Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Ana, nici nu te intreb cum te consoleaza sotul, ca sa-ti treaca Eu stiu ce-mi zice al meu cind ma pling Azi saracul s-a facut mic, mic cind a auzit de dezbracat si suit pe masa. A zis ca el nu mai vine, ca e a 2-a oara cind l-am pacalit si a trebuit sa asiste la procedura. Oare ce-ar mai fi zis daca doctora mea era barbat si nu femeie?? ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+ |
Odata cand i-am zis "ce-a facut" tanti dr mi-a zis: pai spune-i sa se urce si ea pe masa sa-i bagi si tu ei,sa vada cum e!!

Orce ar fi dr,barbat sau femeie, procedurile ginecologice mi se par oribile. Eu urasc sa merg la ginecologi. Mai bine-mi dai doi pumni decat sa merg la dr. Dar scap eu si de astea!
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
NIKE multi ani inainte impreuna!
ALEXUZA iesire placuta! E asa frumos afara! Lasa ca o sa iesi cu bb!!
Ana
26+
Maia Elena
alexuza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
Nasii mei sunt tot din Bucuresti! Dar asa au fost tot timpul, ei numai cu numele vor, le place ideea de a "nasi". Vorbeam ieri cu sotul ca tot noi va trebui sa cumparam hainele de botez ca sa n-avem surprize! Cristina 27+ |
Si nasii nostri tot cu numele sunt , mie pot sa zic ca mi-au cumparat ceva , lumanarile si turta

CRED CA SUNT CEA MAI TARE
Burtica de
31 +
alynta27 spune:
Chichiutza multumsc tare mult de raspuns! Tromocitele sunt 184 x 10*3/uL, VN= 150-500!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LUANASHANA spune:
Nike, Felicitari pentru licenta!!!!
Chichiutza, a sunat si pe stoc mai au doar pe negru, rosu si maro la 450 euro, iar celelalte sunt la 600 euro. Plata se face la livrare, cel putin in italia, dar le poti trimite un mail sa intrebi daca trimit in Romania. Vezi ca nu mai au foarte multe pe stoc.
26+
histamina spune:
alexuta,
v-ati cunoscut nasii la biserica?
nici ai mei nu-s mai breji....................dar nici asa.
esti in top.
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kiti2205
Singurul meu regret cand m-am maritat a fost ca am fost prima din grup care a facut pasul asta si nu am avut pe cine sa pun nasi dintre prietenii buni. Acum o sa fiu nasa unuia din cei mai buni prieteni ai mei, coleg din clasa 9-a, deci il stiu de...16 ani . Suntem nasi cu placere adica ![]() Si mai avem o pereche de fini, pe care ii tot bazai sa imi faca si un finut sau o finuta, dar nu se lasaaaa... poate ma scot cu finii 2 Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Si noi suntem primii dintre prieteni, si deocamdata numai unii dau semne ca s-ar lasa insurati, dar nu e sigur. N-am nasit pana acum ca n-am avut pe cine, dar poate in viitor...cine stie!

Cristina
27+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui histamina alexuta, v-ati cunoscut nasii la biserica? nici ai mei nu-s mai breji....................dar nici asa. esti in top. ![]() |
Ii cunosteam de 1 an si ni se pareau ok , prietenii adevarati nu erau casatoriti asa ca nu prea am avut de unde alege , ASTA ESTE

Burtica de
31 +
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Chichiutza multumsc tare mult de raspuns! Tromocitele sunt 184 x 10*3/uL, VN= 150-500! Alina-Mirela 31+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |

Cristina
27+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui LUANASHANA Nike, Felicitari pentru licenta!!!! Chichiutza, a sunat si pe stoc mai au doar pe negru, rosu si maro la 450 euro, iar celelalte sunt la 600 euro. Plata se face la livrare, cel putin in italia, dar le poti trimite un mail sa intrebi daca trimit in Romania. Vezi ca nu mai au foarte multe pe stoc. 26+![]() |
Pai care e diferenta dintre ele de unele sunt 450 si unele 600? Cred ca unele sunt modelele vechi si altele cele de 2010. Sa inteleg ca la 600 euro au toate culorile? Sa fie diferenta de pret numai de la culoare?

Cu transportul cred ca pt international trebuie platit online cu visa. Mercic tare tare!
Cristina
27+