Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
Fistiq spune:
Merci, Alexuza! Multi
catre bebita ta! Si catre mami ei care are atita rabdare sa stea in pat si sa mai ia si injectii
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
alexuza spune:
Fetelor dar se mai folosesc si in sarcina acele instrumente nesuferite ?
Mie cand mi-a recoltat pentru ureaplasma nu a folosit " fiarele "
Si acum trebuie sa repet iar dr a zis sa nu ma duc la laborator sa imi recolteze ca nu stie ea ce fac aia si ma duc vineri la ea sa imi recolteze .
Burtica de
31 +
Andreea82 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fistiq
de aia la ea sunt sigura ca e din cauza placentei anterioare, iar la tine din cauza ca ar putea sa fi fetita sa fie sanatosi cu totii ca nu conteaza sexul acum! ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+ |
Corect. Oricum nu mai e mult si vedem ce e

27+ cu un carucior multicolor :)
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Si eu tot singura, ca noi in Buc si nashii in Timisoara, dar asa e traditia, ma conformez ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Nasii mei sunt tot din Bucuresti! Dar asa au fost tot timpul, ei numai cu numele vor, le place ideea de a "nasi". Vorbeam ieri cu sotul ca tot noi va trebui sa cumparam hainele de botez ca sa n-avem surprize!
Cristina
27+
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Fetelor dar se mai folosesc si in sarcina acele instrumente nesuferite ? Mie cand mi-a recoltat pentru ureaplasma nu a folosit " fiarele " Si acum trebuie sa repet iar dr a zis sa nu ma duc la laborator sa imi recolteze ca nu stie ea ce fac aia si ma duc vineri la ea sa imi recolteze . Burtica de 31 + |
Pai uite ca la mine a folosit. Si e doctora mea, nu cine stie cine de la vreun laborator!
Evident ca nu am cunostinte in domeniu, dar ma gindesc ca e justificat, pt ca ajuta sa recolteze de unde si cum trebuie. Asa ca un fel de ”departator”, altfel ar fi mai greu cu recoltatul. Cel putin asa imi inchipui...
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fistiq
Pai uite ca la mine a folosit. Si e doctora mea, nu cine stie cine de la vreun laborator! Evident ca nu am cunostinte in domeniu, dar ma gindesc ca e justificat, pt ca ajuta sa recolteze de unde si cum trebuie. Asa ca un fel de ”departator”, altfel ar fi mai greu cu recoltatul. Cel putin asa imi inchipui... ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+ |

Vai fetelor ce soade sunteti!! "fiare","departator" Eu cand vin de la dr ma plang la sotul: of!iar mi-a bagat "lingurile" alea urate si reci in ....

Ana
26+
Maia Elena
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
Nasii mei sunt tot din Bucuresti! Dar asa au fost tot timpul, ei numai cu numele vor, le place ideea de a "nasi". Vorbeam ieri cu sotul ca tot noi va trebui sa cumparam hainele de botez ca sa n-avem surprize! Cristina 27+ |
Singurul meu regret cand m-am maritat a fost ca am fost prima din grup care a facut pasul asta si nu am avut pe cine sa pun nasi dintre prietenii buni.
Acum o sa fiu nasa unuia din cei mai buni prieteni ai mei, coleg din clasa 9-a, deci il stiu de...16 ani
. Suntem nasi cu placere adica 
Si mai avem o pereche de fini, pe care ii tot bazai sa imi faca si un finut sau o finuta, dar nu se lasaaaa... poate ma scot cu finii 2
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
Fistiq spune:
Ana, nici nu te intreb cum te consoleaza sotul, ca sa-ti treaca ![]()
Eu stiu ce-mi zice al meu cind ma pling![]()
Azi saracul s-a facut mic, mic cind a auzit de dezbracat si suit pe masa. A zis ca el nu mai vine, ca e a 2-a oara cind l-am pacalit si a trebuit sa asiste la procedura. Oare ce-ar mai fi zis daca doctora mea era barbat si nu femeie?? ![]()
alexuza spune:
Maine ies afara dupa 3 saptamani
, cand am fost tot la control desigur ![]()
Burtica de
31 +
histamina spune:
sotul meu nu are curaj s aintre.
imi pune el perfuzii,imi face el injectii,dar daca imi e rau se face mic si palid,desi e ditamai barbatul.
ginecologul meu e barbat.
nu vrea sa vada procedura.
cand ne-am cunoscut, pt mine a f f greu. eu sunt independenta personalizata. am facut toata tara si toata Europa cu rucsacul in spate.doar ii sunam pe ai mei sa le spun pe unde sunt.
ei, noi ne-am mutat impreuna de a doua zi si de atunci am stat despartiti doar cat a fost el in delegatie sau eu plecata din tara.atat.
nici macar la un suc nu pot iesi, pt ca vine cu mine......................ca stam oricum prea putin impreuna.
mi-a fost ff greu la inceput, pana cand am inteles nevoia lui de afectiune.
si acum ma descurc cu oarece limite.............dar asa ne-a ajutat Dumnezeu si au trecut 8 ani.