Indemnizatia MAMELOR
Raspunsuri - Pagina 15
kitty77 spune:
Buna ziua, mamicute,
Eu sunt din Oradea si as dori sa ma alatur si eu initiativei voastre. Daca se poate as dori sa stiu ce am de facut?Va multumesc mult.
onix_25 spune:
buna ziua
cum as putea sa ma alatur si eu initiativei voastre,care este geniala?cimeva tre sa ai masuri impotriva abuzurilor politicienilor care stiu sa faca legi doar pt ei sa fure inregula.unite putem avea un cuvant de spus si poate ne facem auzite.pana la urma este dreptul nostru,am muncit pentru el.Nu cersim,nu furam,nu dam in cap.De ce sa ni se ia din bani?
in cazul in care se fac intalniri sau pt orice oana_nita_85@yahoo.com
XENA25BEST spune:
bun gasit!Doream sa va prezint si situatia mea;sunt mamica de 2 fetite,una de 2ani si 2 luni,cealalta de 7luni!am primit indemnizatie pentru fetita cea mare pana la 2 ani!Pentru cea micuta nu am primit nici un leu,de aceea am apelat la un avocat!Avocatul a depus o petitiela Asistenta Sociala la Deva,si in 30 zile trebuia sa primesc un raspuns !Din data de 26iuliesunt aproape 2 luni si nu am primit nici un raspuns!ROG DIN SUFLETDACA MA POATE LAMURI CINEVA CE AS MAI PUTEA FACE PENTRU CA FETITA MEA SA BENEFICIEZE DE DREPTUL CE I SE CUVINE!!!!Rog moderatorii sa-mi permita sa atasez si nr de telefon;0740242505MULTUMIM!
ramona_patra spune:
Buna seara mamicilor,
Si eu ma alatur actiunii voastre. Eu sunt din Piatra Neamt.
Ramona
de
Diana (20.07.2009)
alinuk spune:
pentru inceput nu trebuie decat sa urmariti acest topic
aici voi face toate anunturile vis a vis de evolutia demersului si de ceea ce e necesar (ca si documente) de la voi
mai transmit mailuri de update / puteti sa-mi dati contactele voastre la adresa
am2000ro@yahoo.com
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
raluci_b spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7807006-guvernul-vrea-reduca-generozitatea-unor-indemnizatii-precum-cea-pentru-cresterea-copilului.htm
ati vazut asta ?
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
alinushca spune:
da, am vazut si ma asteptam, voi nu ? era doar in ton cu declaratiile presedintelui de la bun inceput. alea cu "avem prea multi pampersi in tara asta" daca vi le mai amintiti...
in concluzie o sa ma inscriu si eu in grupul vostru indiferent de ce se mai intampla de aici inainte cu guvernul minunat.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 33 
Viviannie spune:
Buna fetelor,
Eu inca ma lupt sa-mi recuperez banii dati pe spitalizare Szeged de la prima nastere acum 1 an si 7 luni!
Sunt gravida in sapt 28 si am decis sa-l facem pe bb2 si din motivul indemniz 85% + 2 ani aksa. Acu, hopa-tropa, ca li s-a sculat lor regandirea, imivine sa 
E chiar bataie de joc si vreau si eu sa ma alatur actiunii voastre.
Oricum o sa plecam din tara aceasta!
Mail: annytva@yahoo.it
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Viviannie Sunt gravida in sapt 28 si am decis sa-l facem pe bb2 si din motivul indemniz 85% + 2 ani aksa. |
QED
admarinel spune:
Bibi,
Vezi ca legislatia in vigoare nu permite angajatorului sa disponibilizeze femei insarcinate. Deci prima pe care ar trebui sa o dai in judecata este societatea la care esti incadrata, apoi statul care vrea din nou sa ne mai taie. Au spus ca sunt prea generosi cu aceste indemnizatii. Generosi din ce, acest fond este constituit din contributia angajatului si a angajatorului, nici intr-un caz statul. Eu am fetita mica cu probleme congenitale la inima si trebuie sa o operez in nov la Tg Mures si sunt singura care aduce bani in casa. Si mai am o fata la liceu. Am dreptul sa stau acasa 3 ani, dar daca ne mai taie nu-mi permit sa stau nici 2 ani. Nu voi putea sa ma ocup de ea dupa operatie si daca merg la servici trebuie sa platesc bona. Sa ma intorv la servici sa platesc iar contributii, pentru ceva ce eu nu am putu beneficia.
Niste ....nu stiu cum sa-i mai numesc.
Va pup pe toate