Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
Fistiq spune:
Merci, Ana pt urari! Toata lumea imi cere poze, asa ca nu mai am scapare. In schimb am un filmulet facut cu telefonul. Stateam culcata si incercam sa surprind miscarile lui Mishunel. Daca esti putin subiectiv se pot observa in filmare. (poate nici nu stiu ca bebe si-a inceput deja cariera de actor)![]()
Noroc ca am papat ca altfel ma apucam si eu de facut sarmale. Sau macar niste ardei umpluti

----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nadiutapm FISTIQ, ai atins o coarda sensibila pt mine Kilelleeee, eu am plecat de la 68 so acum am 78, nu-mi surade deloc ideea ca de acum incolo se pun cele mai multe ![]() ![]() ![]() , o sa beau doar apa, ca si asa ma simt ca o balena esuata.![]() ![]() pupam burticile ![]() Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007 28+ ![]() |
Deci tot 10kg si tu... Eh, cite sa mai putem lua in 2 luni jumate?
Eu sper la vreun 15-16, hai 17! (In total, nu adunate la alea 10 existente deja)

Andreea82 spune:
Si eu am pus pana la 27+ saptamanai in jur de 13 kilograme

si mi-e groaza de ce o sa mai vinaaaa.
Ufff, dar lasa, sa fim noi sanatoase impreuna cu bbeii nostri ca le-om da noi jos cumva, nu zic ca va fi usor, dar cumva, cumva reusim!
Puiul meu nu e prea activ astazi si incep sa devin paranoia...sper ca e doar lene si se odihneste. Mai stau putin si incep sa-l bazai sa vad ca e bine, ca nici chiar asa, sa nu dea nici un semn la mami![]()
27+ cu un carucior multicolor :)
Fistiq spune:
MA duc sa ma preparesc pt doctor. Promit sa va aduc numai vesti bune despre Mishunel!
E ciudat, dar parca simt ca nu a mai avut acelasi ritm accelerat de crestere ca la ultima ecografie, cind eram sigura ca a depasit dimensiunile medii.
Dar de bine, stiu ca e bine! 
Oare sa iau masina sau sa ma duc cu metroul? Tre sa ajung la Medlife unirii si e cam aglomerat si nasol cu locurile de parcare... Dar asa bine e sa-mi pun burta si fundul in masina...
Sa vad daca poate ajunge si sotul, atunci iau metroul si venim impreuna inapoi.
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Si eu am pus pana la 27+ saptamanai in jur de 13 kilograme ![]() ![]() si mi-e groaza de ce o sa mai vinaaaa. Ufff, dar lasa, sa fim noi sanatoase impreuna cu bbeii nostri ca le-om da noi jos cumva, nu zic ca va fi usor, dar cumva, cumva reusim! Puiul meu nu e prea activ astazi si incep sa devin paranoia...sper ca e doar lene si se odihneste. Mai stau putin si incep sa-l bazai sa vad ca e bine, ca nici chiar asa, sa nu dea nici un semn la mami 27+ cu un carucior multicolor :) |
Nici mata mea nu e f activa azi,ca azi-noapte a avut meci de box.La doua jum.stateam cu ochii beliti in tavan ca domnisoara avea program.Cred ca acu se odihneste sa ma poata boxa iar la noapte!
Ana
26+
Maia Elena
oramona spune:
. Buna burticutelor, ce mai faceti?
Am vazut ca va cam plangeti ca ati ramas putine care sa stati la discutii. Eu la munca, nu-s prin concediu, v-am citit dar am mult de munca. Hai nu chiar munca, imi fac ordine in dosare, ma interesez ce s-a mai intamplat, ca saptamana viitoare predau. Si de pe 19 o sapt de CO si apoi prenatal. Ce bine, nu mai am rabdare.
Am fost azi si mi-am luat sange pt analize, cateva, care le-am vrut eu ca nu mi-a dat dr. nimic. E groaznic, pentru cele gratuite trebuie mers pe 2 AUG sa te programezi. Asa ca mai bine platesi si taci. Pana sa ajung la dr. mi-am luat pt TSH , glicemie si hemoleucograma, asta ca tot m-a intepat, ca eu m-am dus pt TSH.Sa va zic ca am stat o ora si jumatate, atat de aglomerat era
. Ei eu nemancata si lesinata de sete.
fetelor care au schimbat semnatura, ca am vazut ca sunteti multe si celor care au venit cu vesti bune.
Chichi, nu te mai agita, o sa gasesti carutul potrivit pt flacau 
Ana, si eu ma tot gandesc sa fac niste sarmalute, ei macar ardei ca sa scap mai repede, pofta buna si sa te gandesti si la noi 
Bebecris, stai cumintica si asculta medicul si o sa vezi ca totul va fi bine 
Cori, sper ca totul a fost bine si ti-a trecut ingrijorarea
Fistiq, iti tinem pumnii pentru maine .
Va
pe toate ca m-am latit aici asa cum am facut si eu (multe kg, nu va mai zic)
mamica de Maria Lavinia si
26+ cu Elena Elisa 
oramona spune:
Fistiq, am incurcat borcanele, iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune azi 

mamica de Maria Lavinia si
26+ cu Elena Elisa 
alexuza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Nici mata mea nu e f activa azi,ca azi-noapte a avut meci de box.La doua jum.stateam cu ochii beliti in tavan ca domnisoara avea program.Cred ca acu se odihneste sa ma poata boxa iar la noapte! Ana 26+ Maia Elena |
Pai ce numai a mea sa aiba program noaptea
Burtica de
31 +
pianna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Pai ce numai a mea sa aiba program noaptea Burtica de 31 + |
daaaa, eu cred ca individele au pus de-un mic complot!!!!
24+ cu
alynta27 spune:
Nadiutapm e fain ca ti-a supt la 3 ore! Eu in primele luni ma trezeam si din ora in ora, apoi la 2 ore multa vreme! E destul de obositor!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

de Lidiuta 08.02.2007