Indemnizatia MAMELOR

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaavram spune:

Buna danys1. In mod normal si legal, prima indemnizatie micsorata ar trebui sa fie cea aferenta lunii iulie care este platita in luna august. Eu o voi primi maine pe cea de luna aceasta, chiar azi am discutat cu postasul si nu mai sunt intarzieri cu plata, asa ca maine voi putea sa confirm 100% daca e intreaga sau nu.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Salutare fetele.

Referitor la decizie, eu iau indemnizatia din februarie dar nu am primit nici pana acum decizia. Imi explica si mie cineva daca vom avea nevoie de ea si unde ma duc sa o cer.

Mersi mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Toshador

iata contactele si adresele Agentiilor Teritoriale pt Prestatii Sociale
(institutiile care elibereaza aceste decizii)

http://www.prestatiisociale.ro/Contacte/Contacte_ATPS

AJPS: Timi#351;

Adres#259;: Str.Florimund de Mercy nr.2, cod 300085, Timi#351;oara

Tel: 0256-433370, 433371

Fax: 0256-433369

E-mail: ajps.timis@prestatiisociale.ro

fetelor faceti cereri sa vi le elibereze, in baza l544/2001 sunt obligati sa va raspunda in 30 zile
eu am luat-o direct!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaavram spune:

Si eu la fel Alinuk. Am luat-o direct, fara nici o cerere. Cred ca nu stia cum sa scape de mine nenea de la sectorul 3. Oricum, tipul mi-a aratat o ditamai cutia de retururi facute de Posta Romana cu motivul: destinatarul nu a fost acasa. Si mi-a mai spus ca anul acesta nici nu le-au mai trimis ca nu au mai avut bani de timbre. Situatie valabila pentru Bucuresti, nu stiu daca in tara au procedat la fel.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Merci mult {b}alinuk[/b].

Eu stiu ca am dat mail la tanti si tot pe mail mi-a raspuns suma si data cand voi primi. Acum o sa ma interesez si de fitzuica sa o am la dosar.

Eu in weekend voi fi plecata din oras dar pe saptamana viitoare voi reveni.

O seara faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna seara,
Pot sa confirm INDEMNIZATIA luna aceasta e INTREAGA. Eu incerc sa mobilizez mamicile din Arad, pana acum suntem vreo 3. Din pacate multe sunt doar cu 600 si nu le afecteaza si pe ele.
Totusi parca sunt voci care supun ca nu se mai aplica. Am vorbit si cu Lavinia Sandru pe mail si mi-a spus ca saptamana viitoare v+a posta pe blog ONG-ul care se ocupa de acest subiect.
la toate, va sustin doar moral, fizic nu am cum sa vin la Bucuresti.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragele mele,

de luni
va rog sa urmariti media
blogul Laviniei Sandru http://laviniasandru.wordpress.com/
si site ul
asociatiamame.com

aici veti gasi informatii despre demers

gandim un formular pe care sa-l completeze fiecare mama care se inscrie si doreste sa fie reprezentata in instanta de avocatul angajat de acest ONG

Saptamana viitoare nu stiu daca voi avea acces la net, plec din Bucuresti

pt intrebari si alte chestiuni urgente
tel
0723 339 031

va imbratisez si tinem aproape!!!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

multumim mult pt informatii!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alina, iti multumesc foarte mult pentru tot ce faci. Si, dupa cum ai vazut ti-am multumit exact asa cum m-ai rugat, ba am trimis si sms-uri catre cunoscutii mei din agenda(si ca sa explic, ca altfel nu ar intelege decat Alina: mi-am rugat prietenii sa doneze 2 euro prin sms la 858 - detalii gasiti in semnatura Alinei si chiar va rog sa donati si voi: mai e timp doar pana pe 24 iulie).

Multumesc si Laviniei Sandu, si Presedintei Asociatiei MAME, si avocatilor care ne consiliaza si tuturor care ne inlesnesc acest demers. Noi, ca mame, apreciem inzecit tot ajutorul deoarece stim cat de important e timpul.
Referitor la onorariul avocatilor, am vazuit ac intreba cineva despre costuri. Eu am inteles ca s-a oferit Asociatia MAME sa suporte cheltuielile. Daca am inteles gresit, ne va lamuri Alina.

Acum, sa mai scriu si eu repejor cate ceva cat mai pot ca acus se intoarce sotul cu copii. Din pacate eu in tipul saptamanii sunt cam toata ziua singura cu ei si nici cand vine sotul nu reusesc sa intru pe net. Ziua mea e vesnic foarte aglomerata si se invarte in jurul nevoilor copiilor si rar cand adorm amndoi odata nu mai am putere cam de nimic...decat daca arde ceva
Seara tarziu am altele de facut intotdeauna.

Dar asta nu inseamna ca nu va impartasesc crezul. Roxana si Ira, si restul fetelor care gandesc la fel, inteleg perfect ce ganditi. Nici eu nu m-as recunoaste si nu as mai fi eu daca as sta deoparte. Chiar de ar fi sa nu vad acesti bani noiciodata...important e PRINCIPIUL!
Refuz sa ma las calcata in picioare daca am dreptate!
Si eu sunt total straina de atitudinea aceea de a abandona pana sa inceapa lupta. Si cu ocazia protestelor dar si acum, de cate ori povestesc mamicilor intalnite de aceasta actiune si intalnesc aceasta atitudine "pai ce sa mai facem ca oricum fac ce vor ei, ca oricum nu are rost"....sunt profund dezgustata de mentalitatea slaba si viciata a acestei natii. Ne lipseste solidaritatea, ne lipsesc princpiile adevarate, corecte si morale! Chiar ieri discutam cu cineva legat de pasivitatea cu care romanii asista la producerea unei infractiuni (fie ea si una violenta, sau poate tocmai de aceea, de frica si lasitate..) fara sa realizeze ca si ei ar putea fi candva la nevoie...Isi doresc sa primeasca dar nu si sa ofere...Sunt dezamagita si dezgustata si iata ca, e cu tata mai trist cand romancele nu vor sa faca ceva pentru ele insele...asa ca sa mai vorbim de ce ar putea face romanii..pentru altii..e deja mult.

Din fericire insa nu toti romanii sunt asa. Din fericire exista oameni ca Alina,ca toti cei de la subiectele umanitare care continua sa lupte dezinteresat pentru altii, ca noi care vrem sa luptam doar fiindca nu vrem sa plecam capul, oameni care inca mai pretuiesc adevaratele valori si care inca mai spera si mai cred ca schimbarea societatii intregi sta in puterea fiecareia dintre noi, oameni ca noi care ne vom creste copii invatandu-i sa respecte aceste valori pentru a le propaga si reabilita la scara mare schimband poate odata pentru totdeauna in bine acesta Romanie, pentru ca, peste ani sa nu isi doresca "sa inchida usa" si sa plece spre alta tara.

Si acum, revenind la chestiuni mai practice, va spun ca si sotul meu cand a fost sa depuna actele pentru Matei a aflat de la ei ca eu, avand decizia aceea de recalculare cu 85%, sunt un caz norocos ca de obicei nu le mai trimit ca nu au bani. Acum....urmeaza sa merg sa o obtin si pe cea de prelungire a CIC potriv art 8, pentru cresterea lui Matei, dupa ce Maria a implinit 2 ani, ca asta nu a mai ajuns.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

am fost plecata in concediu si abia azi am vazut ca s-a deschis subiectul asta. mi-as dori sa fac parte dintre mamicile care lupta in instanta pentru indemnizatie dar nu cred ca situatia mea particulara se potriveste prea tare cu a voastra. ce e drept nici nu ma pricep.
sunt in CIC1 si urmeaza sa nasc in noiembrie. cand m-am interesat tot aici pe forum am aflat ca in CIC2, in cazul in care 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni este mai mica decat indemnizatia din CIC1, se acorda si in CIC2 tot indemnizatia din CIC1. Avand in vedere ca pe ultimele luni ale CIC1 indemnizatia a scazut.... cat voi primi eu in CIC2 ? fiind o situatie particulara nu stiu daca pot sa ma bag la grup cu voi.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput