Angelina versus Posh
Raspunsuri - Pagina 5
ADRIANKA spune:
Aaa, pai Maria Grazia este una din preferatele mele..o frumusete deosebita..Dar intram intr-un camp minat, pentru ca, dupa a mea parere, frumusetile mediteraneene, latine sunt undeva in top. Una ca Maria Grazia poate oricand concura cu Angelina si cu inca 10 ca ea ba chiar sa le si lase in spatele garii...
Madame Posh este prea ascutita, ea poate concura numai cu o ascutitoare
Megan...nu am studiat-o bine, dar in rochia aia de mireasa arata bine, naturala, diafana...in rest, nu stiu multe de ea.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina de la bun inceput a fost tendentios, Hannen, iar remarca mea a fost doar un raspuns la ce a zis Allure cu nevestele de rand, adica nu orice nevasta de rand se simte amenintata de MF, unele se tem de Marie Curie, asta e ;)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Ce-a fost mey oameni buni asa tendentzios in faptul ca am spus ca nu ma intereseaza parerea sotzului Sabinei!
Sau' asta-i tot din genialitatea aia nascuta,ca si aia cu mitocania bonelor!
vezi Hannen de ce ramineai filosoafa!
Ne place sau nu o asemnea remarca da nastere la discutzii,mai ales cind vine de la persoane cu pretentzii!
dar ...furtuna intr-un pahar cu apa asa este!
Si inca odata ,hai sa revenim la subiect!
Allure,multzam,ma gindeam eu ca ca e fiul lui,insa...cu cine?
ca uite nu prea-s la curent cu multe!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
iegzact! |
Pana acum nu m-am gandit, dar cand ai scris am inceput sa ma uit mai bine
Adrianka, buna comparatia cu o ascutitoare
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
hannen spune:
citat din mesajul lui andacos vezi Hannen de ce ramineai filosoafa! Dana |
Nu!nu vad .
Whatever happens don`t let go of my hand!
Allure spune:
Tanti Maria Grazia e frumoasa, intradevar dar habar n-aveam cine e...noroc ca am intrat aici la birfe
Andacos habar n-am cu cine s-a inmultit "nenea Megan" ca si pe el acu il vazui prima oara...
Sabina, ce e asa scandalos in afirmatia cu femeia de rind care se teme de concurentza? Sincer, n-am vazut/ intentionat nici o jignire la adresa nimanui...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Ilinca_M. spune:
Ba mie nu mi se pare deplasata ideea Sabinei de-al aduce-n discutie pe sotul ei, tocmai fiindca micutza si pashnica noastra controversa era legata si de presupunerile asupra preferintele barbatilor in general, a barbatilor "obisnuiti"(in sensul ca nu-s vedete; la ce ne-ar interesa pe noi preferintele barbatilor-vedete?:))
Iaca am facut si eu un experiment cu sotzul meu proaspat trezit din somn:"ce parere ai de Megan Fox?" "Cine?! Cine-i M.F.?" "Eee, nu se poate sa nu stii, o frumoasa cu ochi albastri, comparata cu Angelina" "Pai da sa vad".
Ii arat linkurile in timp ce-i supraveghez discret, cu coada ochiului, mecla:"hm...nu ma-ncanta". "Eee, cum nu? Da' ce, is acri strugurii sau ce, nu poti fi obiectiv?" "Pai cum sa fii "obiectiv" in asemenea privinta? Mie tipa asta mi se pare ca n-are nici 5% din frumusetea Keirei Knightly".
Bine, acum eu imi cunosc sotzul, stiu ca n-avea cum sa fie incantat de botoasa cu atitudine fortzata si privire "expresiva", dar am zis sa verific.
Acum sa nu se inteleaga ca-l cred pe sotul meu etalon (chiar nu e, ca are gusturi cam atipice) dar eu zic ca nu putem zice ca "maaai, megan asta e asa o frumusete de leshina toti barbatii si viseaza la botul ei intredeschis ridicol", nu putem generaliza in privinta gradului de atractivitate a unei femei asupra TUTUROR barbatilor. Nu stiu daca am fost prea coerenta, ce tot incerc eu aici sa subliniez e ideea ca da, desi multi barbati trepideaza cand e vorba de M.F, nu trebuie sa ne mire sau sa negam ca exista si barbati carora mecla ei, desi frumoasa, nu le spune nimic sau le poate parea chiar antipatica/usor penibila/vulgara etc. As mai scrie da' ma cheama datoria de muma!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Alizee spune:
citat din mesajul lui ADRIANKA Madame Posh este prea ascutita, ea poate concura numai cu o ascutitoare |
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Chuny spune:
Sabina, vezi daca esti "cu pretentii" ? Esti pandita pe dupa colt si zbang una dupa ceafa indiferent de topicul la care participi. Eh ... unii au asta in sange ... mie duamna in cauza imi promitea razbunari divine acu' ceva timp ...
Mie imi place Angelina, e adevarata .
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
Sabina spune:
las ca acuma nu mai iau atata cortizon, n-au decat sa cleveteasca
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Bea_Special spune:
Revenind la subiect : ).
Angie e Angie. E unica si va ramine unica. Are ceva de spus prin talent/temperament/felul de exprimare/dedicare copiilor si sotului...samd! Chiar daca e incredibil de slaba si osoasa,chiar daca a creat controverse de-a lungul timpului, a avut ca oricine perioade de rebeliune, e Angie. Si mi se pare minunata perechea cu B.P. Au trait multe experiente in viata ,au ajuns sa traiasca in mare parte pentru copiii lor,acum la maturitate. Deci ? Ce poate fi mai minunat,in viata...
Nu mi se pare comparabila nici cu Posh ,nici cu Megan Fox...cu nimeni.
Citeam undeva, un tabloid bineinteles , ca au intrebat-o de aspectul "dizgratios " al lui Brad de acum. Femeia a raspuns : il iubesc oricum...nu conteaza aspectul lui fizic!Frumos spus ,mi-a placut.
P.S. : Si mai citeam de J.A. ,fosta nevasta a lui Pitt. Cica vrea un copil cu el ( daca o fi adevarat ) .Pey...asta e penibila ,dragelor.Nu l-a mai vrut ca el voia copii cu ea si ea nu. Si s-au despartit ca ii afecta cariera doamnei. Acu' ajunsa la 43 de ani ( parca ) si vrea un copil.Cu cine? Nu cu altul decat cu Brad : ))).Nu are loc de Angie,va zic eu!