Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -
Raspunsuri - Pagina 12
RAMONELLA spune:
Ce parere aveti despre vitaminele astea de la Dopple Herts???Sunt si cu magneziu.http://doppelherz.ro/default.asp?id=1677&pid=1376&sid=1375
Nu stiu daca concentratiile sunt ok.
Sau astea http://doppelherz.ro/default.asp?id=1434&pid=1376&sid=1375
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
anna_leah27 spune:
A doua varianta de la doppel hertz , cu acid folic am luat-o eu pana am aflat de medyn si l-am comandat in germania , eu ma simteam bine cand le luam , dar au prea mica concentratia de b-uri comparativ cu medyn si cu femibion , asa ca eu personal nu le-as recomanda ...plus ca au mirosul si gustul caracteristic de b-uri care mie imi face greata si capsula aia seamana cu elevit(si de la aia aveam greturi in sarcinaera o tortura sa o iau) dar decat fara b-uri sunt ok si alea,ma gandesc eu...
Pupici si racoare ca sa nu ne topim de tot la soare!
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
aristica spune:
Felix
floaredemac asa mare influenta zici ca au vitaminele in sarcina? Chiar nu-mi imaginasem ca e atat de vizibila.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_leah27 A doua varianta de la doppel hertz , cu acid folic am luat-o eu pana am aflat de medyn si l-am comandat in germania , eu ma simteam bine cand le luam , dar au prea mica concentratia de b-uri comparativ cu medyn si cu femibion , asa ca eu personal nu le-as recomanda ...plus ca au mirosul si gustul caracteristic de b-uri care mie imi face greata si capsula aia seamana cu elevit(si de la aia aveam greturi in sarcinaera o tortura sa o iau) dar decat fara b-uri sunt ok si alea,ma gandesc eu... Pupici si racoare ca sa nu ne topim de tot la soare! Mama unui ingeras din ceruri... Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot |
Culmea e ca mie Uscateasca nu mi-a recomandat deloc b-uri,adica ma rog,doar acid folic si magne B6,2 pe zi.Pt ca homocisteina e sub limita,desi la mutatia mea ar trebui sa fie peste si vitamina b12 e aproape de maxim...B6 inca nu am facut-o,ca nu se facea la laboratorul din Manastur,trebuia sa ma duc la cel de pe Republicii,si era prea tarziu,trebuia sa ma duc la lucru.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
floaredemac spune:
aristica, nu stiu daca a fost coincidenta sau nu. Sunt alte mamici care nu iau deloc si e totul in regula, nu? Sau poate la noi, avand problemele astea, chiar conteaza o vitamina in plus sau in minus, habar n-am! Dar si la mine s-a intamplat, ca si la Letzy.
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
aristica spune:
floaredemac important e ca ai un prunc sanatos acasa, ca si-n cazul ramonelei. Sa le dea dumnezeu sanatate!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Ralu_mv spune:
La recomandarea denisei220972, v-am descoperit si eu.
Homocisteina 21, inca nu am facut analiza genei MTHFR, si la fel cum am citit in urma la voi, si eu ma intreb ce complex de vitamine sa iau.
Doctorul hematolog mi-a enumerat ca exemplu: Folmit, MagneFol Plus,...etc.
Voiam sa va intreb: valoarea de 21 la homocisteina vi se pare mare rau ?
balanta_tm spune:
pamy, sa vedem ce surprize apar si la tine dpdv trombofilie.
denisa, imi pare rau ca esti si tu MTHFRista, dar macar acuma stii cum stai, plus ca exista solutii.
19+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
floaredemac spune:
Asa e, aristica! Multumesc pentru urare si sa dea DD sa avem toate bebei sanatosi!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
denisa220972 spune:
Na, ca am mai atasat una la semnatura, i-mi vine sa ma ce semnatura frumoasa am.
balanta_tm asa cum am mai spus, mi-sa luat o greutate de pe suflet din cauza incertitudinii, acum stiu la ce sa ma astept.
Ralu_mv draguta acum depinde si de forma de masura, stiu ca val. este intre 8 si 14 dar, poate stiu fetele mai bine.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-homozigota.