Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Buna dimineata
Cu o intrebare va deranjez si eu
Am pierdut sarcina acum o luna din cauza proteinei S, care a scazut pe sarcina la 34 (acum e 57)
Am facut tratament cu aspenter, omega 3, acid folic, vit C incepand cu sapt 8 si la 11 sapt am aflat ca bb a murit.
La aprox 2 saptamani dupa nenorocire am fost la dr uscatescu si am repetat analizele. Dna dr mi-a spus ca nu e numic genetic si ca a scazut pur si simplu pe sarcina. Precizez ca nu am mai luat aspenter decand am aflat ca sarcina s-a oprit in evolutie. Deci proteina S a crescut fara sa mai iau aspenter. Acum nu stiu cum a ajuns la concluzia ca nu am nimic genetic si intrebarea era ar trebui sa fac niste analize specifice. Tratament oricum fac preventiv, urmand ca atunci cand raman iar sa fac clexane ca sa nu mai scada. Cred ca e acelasi tratament indiferent daca am sau nu vreo mutatie. analizele erau bune inainte de sarcina si se pare ca si dupa si-au revenit oarecum. Ce ma sfatuiti?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Floricicademac , multumesc frumos! Inca nu imi vine sa cred ca numar pentru mine, parca e un vis frumos!

Anna, asa este, mai devreme sau mai tarziu se va intampla minunea la toate!

Ralu, da si aia da homocisteina mare. Nu stiu ce sa zic, daca ar fi acum, as face-o, sa fie acolo la dosar.

Mamutz te stiu de la odiseea buburuzelor unde mai trag si eu cu ochiul ca-s tot buburuza. M-as fi inscris dar fetele au un ritm ametitor de scris si nu tin pasul dar mai citesc din cand in cand. Imi pare rau ca treci prin asemenea durere, probabil si in cazul tau tot clexanele va fi solutia. Tamaryllis a avut-o scazuta (uita-te in listuta cu fete gravi) iar dr cu care a facut FIV a fost de acord sa faca clexane chiar de la inceperea tratamentului de stimulare. Acum nu stiu cum se procedeaza in sarcini obtinute normal, am mai citit de fete care au facut clexanele imediat dupa ovulatie si au mers bine. Citeste subiectul asta chiar de la inceputuri si odiseea fetelor cu trombo si te vei lamuri mai bine.

Felix 9 fix

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dragutelor,
Ma inscriu si eu la intalnire,, sa dea DD sa ne indeplineasca dorintele si sa fim sanatoase, restul le rezolvam noi cumva.
O zi buna

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fc_anca spune:

fetelor, am 4 Cetrotide ramase de la FIV-ul trecut. Ptr fiv 2 voi merge pe protocolul lung cu suprefact si nu mai am nevoie de cetrotide. Expira in luna august. daca are vreuna din voi nevoie, le donez. au fost luate in martie anul aceasta de la farmacia 2NA si le-am tinut in frigider la o temp de 6-7 grade.

pup!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Anca, ai un PM de la mine!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, multumesc de urari! Le intorc inzecit, si pentru tine, si pentru toate fetele de-aici!
Mamutz, Felix are dreptate. Eu am facut Clexane imediat dupa confirmarea ovulatiei, asa mi-a recomandat doamna Uscatescu; am inceput cu doza de 0,2, apoi, dupa testul de sarcina pozitiv, am trecut pe alternativ 0,2 cu 0,4, urmand ca, pe masura ce sarcina evolueaza, sa merg sa-mi mareasca doza.
Nu vreau sa absolutizez rolul nimanui, dar cred ca recunoastem toate ca Uschi face cu adevarat minuni. E adevarat ca sunt stresante zilele in care mergem la analize, cateodata sunt ingreunate si de dispozitii mai putin bune, dar... pana la urma conteaza rezultatul, cu fericirea lui cu tot, nu?
Va pup si va doresc o zi minunata!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

toate fetele
Am urmarit cu atentie dezvoltarea acestui subiect de la inceput (1 sarcina pierduta in ian.2009) nu prea am scris, dar am si eu ceva de adaugat la tratamentul medicamentos pe care il recomanda Usca in functie de cel a ginecologului.

Desi, nu sunt o "mutanta" (cu toate profilurile negative) am insistat ca Usca sa-mi dea tratament, la mine este asa:

Hematolog: - Omega 3 1/zi
- Fraxiparine 0,4/zi pana nasc
- Aspenter - luni - miercuri - vineri pana la 28 sapt.
Ginecolog: - Magneziu B6 1/zi
- Utrogestan 100mg 6/zi
- A.folic 5mg 1 zi
- No spa - la nevoie
- Gynipral 2/zi (la recomandarea dr si numai la sarcini cu risc)
Tot tratamentul a fost recomandat de ambii dr care nu au avut nimic de comentat. Inainte de sarcina nu am luat decat a.folic, magneziu

+18

MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Aveti idee daca Uscateasca va fi la cabinet dimineata, pe 21?...sau tre' sa astept pana pe 22 ca sa fiu sigura ca o prind? Haideti sa mergem mai multe, poate ne intalnim la usa ei si mai discutam intre noi, ce ziceti?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristica, mai bine suna si intreaba daca e acolo, parerea mea e sa nu te risti si sa bati drumul degeaba pana la spital. Daca stai aproape poti sa faci o vizita dar daca nu pe caldurile astea e cam complicat...

Andreiuta, gemenute! Suuuper! Sa creasca mari si sanatoase! Parerea mea de nedoctor in ale medicinei e ca anticoagulantele sunt ok in sarcina pt ca hormonii produsi coaguleaza oricum sangele. Gynipralul e ok de luat daaaar eu vreau sa nasc normal si asta cam "betoneaza" colul si nu-l lasa sa se destinda la nastere. Daca e cazul, o sa-l iau si eu, sper sa nu fie.

Ruxi, daaaa Uschi face minuni. Vb fetele acolo la usa ca a ajutat sa se nasca bebei care nu aveau nici o sansa, cu tratamentul dat de ea. Eu am incredere 100% in tratamentul ei impotriva trombo, chit ca vin din provintzie, nu ma las de vizitele la Fundeni.

Felix 9 fix

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor daca cm a intarziat 6 zile credeti ca e posibil ca la un test sa iasa clar cele II liniute, ca eu aseara l-am facut si a 2-a liniuta e cam stearsa? Cei drept ca am mancat si 2-3 felii de pepene si pe prospect scrie ca daca se beau lichidenu prea iese clar!!!! Alta intrebare:daca bb are 17 zile credeti ca ar trebui sa incep Clexane? Luna asta am abandonat tratamentul-Elevit, vit c, vit e si acidul folic ca deja iau de 5 lu n i si am vazut ca nu au nici un rezultat plus ca am luat 4 kg!!! si iata ca atunci cand nu am mai luat....poate are ochisori. Printre voi e cineva care nu poate lua aspenter ca e alergica? Eu nu am voie sa iau si as vrea sa stiu daca mai e cineva in situatia mea si cum a procedat.
Felicitari pt cele care au vesti cu II si sa aud numai de bine de la toate.

Mergi la inceput