Licurici de ianuarie-februarie 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami am vazut-o si pe Antonia, cum nu! E tare scumpa

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Da,Naty,e foarte greu...mai ales pt ca e convins ca el este atot stiutor,iar ceilalti sunt...i-am explicat pe indelelte ce traieste el,cum ii vede pe ceilalti si de ce,de schimbarile hormonale care au l;oc in corpusorul lui,vb cu el,dar...e foarte destept-nu ca e fi-miu,dar asta e verdictul tuturor,inclusiv profesorii si e mai greu sa-l faci sa priceapa ca trebuie sa continue sa invete ca sa-si dezvolte creierul...m-a distrat ca,la sfarsitul anului,cam la 10 zile de final,a venit acasa fericit ca ,gata are toate notele si ca nu il mai asculta la nimic...l-am intrebat doar daca li s-au incheiat mediile si a zis ca nu...i-am spus doar sa fie atent,ca profesorii sunt carcotasi si,fix la final o sa-l asculte...si l-am puis sa continue sa invete...a doua zi cine a venit de la scoala razand si mi-a spus ca aveam dreptate?!
LLa varsta asta vor independenta,sunt mari,in capul lor...e greu,jur,am momente cand imi vine sa-l atarn,nene!!!dar trebuie sa vb cu el cu calm,sa reusesc sa-l fac sa vb cu mine deschis...e atre usor,la varsta asta sa se inchida sau sa inceapa sa minta...
in fiecare zi e o lupta...
va pup ca ma duc sa il imbrac pe bazdacea sa mergem la piata si sa-i iau lapte ca mai am 2 cutii si nu-l gasesc intotdeauna...
Pup si inarmati-va cu rabdare ca drumul de mama e frumos,dar anevoios!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Deci sunt la CMU .Va scriu printre consultatii , sper sa nu fie prea multe ca deja am 4 zile la rand de job 8-20.Multam de aprecieri
Razvi avea 4!!!!antibiotice, chiar dc ercefuryl si epitrim sunt unul cu absorbtie locala si celalalt "sulfamida" , de prednison si dexa nu mai vbesc ...tanti dr parea f nepriceputa ca sa fiu draguta.

Tocmai am primit un mail de la o prietena care a vzt pozele:
"Mai da ce mare s-a facut Andrei! E frumusel foc. Si inca blond... Tu te-ai ingrasat ca o vaca, se vede ca muncesti mult si mananci aiurea. :)"

M-a apucat depresia !intr adevar halesc....intre 2 alergaturi.Cum naiba sa fac??Pe bune....

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Salut fetelor!

Am intrat sa va spun ca mi-a fost dor de voi si ca am decis sa pastram bebe3 :).....inca nu m-am obisnuit cu ideea, dar sunt linistita...o sa fie bine!

Sunt in 7 saptamani, mi-e rau si greata...dar si foame si nu stiu cum sa le impac...

Nu mai pot sta ptr ca F imi inchide laptopul si tot zice 'gataaaa!!', asa ca ma execut

Va pup!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anuc m bucur mult de tot de decizia pe care ai luat-o, e cea mai buna dupa parerea ta, sa fiti mandrii de voi.

Irina MESE REGULATE, e singurul lucru pe care ti-l pot recomanda, si daca vrei iti poti face timp sa mananci regulat, NUMAI SA VREI. O salata la caserola ca e sezonul, un sandwich, ceva, numai sa mananci regulat si sa bei lichide muulllteee, iar daca ti-ai gasi si o ora pe saptamana te-as sfatui sa mergi la Kangoo Jump, si slabesti garantat, eu am fost si am fost ffff incantata

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Anuc cred ca toate asteptam cu sufletul la gura mesajul tau.
Ce sa zic ... sarcina usoara, un bebe sanatos si cu Dumnezeu inainte!

Fetelor, nu mai intru azi, sper ca maine plecam la mare. Nadi nu a mai facut febra, dar a facut putina diaree cred ca de la atatea medicamente.

Si la final ca sa va inveselesc putin - barbatu-miu a facut la Roma 1.750 de poze , din care 400 numai in prima zi. Am reusit sa fac o oarecare selectie a pozelor din prima zi si daca vreti le vedeti aici

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Anuc bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Felicitari!

Bebelusi ms!nu mi-o luati in nume de rau, eu chiar cred ca trec printr-o pasa f proasta, sunt afundata in alergatura asta cretina.Va rog sa mi tineti pumnii la 5 juma se vede Radu cu cineva care a sunat pt apartam.Astfel s-ar rezolva multe din pb....cred ca as avea nev sa ma sustina cineva sa fac asta.Si acasa si voi poate.Ideea ca singura nu vad cum ..of tot suna tel de urgentarevin

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Salut fetelor!

Am intrat sa va spun ca mi-a fost dor de voi si ca am decis sa pastram bebe3 :).....inca nu m-am obisnuit cu ideea, dar sunt linistita...o sa fie bine!

Sunt in 7 saptamani, mi-e rau si greata...dar si foame si nu stiu cum sa le impac...

Nu mai pot sta ptr ca F imi inchide laptopul si tot zice 'gataaaa!!', asa ca ma execut

Va pup!

Mami de Ioana&Filip

Anuc, bine ai revenit! te imbratisam si pupam samburelul mic pe langa Ioana & Filip si sa te bucuri de toti 3! si iti dorim sarcina usoara!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

anuc felicitari, sper sa treaca repede perioada cand iti e rau si sa te poti bucura de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac tin pumnii sa iasa bine ca tot stiu despre ce este vorba
si te rog incearca sa faci ce zice patricia
sa mananci cat de cat la ore fixe si f multa apa

naty arati superbbbbbbbbbbbbbbbbbb
pozele sunt minunatye
mai vreau
nu ma mai satur sa ma uit la eleeeeeeeeee
frumoasa romaaaaaaa
sanatate fetelor

anuc ma bucur enorm de decizia luataaaaaaa