Licurici de ianuarie-februarie 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

In rest mi-e rau si greata si vomit tot ce mananc...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

Bai,nene,da' eu nu fac parte din forumul vostru?!in afara de naty sau porumbita ,chiar nimeni nu ma baga in seama?!

ANUC,felicitari si inarmeaza-te cu fffffffffffffffffff multa rabdare si aduna,daca poti,odihna!!!
Nu mai vb de nimic ,nici de mine,nici de copii....ca,oricum,nu intereseaza pe nimeni....

Sanatate tuturor!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Hei-hei-hei! ce tot spui acolo???????????? daca nu erai tu, copilu' meu ar fi avut si acum biberon de lapte noaptea! sau, si mai rau, ma luam dupa bunica-sa si o lasam sa rabde urland cateva nopti (uah, ce odios mi se pare !!)
Asa k de o mie de ori si multi pupici, multi-multi!
si revin dupa ce o culc pe pitika!

Ma mir grozav de atatea ori k iti gasesti timp, cu trei pitici, sa mai si scrii pe forum, si nu oricum, ci oferind sfaturi, implicandu-te! pt mine, cu unul singur, e un slalom destul de anevoios, imi inchipui cum e pt tine!

Imi cer scuze personal k nu ti-am scris/raspuns mai des! ti-ai pus prbl, de exemplu, k ma inhiba experienta de mama pe care o ai? si k mi-e destul de greu sa-ti raspund de teama sa nu spun vreo tampenie??

revin

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau si de la noi de la Gomoiu

Mutumesc Irina pentru tot ce ai facut pt noi

A fost o zi tare aiurea, Razvi cu branula, Adi al meu zapacit mi-a adus jumate din pachet....anyway, suntem pe drumul ce bun.

Tzumpi e cand plangacios, cand rade la toata lumea de pe aic. Sper ca luni sa ne dea drumul acasa...noroc cu laptopul asta, ca-l mai distrag pe Razvi cu o Cleopatra Stratan

Anuc ma bucur pentru tine si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos

Aryia

Ma bag si eu la somnic (sa vedem daca pot) ca se pare ca urmatoarea tura de tratament, cel putin dupa calculele mele, e pe la 6 am si va trebui sa fiu fresh sa calmez monstretele care o sa urle cu siguranta.

si noapte buna tuturor

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crisspy multa sanatate si rabdareeeeeeeeeeeeeee
stiu ce inseamna sa stai cu bebe in spitalll
offffffffffff
sa ne mai scrii

aryia stii de cate mii de ori am avut si eu impresia ca nu ma citeste nimeni sau ca nu imi rasp nimeni???????????
multeeeeeeeeeeeee oriiiiiii
dar nu e asa
toate te citim
dar din lipsa de timp poate se rasp pe sarite
cel putin eu cam asa procedezzzz
stii ca esti mama noastra eroinaaaaaaa
te pupam si scrie in continuare
si multa sanatate

anuc de ce nu ai zis ca esti la mareeeeeeeeeeee
vroiam sa tye vadddddd
offffffffffff
acu alta data daca deja ati plecattttt
pupam burtica sa se ia si la noi

fug la nani
luni sustin teza
am emotiiiiiiiiiiii
dar scapppppppp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

crisspy multa sanatate si rabdareeeeeeeeeeeeeee
stiu ce inseamna sa stai cu bebe in spitalll
offffffffffff
sa ne mai scrii

aryia stii de cate mii de ori am avut si eu impresia ca nu ma citeste nimeni sau ca nu imi rasp nimeni???????????
multeeeeeeeeeeeee oriiiiiii
dar nu e asa
toate te citim
dar din lipsa de timp poate se rasp pe sarite
cel putin eu cam asa procedezzzz
stii ca esti mama noastra eroinaaaaaaa
te pupam si scrie in continuare
si multa sanatate

anuc de ce nu ai zis ca esti la mareeeeeeeeeeee
vroiam sa tye vadddddd
offffffffffff
acu alta data daca deja ati plecattttt
pupam burtica sa se ia si la noi

fug la nani
luni sustin teza
am emotiiiiiiiiiiii
dar scapppppppp

Nici vb de asa ceva! bineinteles k te citim (eu, cel putin)! nu ti-am spus niciodata, insa ai un stil cu totul personal de a scrie mesajele, parca te alinti k pisicile

Multa bafta luni!! care este titlul tezei tale?

A, sa nu uit: vazut bebica mica in pozele Irinei, e o scumpa!

Plus: mor de invidie, stai la curte!

M-ai intrebat acum vreo luna, cand era Eliza in plin sezon al injectiilor, de ce am ales varianta injectii: din cauza diagnosticului. Cand am auzit "pneumonie" mi-a cazut ceru-n cap si am concluzionat k siropelele ar avea efect mai slab decat ar trebui. Bineinteles k a fost un cosmar pt mine, insa NU pt k a plans Eliza la injectii, ci pt k mi se parea ucigator sa o tin nemiscata de picioruse in timp ce o intepa asistenta. De plans a plans mult mai rau la aspirat nasucul.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Pupam Razvi & Crisspy, noapte cat mai usoara! bine k sunteti in sfarsit pe maini bune! Traiasca Irina noastra - o inima toata fata asta!

(edit: cand sunt mai obosita si/sau in criza de timp mai citesc de la coada la cap postarile si raspund si eu cum si cui apuc...)

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

neata fetelor.Pe bune acum intamplarea face sa fiu ce sunt si e meseria mea sa ajut dc pot nu s mai speciala cu nimic fata de nimeni si mai ales aici in grup.Fiecare ajuta dc poate prin prisma a ce stie sa faca

Voiam sa va zic ca am asa o stare..nu ca mi-e dor de burtica, nu cred ca acum as fi fericita de o noua sarcina, dar imi e dor de atmosfera de atunci..de cum intram zilnic, cum sorbeam fiecare postare a voastra, cum ma incuraja toata lumea.Imi e dor de cum dormeam eu toooota ziua cu matzul pe burtica , de linistea aceea covarsitoare interioara pe care o aveam ..Radu zicea ca atunci nu ma certam cu nimeni , eram atat de "sedata" :D.Acum sunt ca un vulcan zilnic erup la cineva, iar pe R l-am luat la tinta.E frustrant ritmul acesta.Si toata lumea imi zice" las ca tu ai vrut, nu te-a dat nimeni afara :(" Ca puteam naiba sta si acum in aparm soacrei si cu mana in san la 3 eram zilnic acasa si atat.Ieri a fost unica zi libera din 15 zile la rand , de azi lucrez inclusiv sambata viit credeti-ma ca sunt satula.SI colac peste pupaza ieri am stat in casa ca Radu si tata au montat nu siu ce policarbonat la balcon 5 ore juma.Macar ca mergeam la un supermarket imi clateam ochii.M-au dus la Hornbach si am pazit copilul o ora cat au cumparat ei apoi acasa ....mi-am varsat nervii aseara de si Andrei nu mai adormea probabil de cat de agitata eram.Si in general de aici din pampas mergem cu masina pn la metrrou.E azi eu tre sa fiu la 9 la eroilor si nu s-a sesizat nimeni.Cum numai noi suntem ...eu ma voi misca pe jos printre dulai 20 min pn la capatul lui 336 :(

Ma duc ca mi-am varsat nadufu...si stiti care e pozna?NU MA AJUTA ca altadata.Zi buna tuturor

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

Bai,nene,da' eu nu fac parte din forumul vostru?!in afara de naty sau porumbita ,chiar nimeni nu ma baga in seama?!

ANUC,felicitari si inarmeaza-te cu fffffffffffffffffff multa rabdare si aduna,daca poti,odihna!!!
Nu mai vb de nimic ,nici de mine,nici de copii....ca,oricum,nu intereseaza pe nimeni....

Sanatate tuturor!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

imi vine sa te pup cat esti de dragutza

personal mereu te citesc cu mare drag

ti-as spune de fiecare data ca sunt de acord cu ce spui
si ca suntem pe aceeasi lungime...

si multe de aici cred ca simt asta, nu cuvintele scrise exprima intotdeauna ce simtim

stiu ca nu te superi, tocmai pt ca ne stim de mult si am inceput sa ne invatam si sa ne acceptam

si sa stii ca te-am mai pupat io si pe la alte subiecte

week end placut tuturor

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

crisspy te imbratisez si doresc multa sanatate lui Razvi
o sa treaca!

Irina e firesc ca adaptarea la noua casutza sa nu fie chiar usoara...in locul tau as incerca sa vad mai intai partile pozitive: doar voi trei, aer curat, sentimentul acela ca 'aici e casa mea' si ca voi cu puterile voastre, ca niste adulti responsabili, v-ati luat viata in maini

sper ca intr-o buna zi sa-ti treaca supararea pe mine ..si sa intelegi ca demersul meu de atunci nu a fost decat o incercare de a 'intermedia' o neintelegere
cred in puterea lui 'iarta-ma!', daca e nevoie, o sa te mai rog din nou sa ma ierti

e pacat ca lucrurile sa ramana asa..cel putin din punctul meu de vedere...imi esti draga si am un feeling bun in ceea ce te priveste

stiu ca nu sunt perfecta, mai fac si greseli...

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun
..sa va avertizez???!!!

avem rooooooole!!!!!
eu si Teo! (am zis tura intai, ca Andu si tati sunt in programul urmator peste vreun an)

sa ma vedeti cum ma dau pe role prin parc si cum imping caruciorul cu Andu
asta mic e fanaaaaaaaaaatic! ii place viteza!!

so, daca vedeti vreun accident ceva prin vreun parc... sa va grabiti in ajutor ca e posibil sa fim noi in busculada

(suntem blindati cu toate accesoriile: cotiere, genunchiere..Teo are chiar si casca)

spre uimirea sotzului, desi e prima data cand punem picioarele in role, mergem bine (poate si patinajul pe gheatza ne ajuta), nu am dat cu dosul de pamant inca (eu, ca Teo e aproape si nu se baga de seama)

sper ca v-am inveselit putin

dincolo de gluma, recomand tuturor putin sport, rolele sunt vaianta ideala in care poti impaca si sotul (ca stai cu el), si copiii (impingi caruciorul si iti foloseste si tie drept sprinjin) si propria nevoie

puuuup cucuiete!

Alinuk

detalii

Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput