Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina m-a ajutat Dumnezeu si Maica Domnului si AM LUAT LICENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt sfarsita pur si simplu. cat despre miscat bebelinul, ei.....................eu sunt radiografie,asa ca, daca bebelinul are forta, imi muta cam tot. o sa imi fac radiografie dupa sa vad daca organele mai sunt la locul lor. avem program de fitness si alergat asa: cum s easeaza mami in pat, indiferent de ora, de la 12 la 1.30 noaptea, de la 4 la 6 dim, invariabil. nike |
Felicitari pt licenta!

24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 Felicitari pt rezulatele bune! ![]() 24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Merci frumos, Lucianna!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
histamina spune:
fisitiq..............o fi asa cum spui tu,dar sa stii ca, din anumite punte d evedere, altele decat cele relevate de tine, chestia aia care spunei tu ca nu conteaza........................conteaza!

ca nu provoaca nici greata, nici alergie........................doar endorfia, DHEa......................endorfina, DHEa, endorfina.................
cred ca ma duc sa fac niste lucrari ca am luat razna
Fistiq spune:
Nike, pai de aia am si zis ca nu conteaza acum ![]()
In rest, cam asa gindeam si eu cum spui tu, desi tre sa recunoastem ca la greata si alte neplaceri legate de sarcina, tot in urma sexului am ajuns. Consecinte pe termen lung ![]()
lucianna_83 spune:
Apropos de simtit bebe, il simt numai treaza, in somn nici gand...eu sper totusi sa doarma cand dorm eu, asa imi imaginam si cu Raul si cred ca asa a fost ca a dormit de la inceput destul de mult noaptea si ziua cum leneveam eu. 
Ati inceput sa simtiti sughiturile? 
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
histamina spune:
asa e Fistiq.asa e.
dar causa causorum a fost placuta...............
bebe misca acum de parca vrea sa fuga cu mine.
Fistiq spune:
Bebe al meu cere o inghetata de cioco! Nu-l pot refuza 
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Kiti esti un model de nasa. Eu mi le-am luat pe toate singura, nici macar n-au fost decontate! Cristina 27+ |
Si eu tot singura, ca noi in Buc si nashii in Timisoara, dar asa e traditia, ma conformez

Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
alexuza spune:
NIKE felicitari pentru licenta 
FISTIQ ma bucur alaturi de tine de vestile bune
Burtica de
31 +
histamina spune:
sugite.
cu veselie.
bea ca un porcusor.mai ales cand pune mami ser fiziologic.
dupa aceea sughite.