Licurici de ianuarie-februarie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 21
bebelusi spune:
Ariya draga mea, imi cerbmii si milioane de scuze daca ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns, eu chiar te citesc, si cred ca esti omul pe carre l-am laudat cel mai mult pe forumul asta, stii ce parere buna avem noi despre tine, pai se poate..!?!?!
Anuc hai sa te inscrii la odiseea de ian feb 2011 sa vezi ca e plin de mamici cu 3 copii, este una chiar si cu patru
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Anuc spune:
Neata!
Cami, am trecut prin multe stari pana am hotarat sa pastrez copilul...nu am avut chef de nimic si...de nimeni...abia i-am suportat pe ai mei si am incercat sa nu simta copiii ca nu sunt in apele mele macar in vacanta...
Apropos, m-a sunat Paunita si o pup tare! Numai ca eu nu mai aveam credit la tel, apoi am sunat-o eu de pe tel lui Florin si nu avea ea baterie. Nu mai zic ca Filip mi-a bulit telefonul de tot si n-am mi avut nr ei s-o sun...si tot asa...
Bebelusi...parca nu am chef de alta odisee :). M-am obisnuit cu asta si cred ca voi o sa-mi faceti galerie la nastere :) O sa trec si pe acolo, dar nu cred ca ma implic prea tare.
Eu azi ma intalnesc cu cativa colegi de liceu, nu ne-am mai vazut de 15 ani...sper sa ma simt bine ca sa fiu si eu intr-o forma...
Irina, la tine e oboseala multa....ca in rest cred ca s-au asezat toate....Nu pot sa te sfatuiesc s-o iei mai usor ptr ca deja ai intrat intr-un ritm al tau...ce sa zic...vor veni si vremuri mai bune 
Mami de Ioana&Filip
bebelusi spune:
Anuc sa stii ca asa am simtit si eu ca nu o mai pot lua de la capat cu alta odisee, inca mai simt un pic asta, dar ma gandesc ca asa simteam si cu voi la inceput. Sper sa treaca si sa ma pot atasa de fete. Bineinteles ca sufletul meu tot aici ramane
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
irinac toaste trec ... mai greu sau mai usor ... asa ca rabdare ... si nu mai varsa nervii pe nimeni .... ca tot tie iti faci rau enervandu-te ... si eu sunt ca tine .... incerc de multe ori sa ma autocontrolez ... iti e dor de niste vremuri .... atunci iti era dor de altele ... sunt convinsa ... si tot asa .... e viata ta ... e buna asa cum e... fii fericita ca sunteti sanatosi si atat ... altceva nu conteaza
ira esti o scumpa ... stii ca uitandu-ma prin mesaje am gasit unul de la tine de cand eram la odisee si bebe era mic ...
anuc
ma bucur enorm pt decizia luata ... esti si vei fi o super mamicaaaaaaaaaaaa .... si ne vom cunoaste noi candva
bebelusi pls schimba-mi si mie semnatura
adica sterge-mi chestia cu sms-ul ca induc lumea in eroare
eu cred ca va puteti adapta si la o alta odisee
asa cum si alte mamici au facut-o
fetelleeeeeeeeeee noi vom cununa in septembrieeeeee
cu toata crizaaaaaaaa
sunt fericita
ca voi boteza un om mare
un catolic care trece la ortodoxie
il vom boteza andrei
apoi facem nuntaaaaaaa
e minunat
mai am putin si plecam catre bucale
maine dimineata sustin tezaaaaaaa
sa-mi tineti pumniiiiiiiiiiii
teza mea se numeste DEZVOLTAREA DURABILA IN PODISUL DOBROGEI DE SUD - VALENTE GEOGRAFICE
PUPPPPPPPPPPPP
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Neata! C Bebelusi...parca nu am chef de alta odisee :). M-am obisnuit cu asta si cred ca voi o sa-mi faceti galerie la nastere :) O sa trec si pe acolo, dar nu cred ca ma implic prea tare. Mami de Ioana&Filip |
hahaaa
draga de tine
asa ziceam si eu cand abia ramasesem gravi cu Andu
si iata-ma si acum cu voi aici

Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
cami_antonia spune:
BEBELUSI
abia acum am vazut ca ai sters semnatura
luni sau marti ma voi gandi la alta
multumesc multttttttttttt
alinuk spune:
Cami drum bun si mult succes fata isteatza ce esti!!!
sa vii cu vesti buuune!!!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
mara95 spune:
cami, succes la teza!
eu citesc zilnic forumul, cred ca din juma in juma de ora, ca ,deh, stau acasa
.de cele mai multe ori andru e langa mine, deci nu pot scrie nicicum.asa ca, draga arya, te "savurez" mereu(ca si pe celelalte fete)
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
cami_antonia spune:
fetele multam, de incurajari
ziceti-mi cum e vremea in bucale?
cum o imbrac pe antonia?
miereamara spune:
Fetele va pup dulce, imi pare rau ca nu am citit prea mult din urma, dar vreau sa o felicit pe Anuc! Draga mea, sarcina usoara, o sa fiti o familie incredibil de frumoasa, am un feeling ca e fetita (asta asa,ca sa echilibrati balanta in familie:D).
noi suntem la disney in orlando, ne-am intalnit cu Kay (Oana) si Sonia, o minune de fetita, atat de dulce si prietenoasa, l-a pupat pe Aidan de cum l-a vazut:), au fascinat-o Mickey Mouse si donald si celelalte personaje, Aidan e inebunit dupa Nemo, i-am luat pestisorul si acum doarme numai cu el si in somn il pupa.
Plecam azi spre casa.
Numai bine la taoata lumea!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator