Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Nike, Felicitari pentru licenta!!!!
Chichiutza, a sunat si pe stoc mai au doar pe negru, rosu si maro la 450 euro, iar celelalte sunt la 600 euro. Plata se face la livrare, cel putin in italia, dar le poti trimite un mail sa intrebi daca trimit in Romania. Vezi ca nu mai au foarte multe pe stoc.

26+

Pai care e diferenta dintre ele de unele sunt 450 si unele 600? Cred ca unele sunt modelele vechi si altele cele de 2010. Sa inteleg ca la 600 euro au toate culorile? Sa fie diferenta de pret numai de la culoare? Cu transportul cred ca pt international trebuie platit online cu visa. Mercic tare tare!

Cristina 27+

Nu as sti sa-ti spun de ce? Si nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb.eu sunt multumita de culorilenegru si maro, bine as fi fost mai fericita cu un verde, dar oricum sunt culori neutre, in caz ca al doilea bebe va fi fetita .

26+

Stiu ca e diferenta intre cele 2 tipuri, cele vechi sunt mai grele cu vreo 6 kg, si sunt dintr-o singura bucata si n-au cos de cumparaturi. Cele noi au landou separat, sunt mai usoare si au cos si mai multe accesorii. Asta am citit, acum... 600 euro pt cele noi e foarte mult sunt site-uri unde cu tot cu transport ajungi la 550 pt cele noi! Of!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Micul indian il intreaba pe seful de trib:
"Mare Saman,cum dai tu numele copiilor care se nasc in tribul nostru?
Seful de trib raspunde:
"Fiule,dupa ce femeia naste,ies din cort si dupa primul lucru pe care il vad dau numele copilului.Asa au ajuns fratii tai sa se numeasca Rasarit de soare,Nor intunecat,Stea cazatoare.
Dar de ce ma intrebi mai Doi caini care se f*t?

Ana26+ Maia Elena

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Fistiq felicitari pentru rezultatele bune de la eco!
Dragelor noi ne-am hotarat sa-l punem pe fratele meu nas la fetita si asta pentru ca ne-am gandit ca nasii de copil sunt parintii spirituali si daca se intampla ceva (Doamne fereste)cu parintii, ei vor creste copilul.
Noi am nasit de trei ori pana acum: de 2 ori am cununat si o data am botezat. E super, mai ales ca toti sunt prieteni de-ai nostri si ne intelegem super bine, ne vizitam, ne telefonam foarte des samd.Se spune ca e si bine sa nasesti, in special copilasi.

28+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

ANA sa stii ca ai avut aceleasi ganduri cu soacra mea , si ea a facut sarmale , deci mi-am facut pofta si nu mai trebuie sa astept pana sambata

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Noi suntem norocosi la capitolul nasi si vor fi si nasii copilului.
Ne intelegem tare bine cu ei si stim ca putem conta pe ei cu orice

27+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele, imi amintesc o faza,de la inceputul relatiei cu bestiuta mea.vroiam sa gatesc ceva, era printre primele dati, iar sotul meu m-a rugat sa iasa bun.
eu i-am replicat:sper sa ajung sa gatesc ca mama ta.
el a raspuns: Doamne fereste!
era sincer.
mai tarziua am inteles de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

ANA sa stii ca ai avut aceleasi ganduri cu soacra mea , si ea a facut sarmale , deci mi-am facut pofta si nu mai trebuie sa astept pana sambata

Burtica de 31 +
Ce bine ca ti-ai facut pofta,ca ma simteam vinovata ca va facui pofta!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

S-a insurat Alex Velea!Acu' vazui la pro tv!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cine este Alex Velea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

cine este Alex Velea?

Un cantaret.http://www.trilulilu.ro/ilov3pastila/6e57d5922f1e48

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput