Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

denisa, la gena PAI1 ai alela 4G/4G sau 4G/5G sau 5G/5G?
Oricum, cu Clexane se rezolva si asta .

19+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele,
M-am intors de putin timp de la medic, am auzit inimioara,la 6 saptamani si 2 zile are 115bpm, CRL este 0,57 cm, hematomul bate in retragere ( e 1,5 mm de la 3mm, cat a avut initial); medicul mi-a spus sa nu-mi fac griji, ca, deocamdata, totul e bine. Merg in continuare cu tratamentul, cel putin pana ne vedem data viitoare, peste doua saptamani.
O sa-i scriu si doamnei Uscatescu, ramasese sa o anunt cand se va vedea activitate cardiaca, zicea ceva de o marire a dozei de Clexane.
Va multumesc mult pentru toate incurajarile! Nici nu va dati seama cat de mult m-ati ajutat, si o faceti in continuare!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ruxandrada, ma bucur tare mult ca totul este in regula! Da, Doamne, sa fie bine in continuare si sa ne intalnim toate candva, la un suc, cu bebeii sanatosi facuti de mamici mutante! Sper sa te prind si eu din urma si sa vad dublu si foaaarte roz in fata ochilor (roz-roz, poate vine o fetita, ca tare ne-am dori...)!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

balanta_tm eeeeeei o am pe poliformism 675- 4G/5G,
m-am tampit,parca am castigat la loto.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

denisa, macar n-o ai pe cea mai nasoala: 4G/4G (asta deja o "luasem" eu )

Mergi la inceput

hei, nu va mai certati pe mutatii, ca ajung la toata lumea! Bine era pe vremuri, cand auzeai la cozi: sa se dea numai cate una de persoana!!! Na!, am vrut capitalism!...

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ruxiiii, super super super! Ce vesti bunneeee! Sa-i dea DD sanatate lui Uschi!

Uf uf ce nu-mi place, uite cum creste numarul mutantelor! Peste cativa ani o sa fie anormala cea care n-are nici o mutatie! Ralu, bine ai venit, sa te gravidesti repede! Ce ti-a iesit naspa ca n-am inteles bine? Homocisteina?

Floaredemac, Anna

Noi am fost ieri sa facem pozici pentru bunici, vrem sa le dam vestea cea buna curand. Avem deja 20 mm, s-au intetit bataile inimii, acum avem 176, ca un soricel speriat.

Pup gasca,

Felix 9 fix

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Da, homocisteina in valoare de 21 micromoli/l (nu am dat u.m. pt ca am vazut ca era aceeasi).
Mie mi s-a rec sa fac doar analiza MTHFR, dar am vazut ca si gena PAI poate da hiperhomocisteinemie, ce ziceti, sa o fac si pe aceasta?

Mergi la inceput

Felix76, fiecare saptamana pe care o adaugi la semnatura ma bucura si imi ridica moralul! Soricelul ala speriat sa creasca mare si sanatos la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata (mai tarzie ce-i drept)
Cele care au deja bebe sau au burtica ne sustin si ne ridica moralul noua ,aspirantelor , e greu si e mare pacat ca fiecare a trebuit sa suferim ca sa aflam despre mutatii si sa o tratam.
Intr-o zi cu soare bine ar fi sa facem o mare reuniune a mutantelor(bine ai zis floaredemac)
si pana atunci sa avem bebe toate si sa fim sanatoase , vesele , feicite si cat mai implinite.
Saptamana viitoare vine dr uscatescu...inca putin si aflam noutati , cred ca suntem destul de multe cele care o asteptam...
O zi cu soare fetelor!

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput