Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor ca tot vorbeam de nasi, stiti cumva locatii de nunta OK in Bucuresti sau pe langa?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelor ca tot vorbeam de nasi, stiti cumva locatii de nunta OK in Bucuresti sau pe langa?

Cristina 27+

Cati invitati sunt ? Eu stiu o locatie f draguta, dar e pt 50-60 pers.

sorana 23+ cu

Mergi la inceput

fetelor, stiti cumva cum se procedeaza pentru a beneficia de cele 16 ore (platite de firma) pt consultatii / investigatii ?
as vrea sa iau o zi intreaga. o fi suficient daca anunt in prealabil la firma si daca duc o adeverinta de la spital ?

sorana 23+ cu

Mergi la inceput

Sorana nu cred ca sunt doar atat, dar sigur nu sunt peste 100!
Pt orele alea stiu ca te duci la resurse umane si faci cerere pt ele, apoi tre' sa aduci ceva hartie de la medic ca "dovada" ca n-ai fost la o bere!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Citat:

Pt orele alea stiu ca te duci la resurse umane si faci cerere pt ele, apoi tre' sa aduci ceva hartie de la medic ca "dovada" ca n-ai fost la o bere!

Cristina 27+

esti sigura ca trebuie sa fac cerere si ca nu pot sa anunt pur si simplu cu cateva zile inainte ? mie nu vor sa imi aprobe nici concediul de odihna la care mai am dretul...

sorana 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BURITCUTE eu va zic noapte buna
Incerc sa adorm ca sa treaca timpul mai repede pt maine , haideti ca v-am inebunit astazi cu timpul asta

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:

Cristina 27+

esti sigura ca trebuie sa fac cerere si ca nu pot sa anunt pur si simplu cu cateva zile inainte ? mie nu vor sa imi aprobe nici concediul de odihna la care mai am dretul...

sorana 23+ cu

Nu sunt sigura, mai bine asteapta ca poate raspunde cineva care a facut treaba asta!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Noapte buna Alexuza! Sa ai o zi frumoasa maine plina de vesti bune si pozite frumoase!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Sotu' se uita la meci, aici e liniste....ma duc si eu, poate gasesc ceva la TV.
Noapte buna, burtici! Pe maine

27+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Va zic si eu noapte buna.Acu am venit si noi,am fost pe terasa. Ma pun in pat ca iar galopeaza fica-mea. Nus'ce nu-i comvine!
Somn usor!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput