Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

"nea#355;a, azi fac si eu un test cu II liniu#355;e c#259; am o b#259;nuial#259;!!!! Cred c#259; m#259; trece#355;i si pe mine pe lista voastra cu mamici in devenire. Pup, serviciu usor pt cele care sunt la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Anna, subscriu la ce a postat Felix. Primul e Femibion 1 ( asa scrie pe cutie), al doilea, Femibion 2, se ia din saptamana a 13-a pana la nastere.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata doamnelor
o zi racoroasa va doresc.

pamy,aici nu mai sunt locuri libere...la Odisee mai sunt daca iti convine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristica, acum iau urmatoarele:
femibion 800 una dimineata
aspenter una dimineata
magne b6 una dimineata una seara
acifol una seara
clexane 0,4 una seara
biotics 1 seara
arefam de 200 intravaginal una dimineata doua seara
duphaston doua la pranz
folowise una seara

In timp voi scadea progesteronul, pana la eliminarea lui completa in sapt 13 de sarcina. Oricum din sapt 12 placenta preia functia de mare producator de progesteron. progesteron injectabil nu am facut insa in zilele 1,4,7 de la ET am facut cate un pregnyl.

Clexanele l-am gasit pe bucati, pe la diverse farmacii. Il fac in burtica.

Ruxi, cum esti???

Floaredemac

Felix 8+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Neatza, fetelor! Ieri am luat prima capsula de omega 3 din ulei de peste, de 1000 mg. Trebuie 3 pe zi, conform prospectului. Dar toata ziua am avut probleme cu burtica, mai mult la toaleta decat in birou. Oare uleiul ala sa fie cauza? Nu am indraznit sa iau decat una, sincer E drept ca am si probleme de oboseala si stres, si cam asa reactionez, dar parca prea a fost coincidenta mare acum!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Floaredemac, eu cred ca e cam mult 3 pe zi. Una e suficienta daca are 1000 mg capsula. Nu stiu ce sa zic de burtica, eu n-am avut probleme insa eu sunt o "dama constipata" de felul meu.

Felix 8+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, sunt mai bine, azi, pe seara, am programare la doctor ( la 7); nu mai sangerez, secretiile au revenit la normal, ieri am stat cuminte si, probabil, si asta a insemnat mult. Oricum, diseara, cand ma intorc, scriu sa va spun ce am facut.
Floaredemac, am avut si eu la inceput probleme cu Omega 3, eu am luat o singura pastila pe zi ( si asa iau si in continuare); daca e combinatia cu vitamina E, e posibil ca ea sa-ti dea manifestarile astea. Dar ai incredere in organismul tau, ca se obisnuieste si va tolera medicamentul cat de curand. ( Dr. Uscatescu ti-a recomandat 3 comprimate, sau alt medic?)

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Neata tuturor!
Am vazut ca vorbeati despre B.uri cum ca ar face rau la bebe daca ar fi in concentratii prea mari.Eu stiu despre ac vitamine ca se elimina in urina surplusul lor.Chiar si ginecoloaga mi-a zis.Am intrebat-o si despre vit E(care mi-o recomandase dr U)si a zis mai bine nu pt ca vit E este liposolubila si nu se elimina excesul.
Eu prin sapt 15-16(nu-mi amintesc exact)luam Medym una la 2 zile pt ca stocul era pe terminate si nu stiam cat de repede o sa ajunga urmatorul si la echo de 16 sapt am ramas tare dezamagita ca fetita mea pirduse avansul de 5-6 zile pe care-l avea.Asa ca nu am mai facut prostia asta si iar are un avans de 6 zile.Poate o fi o simpla coincidenta,nu stiu dar eu am pus-o pe seama Medymului.
Si am vazut si intr-o emisiune la dr Oz cum arata urina unui pacient care lua vit B,ca a mea adica galben pal.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Floaredemac mi mi-a recomandat dr U o singura pastiluta de omega3,si inainte de sarcina si acum.Si cred ca tot acest tratament dat de dr U m-a ajutat foarte mult,inainte aveam uterul usor fibromatos iar acum este Ok.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

toate posesoarele de burtici si viitoarele posesoare! Si mie mi s-a parut mult 3 pe zi, eram convinsa ca numai una. Dar pe cutie asa scria...Oricum v-am zis ca mi-a fost teama sa mai iau inca una, aveam de lucru si nu puteam sa iau calculatorul la toaleta Eu inca nu am ajuns la d-na dr Uscatescu, abia in septembrie o sa pot, asa ca iau de la mine putere tratamentul. O sa iau una pe zi, cum ziceti si voi. Aa, si nu are vit. E, ca am cautat special fara.
Ruxandrada, tin pumnii sa fie totul in regula!
Letzy, asa am patit eu cu bebe al meu: nu am luat o luna elevitul ca mi-era rau de la el, si imediat dupa asta i s-a descoperit retard de o saptamana. Nu-ti spun ce mustrari de constiinta am avut... Dar el si-a pastrat retardul pana la nastere, nu a recuperat (era si destul de tarziu cand s-a intamplat). Din fericire a fost si este sanatos.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput