Angelina versus Posh
Raspunsuri - Pagina 4
hannen spune:
Hai mai nu fiti rele cu Sabina.Ce e asa grav,a facut si ea o glumita si l-a dat spre exemplu pe singurul barbat mai la indemina,sotul ei.Mi se pare urit sa-i spuneti ca nu-i fro vedeta ca sa va intereseze pe voi.Pai la cit vorbesc io de al meu pe forum cred ca mi-ar pica ca naiba sa-mi spuna cineva asa ceva.
E sotul meu si pe mine ma intereseaza parerea lui despre una/alta(o fumeie,doua) nu parerea lu` Brad Pitt de ex.
Ca ce treaba am eu cu unul strain?Eu ma oftic daca omului din dotare ii place vreo una mai rasarita,nu daca`i place lui Brad.
Apoi zic si eu ca fetele,Angelina e pe primul loc.Nu cred ca se poate compara Megan cu ea si imi da impresia ca se chinuie mult sa o copie ceea ce pe mine personal ma scoate din minti cind o femeie nu stie sa fie ea insasi.Cel putin "botul" tzuguiat aaaarrrghhhhsi vocea mieroasa (nu aia de la natura,blinda,copilaroasa ci aia fortata)... dar cum nu sunt vreo vedeta (sau poate sunt,ca in ultima vreme nu se deschide subiect la ZZ unde sa nu fiu pomenita/nominalizata-ca sa vorbim in termeni de VIP-uri)poate nu va intereseaza parerea mea.Eu oricum mi-am zis-o!
BTW,de ce-i zice Posh lu` duamna aia?Ca sa vedeti cit ma impresioneaza,habar nu am cum o cheama.Parca Victoria B.nu?
Posh ce semnificatie are?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen BTW,de ce-i zice Posh lu` duamna aia?Ca sa vedeti cit ma impresioneaza,habar nu am cum o cheama.Parca Victoria B.nu? Posh ce semnificatie are? ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Posh inseamna aranjat, dichisit, elegant
andacos spune:
citat din mesajul lui hannen Hai mai nu fiti rele cu Sabina.Ce e asa grav,a facut si ea o glumita si l-a dat spre exemplu pe singurul barbat mai la indemina,sotul ei.Mi se pare urit sa-i spuneti ca nu-i fro vedeta ca sa va intereseze pe voi. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen,zau asa,tu stii vorba aia cu tacutul si filosoful!
Si va rog eu nu preluatzi obiceiurile altora,de-a sta cu rigla-n mina si de-a pocni imediat ce nu va place voua!
Ca tzie tzi se pare urit,na' stii tu,treaba ta,zau ca nu era nicio rautate la mijloc,decit daca da...o cautzi!
Hai sa lasam asta si sa vorbim de personajele ...subiectului de fatza!
Deci cine-i copilasul din pozele alea!(Na' ca am si euo framintare acum intre 2 mopuri pe canicula)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Allure spune:
citat din mesajul lui andacos Deci cine-i copilasul din pozele alea!(Na' ca am si euo framintare acum intre 2 mopuri pe canicula) Dana |
dupa casatorie este este fiul vitreg al lui Megan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
Posh inseamna aranjat, dichisit, elegant Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
multam de lamurire,m-am mai luminat olecutza.
Dana,nu e vorba de nicio rigla,numai ca nu ma impac eu cu modul brutal,rautacios de a lua pe cineva in suturi ...adica sunt niste chestii care trebuies zise mai finut ,nu "stii ce,barbat`tu nu-i vreo vedeta sa ma intereseze parerea lui" mai ales unei fete finute cum e Sabina.
Si adica ,de ce ramaneam io filosoafa daca nu iti atrageam atentia ca i-ai scris Sabinei cam rautacios?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Sabina spune:
de la bun inceput a fost tendentios, Hannen, iar remarca mea a fost doar un raspuns la ce a zis Allure cu nevestele de rand, adica nu orice nevasta de rand se simte amenintata de MF, unele se tem de Marie Curie, asta e ;))
( sintagma "femeie de rand" pe care lumea a luat-o ca atare, ca ceea ce este, adica gluma, desi e mult mai nasol sa spui asa ceva decat sa vorbesti de sotul tau propriu si personal :P)
insa whatever, furtuna intr-un pahar cu apa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
szivarvany spune:
Vin si eu
mie-mi place ea: http://www.mariagraziacucinotta.it/mariagraziacucinotta.html
Si sa fiu on topic, nu-mi place niciuna din cele 3 prezentate in subiect
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
buli spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Vin si eu mie-mi place ea: http://www.mariagraziacucinotta.it/mariagraziacucinotta.html Si sa fiu on topic, nu-mi place niciuna din cele 3 prezentate in subiect [red][font=Trebuchet MS]Daria & felina fioroasa |
parca e matusa lu' Giulik
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
parca e matusa lu' Giulik www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Dice zici asta ? Din cauza privirii ?
Mie tipa asta imi place de multi ani , cred ca prima data am vazut-o la tv prin 1997, are acel ceva care o face deosebita cel putin pt mine.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu [font=Trebuchet MS]Sela
_[red]"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
buli spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Din cauza privirii ? |
iegzact!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@