Licurici de ianuarie-februarie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 19
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Deci sunt la CMU .Va scriu printre consultatii , sper sa nu fie prea multe ca deja am 4 zile la rand de job 8-20.Multam de aprecieri Razvi avea 4!!!!antibiotice, chiar dc ercefuryl si epitrim sunt unul cu absorbtie locala si celalalt "sulfamida" , de prednison si dexa nu mai vbesc ...tanti dr parea f nepriceputa ca sa fiu draguta. Tocmai am primit un mail de la o prietena care a vzt pozele: "Mai da ce mare s-a facut Andrei! E frumusel foc. Si inca blond... Tu te-ai ingrasat ca o vaca, se vede ca muncesti mult si mananci aiurea. :)" M-a apucat depresia !intr adevar halesc....intre 2 alergaturi.Cum naiba sa fac??Pe bune.... Primul an cu Andrei Poze Andrei mami cea mai fericita de Andreita |
IrinaC: MONTIGNAC!!! iti spun k om care a trecut printr-o perioada in care eram...cum sa zic, am inaltimea de 1,57, ei, imagineaza-ti cum aratam la 83 de kg! optzeci si trei!! asta in iulie 2007! iar in aprilie 2008, inainte sa raman insarcinata cu Eliza, aveam 59 kg! e real!! si e f f simplu de urmat, trebuie doar sa schimbi niste obiceiuri cu altele.
Teoria e mai lunga si cu siguranta tu, k medic, ai intelege mult mai bine decat noi, ceilalti, in esenta e vb despre faptul k, daca vei combina alimentele intr-un anumit fel, pancreasul, nemaifiind bombardat cu anumite substante pe care le consumam de o viata, secreta insulina in cantitate normala si se insanatoseste. Secretand insulina in cantitate normala, intregul organism se insanatoseste, iar una dintre consecinte este k SLABESTI!!
Uite, k sa nu te mai tin acum mult de vb, uite ce sa faci in perioada imediat urmatoare (wk care urmeaza): mananci carne de pasare/peste/vita cu legume. Mananci fulgi de ovaz cu iaurt. Mananci dimineata la trezire cateva fructe.
Duminica presupun (sper!!) k vei avea 1-2 ore la dispozitie in care sa umbli prin camara & frigider & locurile de depozitare din bucatarie. Uite ce sa faci: iei zaharul, malaiul, orezul alb, pastele fainoase albe, faina alba, painea de orice fel, porumbul si cartofii si le pui deoparte sa nu mai dai de ele. Noi sa stii k le-am aruncat de-a dreptul, le-am pus intr-un sac si le-am dus afara, sa le ia de acolo vreun napastuit. Daca tie ti se pare un gest extrem asta cu aruncatul, macar ascunde-le prin casa. Insa, sincer, nu va fi absolut nici o prbl daca intreaga ta familie va manca dupa principiile lui M, chiar ar fi mult mai intelept asa, pt k, mancand toti la fel, te vei simti (cum sa-ti pun??) integrata, nu izolata.
Bei cafeaua/ceaiul cu zahar? inlocuiesti zaharul cu fructoza. Iti dau PM putin mai amplu pe tema asta. Fructoza iti iei si la tine in poseta intr-o fosta cutie de guma, de exemplu.
Mananci intre doua alergaturi, spui. Da, da CE ANUME??
Da-mi o adresa de mail pe care sa-ti trimit rezumatul cartii, s-a ocupat personal de acest rezumat Marian, insa, pana atunci, fa ce iti spun si n-o sa-ti para rau! categoric se poate fara cheltuieli incoimensurabile, fara efort de timp, sport daca iti permiti sa faci sa faci daca nu, asta e. Doar sa te tii strict de recomandarile omului aluia si va fi extraordinar. Mie nici acum nu-mi vine sa cred! dar e real!
Ira, mamica Elizei
alinuk spune:
Anuc sa fii binecuvantata pt alegerea ta!
asteptam cu sufletul la gura un semn de la tine
Naty parca ai cinshpe ani
daca spuneai cuiva pe acolo ca ai doi copii acasa ..nu te credea
super Roma!
vacanta placuta de maine, gata musai sa plecati!!!
Crisspy multa sanatate lui Razvi!
Irina o dragutza ca de obicei
apropos centrul9luni si As MAME sunt parteneri
!
weekend placut fetelor
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
cami_antonia spune:
neata fetele
irinac ce ai facut cu apartamentul?
s-a rezolvat ceva?
naty ati plecat?
IRINA.C spune:
Neata am net de pe modem orange trial :D 15 zile
Se pare ca am gasit!pe 16 va spun sigur atunci ne da garantia!oricum am dormit dusa de fericire
L am vzt pe Razvi azi noapte la 11, in acest mom e internat la mine in reanimare , are bronsiolita , nu mai are nici un antibiotic, are nebulizari cu adrenalina si dexa,necesita si singulair si ventolin.Are un grad usor de insuficienta respiratorie dar sigur se va face bine.Sper luni sa merg si sa i scriu externarea.Avea 16 medicamente !!!
Ii uram sanatate si lui Crisppy rabdare ca va trece si va fi bine
Cami pupici!si pupici tuturor!Irina multumesc pt mail :)
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
Leditia spune:
crisspy,multa sanatate lui Razvi.Ma gandesc la voi.Va pup si va imbratisez cu drag.
Anuc,ma bucur foarte mult ca ai scris.Sa fie intr-un ceas bun.Sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc.
Naty,vorbeam de tragedia celor 12 militari,unul din ei fiind un prieten de-al meu si sotul unei f bune prietene care mi-e si colega de munca.(acum amandoua suntem in CIC,ca are si ea un bb mic de 3luni)
Concediu placut si distractie placuta.
we placut tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
mara95 spune:
sanatate multa lui razvi!
ledi, asa e, o mare tragedie!noi cred ca am pozat avionul care parasuta oameni, cand am fost la eforie.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
ariya spune:
Bai,nene,da' eu nu fac parte din forumul vostru?!in afara de naty sau porumbita ,chiar nimeni nu ma baga in seama?!
ANUC,felicitari si inarmeaza-te cu fffffffffffffffffff multa rabdare si aduna,daca poti,odihna!!!
Nu mai vb de nimic ,nici de mine,nici de copii....ca,oricum,nu intereseaza pe nimeni....
Sanatate tuturor!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Anuc spune:
Va multumesc din suflet!
Ariya, tu pentru mine esti acum un fel de mentor, asa ca sa nu ma lasi tocmai acu', la greu! Nu de alta dar ai contribuit si tu la decizia asta a mea, te am ca model :)
Prima mea ruga catre DD a fost sa fie santos...apoi am zis ca daca e si un pic mai mancacios decat fratii lui, ar fi un bonus tare frumos :)
Le tin pumnii fetelor care vor bebe si intarzie...le doresc sa se ia de la mine :)
Irina, eu nu stiu care e treaba cu apartamentul vostru...nu v-ati mutat?
Razvi, sanatate multa si sa iesi repede din spital, sa n-o mai superi pe mami tau!
14 medicamente, frate??!! No comment!
Si Filip tuseste iar zdravan, asa ne-am intors de la mare...a avut si un pic de febra...si nu mananca nimic in afara de paine...asa mi-am facut niste draci la mare cu mancatul asta....
Erau copii mai mici si mai mari care stateau frumos la masa si papau...eu lergam dupa al meu in tot restaurantul...si degeaba...nici nu mai vroia saa guste mancare...astept sa-si revina...
Mami de Ioana&Filip