Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Nici eu nu mai vreau controverse! ![]()
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kiti2205 spune:
Am rezolvat cu proba si voalul, acum m-am intors pe metereze, la lucru
.
V-am zis cumva ca abia astept sa intru in prenatal??
Pup
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Am rezolvat cu proba si voalul, acum m-am intors pe metereze, la lucru .V-am zis cumva ca abia astept sa intru in prenatal?? Pup Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Nu ne-ai zis. Eu am crezut ca lucrezi non stop pana nasti!
Cristina
27+
chichiutza spune:
La titlu nu m-am bagat niciodata, nu cred ca e un lucru esential. Noi suntem noi si atat. Uitasem de subiectul asta!
Cristina
27+
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Nu ne-ai zis. Eu am crezut ca lucrezi non stop pana nasti! Cristina 27+ |
Pai da' crezi ca sunt departe?? Pe 1 sept intru abia in prenatal.
Ce sa zic - imi place ceea ce fac, dar cand stau aiurea pana pe la 23, ca unii nu stiu sa gandeasca...

Kiti,
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kiti2205
Pai da' crezi ca sunt departe?? Pe 1 sept intru abia in prenatal. Ce sa zic - imi place ceea ce fac, dar cand stau aiurea pana pe la 23, ca unii nu stiu sa gandeasca... ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Te cred....Acu inteleg de ce nu te-ngrasi, te seaca aia acolo zi de zi! Uneori eu chiar am chef de munca, doar ca ma trimite lumea acasa de la spital, ca la ce sa stau acolo in mediul ala, n-am sa am eu toata viata la dispozitie pentru munca si paramunca? Adevarul e ca daca sunt activa e bine, ma simt mai bine, sunt mai in forma si trece si timpul mai repede!

Cristina
27+
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui chichiutza
Te cred....Acu inteleg de ce nu te-ngrasi, te seaca aia acolo zi de zi! Uneori eu chiar am chef de munca, doar ca ma trimite lumea acasa de la spital, ca la ce sa stau acolo in mediul ala, n-am sa am eu toata viata la dispozitie pentru munca si paramunca? Adevarul e ca daca sunt activa e bine, ma simt mai bine, sunt mai in forma si trece si timpul mai repede! ![]() Cristina 27+ |
Ce bine ar fi sa slabesc pe motiv de stres. As fi slabaaaa. Dar, din pacate, cand sunt stresata eu mananc
.Si m-am ingrasat si eu, sa stii, doar ca dupa luna a 4-a, ca pana atunci am stat cu wc-ul in brate
Hai ca fug
pup
Kiti,
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui kiti2205
Ce bine ar fi sa slabesc pe motiv de stres. As fi slabaaaa. Dar, din pacate, cand sunt stresata eu mananc .Si m-am ingrasat si eu, sa stii, doar ca dupa luna a 4-a, ca pana atunci am stat cu wc-ul in brate Hai ca fug pup Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Las'ca ne-ntalnim noi!

Cristina
27+
maitreyi spune:
neata 
si noi prin zona ![]()
nasi avem o pereche cununata si in 2 saptamani a 2-a, si avem si un finut si o finuta. pe finut l-am botezat pe 30 august, de Sfantul Alexandru, si pe 1 septembrie am avut ultima menstruatie. atunci am ramas pregnant cu Alexandra
si pe finut il cheama Alexandru. el e nascut pe 24 iulie si pe 24 iulie anul urmator o botezam pe a noastra. a fost un sir de coincidente tare interesant 
-----
Mami de
roza +
28 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring