Indemnizatia MAMELOR

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

alinushca eu zic ca lupta aceasta se duce pt toate mamicile indiferent in al catalea CIC is. E o cauza comuna si cu cat mai multe suntem cu atat mai bine pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare, dragelor.

Alinushca, eu te sfatuiesc sa intrebi la Legislative, poate stie Marius. Eu nu am auzit de aceasta prevedere si am citit foarte atent legislatia ref la CIC (orgonanta 148 cu toate modificarile si normele de aplicare tot actualizate) fiindca ma interesa direct (eu sunt in prelungirea CIC) si am licenta in stiinte juridice dar tot nu ma pot pronunta ca nu stiu ce a mai aparut nou din ian 2009.

Si acum am un mesaj de la Alinuk fiindca am vorbit cu ea la telefon si m-a rugat sa va anunt ca in cursul zilei de maine se va pubilica aici formularul pe care fiecare mamica (sau tatic) interesat/a de subiectul acesta trebuie sa il completeze.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

elara acolo am si citit lucrurile astea despre CIC1-CIC2, scrise de Marius. Din pacate nu spune si de unde a aflat asta ca sa am legea la indemana cand voi merge la Asistenta Sociala pentru CIC2, iar de la o vreme nu mai raspunde pe-acolo - o fi in concediu. Nu stiu ce sa fac.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Buna seara!
Eu inca nu am gasit formularul! nu e pe blog sau nu l-am gasit eu??

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

IRA, nici eu nu l-am gasit...mai asteptam

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

am fost plecata in concediu si abia azi am vazut ca s-a deschis subiectul asta. mi-as dori sa fac parte dintre mamicile care lupta in instanta pentru indemnizatie dar nu cred ca situatia mea particulara se potriveste prea tare cu a voastra. ce e drept nici nu ma pricep.
sunt in CIC1 si urmeaza sa nasc in noiembrie. cand m-am interesat tot aici pe forum am aflat ca in CIC2, in cazul in care 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni este mai mica decat indemnizatia din CIC1, se acorda si in CIC2 tot indemnizatia din CIC1. Avand in vedere ca pe ultimele luni ale CIC1 indemnizatia a scazut.... cat voi primi eu in CIC2 ? fiind o situatie particulara nu stiu daca pot sa ma bag la grup cu voi.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Alinushca, sunt 2 variante:
1. daca intri in CIC2 direct din CIC1, iei aceeasi indemnizatie ca si in CIC1, respectiv diminuata cu 15%
2. daca nu intri in CIC2 din CIC1, se calculeaza indemnizatia ca 85% din veniturile pe ultimele 12 luni, apoi se aplica iar 85% (inca mi-e neclar daca intre cele doua etape de calcul se aplica plafonul de 4.000 ron sau la final ..)

Deci oricum ar fi, esti afectata de aceste masuri

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragele mele,

Va scriu printr-o prietena careia ii multumesc din suflet.
Nu am conexiune la internet, aici, unde ma aflu saptamana aceasta.
Va marturisesc ca uneori sunt dezarmata de realitatea cu care ma confrunt. Ma gandesc ca acel idealism care ma caracterizeaza e depasit de viata aceasta in care imi este din ce in ce mai greu sa –mi stabilesc reperele morale.
Avocatul care se oferise sa ne reprezinte cauza considera ca (citez aproximativ: dupa mai multe documentari si discutii cu colegii de breasla) demersul nostru este unul fara mari sorti de izbanda.
Nu am timp acum sa despic firul in patru si sa analizez motivele pentru care a ales sa dea inapoi. Cred ca nici nu as putea sa fiu obiectiva.
Va promit ca tot ceea ce este posibil si imi sta in puteri voi face si de acum inainte pentru ca nu renunt!
CAUT ALTE VARIANTE!

P.S. Termenul pana la care poate fi depus un dosar in instanta pentru aceasta cauza NU ESTE LIMITAT.

Multumesc pentru intelegere!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Alinuk, chiar si daca tu, personal, te-ai opri aici si acum din toata aceasta aventura, esti si ramai un extraordinar exemplu de urmat.

Nimeni nu asteapta - sau nu ar trebui sa astepte - de la tine sa faci imposibilul si nici sa faci singura-singurica ceea ce am putea intreprinde in grup mai mare pe cata vreme noi, celelalte, sa stam sa ne pice para malaiatza. Si tu ai bebe mic acasa k si noi celelalte. Ba inca doi, nu unul k multe dintre noi, ceea ce iti face viata de 2 ori mai frumoasa insa si de 2 ori mai solicitanta.

Revenind: inainte de orice, intrucat, pana una-alta, termenele sunt sau pot fi letale: actiune imprescriptibila???? cum imprescriptibila?? exista si art & alin & act normativ care precizeaza asta??

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, nu am apucat sa citesc tot ce ati scris dar vroiam sa va intreb daca voi ati primit toate aceste decizii de acordare a indemnizatiei. Eu sunt acum in crestere bb2 si la ea nu am primit. la primul copil am primit decizia. Ce pot face in aceasta situatie?

PS Felicitari initiatoarei acestui demers.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, nu am apucat sa citesc tot ce ati scris dar vroiam sa va intreb daca voi ati primit toate aceste decizii de acordare a indemnizatiei. Eu sunt acum in crestere bb2 si la ea nu am primit. la primul copil am primit decizia. Ce pot face in aceasta situatie?

PS Felicitari initiatoarei acestui demers.

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Roxy, du-te in Hambarului - etj 2 (Biroul Juridic parca e acolo), nici eu nu primisem Decizia anul trecut (ma rog, la mine a fost mai complicat, dosarul meu cuprinde decizie jud def & irevoc, multe altele), asa k nush ce mi-a venit in ianuarie a.c. si am facut o plimbarica pana la ei, am prezentat CI si mi-au gasit dosarul dupa CNP, mi-au dat decizia fara nici o prbl.

Eu ti-as sugera sa nu te astepti sa iti raspunda la telefon si sa te indrume ei. Nu stiu sa iti spun care este progr lor, parca de pe la 9 a.m., du-te si tu pe la 11 k ar trebui sa fie deschis.

Edit: cand ti-ai depus dosarul de CIC2?

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput