Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Va zic si eu noapte buna!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

buna seara burtici.
Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca am avut o nunta superba!!!
Incerc sa pun cateva poze in album, dar nu sunt de acelea ,,profesionale''.
Ne auzim cand ma intorc din voiaj...maine dimineata plecam spre Sighisoara.
Va si va urez o noapte buna.

Mariuk 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimneata burtici! OOO sunt prima pe-ici!
Pai sa papam ceva atunci, niste cereale cu lapte, biscuiti digestivi cu ciocolata, omleta cu branza si ardei, rosiute si painica neagra.

Mari Mariuk nici nu ne faceam griji! Toate n-am gandit la tine asa ca n-avea cum sa nu fie superb! Ma bucur tare ca totul a fost bine, Casa de Piatra, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va distrati bine in "luna de miere"!

Va urez o zi plina de vesti bune, intalniri fericite si felicitari pentru semnaturi!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neatza burtici!

Multumim Chichiuta, eu o sa gust putina omleta cu branza si ardei ca .

Mari, bravo, nici nu se putea altfel! Casa de piatra si voiaj placut! Te asteptam inapoi

Alexuza, multa bafta azi la eco, tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune

27+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Mari MariukaCasa de piatra si distractie placuta in luna de miere

am intrat fetelor sa va urez o zi buna si senina si sa ne laudam cu noua semnatura
am primit de la o prietena o geanta de hainute de toate dimensiunile de la o luna pana pe la 1 an, sunt atat de dulci . sotul meu cand a vazut un body de nou nascuti a zis ca el nu-l va lua in brate pe pitic ca e prea mic, daca il rupe...
si am primit si un leagan de bebelusi care si-a luat locul in camera piticului, urmeaza patutul care va veni sambata, iar restul mobilei prin septembrie ca s-au terminat banii

25+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata burtici!
MARI am vazut pozele.Ai fost frumoasa. Si la nunta mea sala a fost decorata alb-verde.Casa de piatra!
ALEXUZA asteptam vesti bune!
CHICHI multumim pt micul dejun! Omleta cu branza acu fug sa fac si eu!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Anna sa le folositi sanatosi(hainutele si leaganul) si felicitari pt semnatura!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata burtici si albinuta!
Mari, casa de piatra, sa aveti parte numai de fericire si sa va bucurati mult de comoara care este pe drum.
Alexuza, iti tinem pumnii pentru azi si te asteptam sa ne povestesti vestile bune.
Chichi, multumim pentru micul dejun, e gustos si hranitor
Eu la munca si chiar nu am nici un chef, trebuie sa fac situatii cu sumele recuperate, dar ma consolez cu gandul ca saptamana viitoare este ULTIMA, URAAA !!!
Va si va urez o zi cat mai buna !

mamica de Maria Lavinia si 26+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Sorana am vazut ca intreba ieri despre cererea pt orele libere platite.Eu va zic ca prima data cand mi-am luat am facut cerere frumos, cu textul de lege si am trimis mail la director si RU. Si a iesit mare scandal. La noi sediul e in Galati si a fost trimisa acolo fiindca nu stiau cum sa o inregistreze ca nu au rubrica in pontaj. Mi s-a explicat ca puteam sa le spun verbal, sa ma invoiesc ca nu era nici o problema, nu sa fac atata valva. Asa ca eu zic sa le zici si daca nu vor sau iti cer ei sa le faci si o cerere scrisa.
Ana-Ivan sa stapaniti fericiti lucrusoarele achizitionate si felicitari pentru noua semnatura, va sta tare bine.

mamica de Maria Lavinia si 26+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Sorana,
cererea se face in baza Legii nr 96/2003, art 15, prin care poti solicita 2 zile consecutiv/separat/sau 16 ore portionate cum vrei tu/luna pt tratamente/analize in timpul sarcinii.

Mergi la inceput