Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
histamina spune:
scuze,dar nu am cultura muzicala decat in materie de folk, rock si clasica.
pe vremea mea se asculta altceva.
multam d einfo.
o fi bun domnul asta de se vb de el.
personal, nu am TV.nu am auzit d eel ,dar nici de multi altii.
sunt zero la acest capitol.
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina scuze,dar nu am cultura muzicala decat in materie de folk, rock si clasica. pe vremea mea se asculta altceva. multam d einfo. o fi bun domnul asta de se vb de el. personal, nu am TV.nu am auzit d eel ,dar nici de multi altii. sunt zero la acest capitol. |
Nici eu nu-l stiu bine,doar de cand ma uit la U tv(canal de muzica) si i-am vazut videoclipurile.
A mai participat si la "dansez pt tine".
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui histamina multam. de 8 ani nu am TV |
de ce? nu te superi ca intreb!Ana
26+
Maia Elena
histamina spune:
pt ca asa am decis impreuna cu sotul meu.
noi suntem oameni d emunte,avem gasca de chitaristi, aplinisti.
sotul meu mai e si speolog si scafandru profesionist.
mai facem si off road.
nu avem timp.
nu avem cand sa ne uitam.
e decizia noastra.
si cand am primit, l-am dat.
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui histamina pt ca asa am decis impreuna cu sotul meu. noi suntem oameni d emunte,avem gasca de chitaristi, aplinisti. sotul meu mai e si speolog si scafandru profesionist. mai facem si off road. nu avem timp. nu avem cand sa ne uitam. e decizia noastra. si cand am primit, l-am dat. |
Aha,am inteles!
Nici eu cand am fost mica (pana in clasa a treia) nu am avut televizor in casa.Nu a vrut tata,ca zicea ca nu avem nimic bun de invatat de acolo dimpotriva,numai porcarii.Avea dreptate, ca numai porcarii vazi azi pe la televizor de te minunezi!
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
Cand eram in clasa a treia,ne-am mutat in casa cu batranii care i-au luat ai mei in intretinere,si aveau ei un tv alb-negru cu antena de camera.Prindeam doar un program. Eu am crescut fara tv , fara calculator sau tel mobil si a fost ok. Cand ii vad pe pustanii de azi,efectiv i-a tampit calculatorul si jocurile,nu-s in stare sa poarte o conversatie normala.
Ma uit la cumnatul meu,are 12 ani,face crize de nervi,nu se poate concentra la ce vb cu el,ii spui una si face alta ca el asa a inteles.......din cauza ca sta toata ziua la calculator.
Ana
26+
Maia Elena
alynta27 spune:
Nike se vede ca esti mai libera! Cred ca ti-ai luat o piatra de pe inima cu licenta!
Ana eu zic ca trebuie cumpatare in toate! Nici deloc dar nici prea mult! Am avut si noi perioade in copilarie fara televizor si cand "am scapat" stateam scai!
E foarte greu sa fii parinte, mai ales in zilele noastre! Foarte multe tentatii!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Fetelor ramanem cu nomenclatura actuala?! ![]()
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Fetelor ramanem cu nomenclatura actuala?! Alina-Mirela 31+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Nu stiu! Eu am zis ca nu mai zic nimic in legatura cu asta!!
Ana
26+
Maia Elena