Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
histamina spune:
acum sunt si jurist.nu vreau barou.nu vreau decat ceva drept fiscal.
am pofta de ...............apa!
office spune:
Multumesc fetelor!
Tina,
cu
(31+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
Fistiq spune:
chichiutza, ai terminat de calcat? sa nu scoti fierul din priza ca ti le aduc si pe ale mele
hai, ca din camasi am mai calcat eu mare parte. Doar vreo trei au mai ramas, niste pantaloni barbatesti, prosoape si atit, ca bluzele mele le calc singura

----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Sarumina pt gindurile bune, fetelor! Nike, felicitari si din partea mea pt rezultatel bune! O sa ai un bebe gata licentiat! ![]() Andreea, iaca iti scriu si eu pt inspiratie o lista cu nume de fetita care imi plac mie mult. Poate iti foloseste, sau macar plecind de la ele sa iti vina vreo alta idee si mai si! Sabina, Alexa, Simina, Bianca, Timea, Diana, Sara, Samira, Maia. Si mai stiam dar cum al meu are sigur cuculetz mi-am luat gindul si am mai uitat din ele. Unele din lista aia au niste prescurtari beton!! ![]() Succes, si mi-ar placea ideea sa fiu nasa virtuala ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+ |

27+ cu un carucior multicolor :)
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui histamina m-a ajutat Dumnezeu si Maica Domnului si AM LUAT LICENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt sfarsita pur si simplu. cat despre miscat bebelinul, ei.....................eu sunt radiografie,asa ca, daca bebelinul are forta, imi muta cam tot. o sa imi fac radiografie dupa sa vad daca organele mai sunt la locul lor. avem program de fitness si alergat asa: cum s easeaza mami in pat, indiferent de ora, de la 12 la 1.30 noaptea, de la 4 la 6 dim, invariabil. nike |
Felicitari pentru licenta !!
Si la mine e cam la fel cu miscatul, in timpul zilei e cuminte iar noaptea isi face de cap. Bine, nu sunt intervale fixe dar e sigur ca daca eu incerc sa adorm si el incepe sa se agite .
sorana
23+ cu 
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Gata, m-am si intors! Cum v-am promis, totul bine si frumos cu bebelin. Daar, m-a suit si pe masa de tortura. Si m-a torturat de data asta, ca mi-a bagat valvele sa-mi recolteze pt analizele de secretie, clamidia, ureaplasma, micoplasma Parca eram virgina, asa rau a fost cu introducerea![]() Eh,una peste alta analizele sunt bune, n-am anemie cum credeam, cica ala micu' era nu stiu de care Fe... si ca ala importantul care arata ca n-am anemie, e foarte ok. Si cu calciu stau bine, deci nu mi-a mai dat alte suplimente! cu Elevit inainte! ![]() Mi-a zis totusi ca hemoleucograma arata ca am o usoara inefctie/ inflamatie de genul masea cariata, raceala a cailor respiratorii... dar chiar n-am probleme de genul asta. Hmmm, sper sa fie in regula analizele de secretie... ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+ |
Felicitari pt bebe sanatos! Asta conteaza! Calul balan...e o porcarie. Si eu am aceeasi senzatie la valvele alea, vesnic virgina...

Cristina
27+
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fistiq
Andreea, din descrierea ta, cred ca bate spre roz caruciorul tau ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+ |
Nu stiu, nici pe mine nu ma deranjeaza bebe noaptea, si e baietel!
Cristina
27+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Fistiq chichiutza, ai terminat de calcat? sa nu scoti fierul din priza ca ti le aduc si pe ale mele ![]() --javascript:insertsmilie(' ')-------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+ |
ahaaaaaaa deci n-ai incredere pt bluzele tale!

Cristina
27+
Fistiq spune:
La tine nu se pune ca ai placenta anterioara.
Si cred ca e importanta si pozitia de dormit, cite perne folosesti si mai ales cum se aliniaza planetele ![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
chichiutza spune:
Nike felicitari pentru licenta!!! Sper ca de azi stai in pat acasa in fiecare zi si ai mai multa grija de bebe!
Cristina
27+