Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
histamina spune:
fetelor,
azi am ramas impresionata.
de 10 zile nu am primit salariul.
unii dintre colegii mei nu mai au deloc bani.
am colege care mancau paine goala.
e impresionant.
sunt oameni cu studii superioare.
oameni cu munca mare de raspundere.
of, Doamne!
alynta27 spune:
Fistiq ma bucur ca sunteti bine atat tu, cat si bebe!
Nike felicitari pentru licenta! Cand intri in prenatal?!![]()
Referitor la vizita la ginecolog... In sarcina nu a folosit niciodata instrumentar! Si e foarte usurica la mana! Eu am fost prima data la gineco cand am ramas insarcinata, la doi ani dupa casatorie! Inainte am facut ecografii abdominale! Si sincer imi era groaza de cum va fi! Dar cand am mers totul mi s-a parut "natural"! Nu spun ca mi-a facut atunci eco endovaginal! Dar pt puiul meu a meritat orice! Eu ma temeam tare de nastere! Si uite ca am trecut cu bine si peste asta!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
histamina spune:
va multumesc tuturor pt incurajari si pt felicitari.
nu stiu cand intru in prenatal................
alynta27 spune:
Nike tocmai voi nu va luati banii, care stati in "coasta" Finantelor?! Bataie de joc... Sa vad cand baga d-nii indemnizatiile luna asta, ca luna trecuta ne-au intarziat 5 zile!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Micul indian il intreaba pe seful de trib:
"Mare Saman,cum dai tu numele copiilor care se nasc in tribul nostru?
Seful de trib raspunde:
"Fiule,dupa ce femeia naste,ies din cort si dupa primul lucru pe care il vad dau numele copilului.Asa au ajuns fratii tai sa se numeasca Rasarit de soare,Nor intunecat,Stea cazatoare.
Dar de ce ma intrebi mai Doi caini care se f*t?
Ana
26+
Maia Elena
histamina spune:
ce sa spun??????????????????
eu am ce sa pun pe masa si asta reprezinta mult fata de unii dintre colegii mei.
nici nu stii cum sa faci, cum sa procedezi..................
LUANASHANA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Pai care e diferenta dintre ele de unele sunt 450 si unele 600? Cred ca unele sunt modelele vechi si altele cele de 2010. Sa inteleg ca la 600 euro au toate culorile? Sa fie diferenta de pret numai de la culoare? ![]() Cu transportul cred ca pt international trebuie platit online cu visa. Mercic tare tare!![]() Cristina 27+ |
Nu as sti sa-ti spun de ce? Si nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb.eu sunt multumita de culorilenegru si maro, bine as fi fost mai fericita cu un verde, dar oricum sunt culori neutre, in caz ca al doilea bebe va fi fetita
.
26+
ana_25 spune:
Eu am niste nasi super!!!Si ne intelegem f bine.
Acu sa-i vedem pe ai fica-mii! Am pus-o nasa pe prietena mea,pe care o cunosc din clasa intai,ca statea cu mine pe strada. Nu cred sa fie probleme ca ne intelegem bine.
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Micul indian il intreaba pe seful de trib: "Mare Saman,cum dai tu numele copiilor care se nasc in tribul nostru? Seful de trib raspunde: "Fiule,dupa ce femeia naste,ies din cort si dupa primul lucru pe care il vad dau numele copilului.Asa au ajuns fratii tai sa se numeasca Rasarit de soare,Nor intunecat,Stea cazatoare. Dar de ce ma intrebi mai Doi caini care se f*t? Ana 26+ Maia Elena |

Cristina
27+
lucianna_83 spune:
Iar s-a ajuns la capitolul "nasi"....am o dilema asa de mare, deja ma gandesc ca nasc si nu m-am decis
. Pentru ca fac baiat s-au oferit niste colegi din facult, care intre timp s-au casatorit si au si un bebe, dar n-am prea pastrat legutura cu ei de cand am terminat si acum e cam greu sa ma apuce vorba cu ea zilnic. Dar am zis s-o fac si pe asta ca pe celelalte cupluri le stiu si prea mult nu ma incanta nimeni
.
Eu abia astept sa fiu nasa 
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008