Indemnizatia MAMELOR

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shobo

multumesc pt completari, da, vad ca mamica era judecatoare, deci a stiut foarte bine ce e de facut daca a si castigat!

am gasit cazul aici:

http://avocat.ablog.ro/

"Tān#259;ra m#259;mic#259;, magistrat la Tribunalul Bucure#351;ti, a cā#351;tigat īn instan#355;#259; desp#259;gubiri de 10 mii de lei pentru c#259; nu i s-a respectat acest drept. Cazul poate crea un precedent - de-acum īncolo zeci de mame ar putea s#259; se plāng#259; justi#355;iei pentru a ob#355;ine fonduri pentru cre#351;terea copilului. "

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Da, numai ca intre timp nu se mai poate plange nimeni de discriminare, inegalitatile au fost eliminate prin modificarea actelor normative.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33
Sunt convinsa ca de la 1 ianuarie fumigena va deveni lege aplicabila tuturor!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Ma fascineaza energia cu care iti sustii punctele de vedere !
Care-s aia "tuturor", oare nu trebuie definiti in ipoteza actului normativ?
(Mie, de exemplu, nu mi se aplica - deci cum facem?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mediajust nu-ti mai bate capul...unii sunt in cautare de voturi pentru concurs asa ca scriu la toate subiectele, indiferent daca se pricep sau nu. problema este ca o atitudine de genul asta mai mult strica si face subiectul de 2 lei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

din declaratia lui Ioan Botis, care apare pe site-ul pe care l-a postat irinabobe spune clar ca : ,,Ministrul Muncii a precizat ca poate sa garanteze ca noile prevederi nu se vor aplica drepturilor aflate deja in plata.''
SPER sa fie asa.

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Irina, de ce esti suparata? ca ai cotizat la buget cu contracte de colaborare ca sa-ti maresti indemnizatia si acum ioc indemnizatie? nu sunt eu vinovata pentru asta, daca tu ai vandut blana ursului din padure, e problema ta.

Mediajust, si eu sunt siderata de unele afirmatii de aici. Si ce sa fac acum, sa-mi dau ochii peste cap? Am dreptul sa-mi exprim parerea liber pe forum? Ca acest proiect care se afla pe site-ul stiri.ong.ro va deveni sau nu lege, cred ca nici tu si nici altcineva de aici poate garanta. Eu am spus ce cred. E vreo problema cu asta?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Citat:
Am dreptul sa-mi exprim parerea liber pe forum? Ca acest proiect care se afla pe site-ul stiri.ong.ro va deveni sau nu lege, cred ca nici tu si nici altcineva de aici poate garanta. Eu am spus ce cred. E vreo problema cu asta?

Da' cu ce te-am suparat eu?! N-am vrut decat sa mai ostoiesc din tensiuni, sa mai economisim energiile pentru adevaratele batalii - nu pentru zvonuri.
Sigur ca oricine poate exprima pareri pe forum - doar de aia suntem aici, sa zicem ce gandim.
Ca ACEST proiect aparut habar n-am unde nu va deveni o lege de asemenea complexitate si forta juridica pana la sfarsitul anului, da, pot garanta. Si fiecare e liber sa se uite sau nu la ce spune cel de alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Citat:

Irina, de ce esti suparata? ca ai cotizat la buget cu contracte de colaborare ca sa-ti maresti indemnizatia si acum ioc indemnizatie? nu sunt eu vinovata pentru asta, daca tu ai vandut blana ursului din padure, e problema ta.

ariadna/avalon/si restul de iduri de unde pana unde ai tras concluzia asta, ca nu fac legatura? credeam ca am fost destul de clara. sunt suparata ca sustii foarte hotarat niste chestii fara sa ai o baza legala sau cunostiinte juridice. am intrebat unde scrie in proiectul respectiv cui se aplica, iar tu mi-ai raspuns foarte superior ca se aplica tuturor pentru ca e lege...asta era problema. ete ca din intamplare stiu si eu ce e o lege, dar deasemenea stiu ca nu inseamna ca se aplica tuturor putand fii si exceptii, si ti-am si demonstrat chiar in cazul de fata...
OUT OF TOPIC -in ceea ce te priveste ma deranjeaza ca raspunzi la aproape toate subiectele, la unele fara sa ai nicio idee despre ce e vorba, ceri adrese de mail, dupa care te apuci sa dai mailuri cu va rog votati...sincer mi se pare enervant, si faptul ca ne-am intersectat la cateva subiecte nu iti da dreptul sa trimiti astfel de mailuri...
si daca tot imi duci grija legat de multiplele contracte de colaborare , sa inteleg ca am fost proasta ca am lucrat legal cotizand la stat?
cu asta ma retrag pentru ca prefer sa imi petrec putinul timp cu copilul decat sa am certuri stupide cu tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu ma gandeam astazi in timp ce conduceam oare cu este mai costisitor sa reduc perioada de acordarea a indemnizatiei si sa suport costuri bugetare pentru majorarea creselor cu tot ce presupune asta (desi este utopic unde sfantul sa suporti toate acestea in X luni!) sau sa lasi actuala structura? Se tot vorbeste nu de reducerea indemnizatiilor ci de reducerea perioadei de la 2 ani la 1 an. Ok sunt multi copii si vor mai fi pe palierul 1 an - 2 ani. Ce faci cu acesti copii? Trebuie plasati. Nu exista infrastructura si logistica necesara. Unde vor merge?
Dar daca nu am capacitatea de a asigura locuri ce voi face cu acesti copii? Dar cu parintii lor? Aici nici macar nu discut de bani ci de infrastructura. Slaba conceptie totusi in guvernul actual. Foarte slaba.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Citat:
Am dreptul sa-mi exprim parerea liber pe forum? Ca acest proiect care se afla pe site-ul stiri.ong.ro va deveni sau nu lege, cred ca nici tu si nici altcineva de aici poate garanta. Eu am spus ce cred. E vreo problema cu asta?

Da' cu ce te-am suparat eu?! N-am vrut decat sa mai ostoiesc din tensiuni, sa mai economisim energiile pentru adevaratele batalii - nu pentru zvonuri.
Sigur ca oricine poate exprima pareri pe forum - doar de aia suntem aici, sa zicem ce gandim.
Ca ACEST proiect aparut habar n-am unde nu va deveni lege in integralitatea lui pana la sfarsitul anului, da, pot garanta. Si fiecare e liber sa se uite sau nu la ce spune cel de alaturi.

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

M-as bucura tare mult sa nu devina lege pana la sfarsitul anului, pentru ca ai mei copii au implinit un an si e foarte greu sa gasesti o solutie asa rapid mai ales pentru doi copii! Daca tu garantezi asta, sa stii ca pentru mine conteaza foarte mult, pentru ca intr-adevar te apreciez mult pentru toata energia si timpul consumate aici!
Nu m-ai suparat cu nimic, dimpotriva, ma bucur ca ai adus o raza de speranta ca totusi poate nu va fi asa de rau... sunt doar pesimista, atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Dar daca nu am capacitatea de a asigura locuri ce voi face cu acesti copii? Dar cu parintii lor? Aici nici macar nu discut de bani ci de infrastructura. Slaba conceptie totusi in guvernul actual. Foarte slaba.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

oh Marius
chiar sa credem in promisiunile cu cresele si gradinitele???

eu una am obosit sa cred, poate doar daca fiecare ong din romania isi propune sa construiasca o cresa...sau asa ceva

guvernul acesta ne va scoate ochii probabil cu o constructie sau doua ... afaceri din care-si vor lua niste comisioane tot baietii deshtepti care cotizeaza pe la campanii, pe unde e necesar..prin partile esentiale

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput