Angelina versus Posh

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

e superba! si rochia si parul natural.... ce bine e sa nu trebuiasca sa bati magazinele 3 luni pt. o pereche de pantofi de mireasa.

ati observat tipul care ii cununa? ce decolteu sexy si gambe la vedere... la un vant mai puternic ramane gol pusca:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aoleu, mie comparatia Angelina-Megan mi se pare fortzata, nu-mi place Megan aia de loc, e frumushica si atat, are o privire cam tampa, nu pare sa aiba un IQ sarit macar nitzel peste medie, ca sa ma exprim finutz...ma enerveaza cum sta cu botul ala mereu intredeschis, de parca nu poate respira pe nas...Angelina era (mai este inca, nu-i vorba, dar prea s-a "uscat" pentru gusturile mele) iesita din comun, o frumusete salbatica, impresionanta, emana personalitate, figura si privirea ei spun ceva. Angelina e ceva gen "one in a million", Megan e o frumusetze pitipongeasca si-atat. Parerea mea, desigur.
Cat despre Posh...hm, eu nu-i vad sarea si piperul, poate n-am eu antene sa-i detectez ceva special...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ooo, acum am intrat si eu pe linkul cu nunta...deci s-a maritat cu un beverliihil, hahaha...ce mai cuplu de "actori"! Doi starletzi de mana a saispea...pai se compar ca cu Angi si Bradutz?!

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

fiecare dintre noi e unic, fiecare dintre noi are atatea talente si posibilitati incat, daca si le-ar exploata nu i-ar mai ramane timp pentru a invidia pe altcinevafara nici cea mai mica aluzie

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Deus ce are invidia cu barfele, pur si simplu daca mie una nu imi place deloc, dar deloc, Megan nu inseamna ca o invidiez, Dumnezeule. Mi se pare o judecata prea simplista!
In schimb am alte preferate, nu are rost sa le amintesc aici, dar sunt femei care transmit ceva, senzualitate, clasa, feminitate...
Megan e opaca pt mine. Angelina e salbatica, amestecata cu ceva nebunie, iar Posh e nashpa si fizic, si ca stil de om, dar cum am zis se potriveste cu "frumosul" si talentatul ei sotz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

am adus comparatia asta in discutie pt ca MF are mai multe in comun cu Angie (amindoua actrite, frumuseti rapitoare, tatuate, buzate etc) decit cu Posh aia care n-a fost niciodata si nu este o frumusete, nici macar sexy nu e

cine spune ca barbatii n-o apreciaza pe Megan?? Wooaah! Voi nu stiti ce vorbiti...ascultam o emisiune la radio moderata de 3 barbati si vorbeau de lansarea filmului "Jennifer's body"...nici nu stiti ce le iesea din gura! li se auzeau balele curgind pe microfon...

De cind se uita barbatii dupa femei filozoafe cu care sa discute problemele globale ale omenirii sub clar de luna? C'mon...aici nu ma refer la uitatul cu scop de a-si gasi partenera de viata ci asa... uitat in dorul lelii (uitat-apreciat-comentat-eventual masturbat)
Or fi si exceptii, ca doar nu sint toti barbatii trasi la dunga, gusturile sint variate. Slava domnului!

Discutia aici nu era care e mai desteapta, cultivata, etc...ci daca este MF o rivala pentru AJ? Per total. S-a tot facut in presa comparatia asta si mi-a venit in minte ...am zis ca e mai buna decit Posh contra Angie. Poate ma-nsel :)
Intre noi fie vorba nici Angie n-a fost vreo poama in tinerete, i-a venit mintea la cap mai la maturitate dupa multe traznai. Nu c-ar fi ceva rau...eu sint de acord sa faci nebunii la tinerete ca sa nu regreti la batrinete ca n-ai facut :) ca e mai rau.

Ilinca, chestia aia cu "botul mereu intredeschis" e enervanta pentru (unele) femei...pentru barbati e extrem de excitant
Mie imi plac buzele ei...parca sint facute in ciuda ****

Nici nu stiam ca e maritata...wow! ce superba e rochita! si ea ce naturala pare! nici cu ginerica nu mi-e rusine :) super barbat! sa vedem cit ii tine!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ooo, acum am intrat si eu pe linkul cu nunta...deci s-a maritat cu un beverliihil, hahaha...ce mai cuplu de "actori"! Doi starletzi de mana a saispea...pai se compar ca cu Angi si Bradutz?!

1 AN!
Manole forever

cred ca ei personal nu vor sa se compare cu nimeni...gurile rele din presa cauta subiecte care sa "se vinda"...atita tot.

dac-ar fi sa-i compar dpdv fizic only, Megan si al ei fat-frumos ies in fata fiindca sint tineri si frumosi. Bradutz nu mai e ce-a fost odata...parca a imbatrinit brusc de cind e cu fumeia asta. Deh nu e usor sa fi tata la atita copii, dar e laudabil!
Nici ea nu mai e asa fresh ca alte dati dar se tine inca bine.

La toate celelalte capitole insa Brangelina are si va avea pururi loc fruntas, celalalt cuplu nici nu intra in calcul. Ei cred ca vor intra in istorie drept cel mai popular, controversat, birfit, iubit, paparatzuit cuplu al Americii.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

imi place expresia lui pustiulica din poza a 2-a
pe fatza lui se citeste: "Cool! Sexy mama! I wonder if I could still get nursed..."

iar pe fatza lui ginerica se citeste: "Mama, ce bunaciune mi-am tras!! I-am dovedit pa toti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da,nici eu nu sunt fana botului, innebunesc cand il vad. Si prietenul eu face misto de fetele care pozeaza asa (de fapt prietenii mei). hai intr-o poza e ok, dar nu in absolut toate.

Exact asta mi se pare si mie , ca nu transmite nimic Megan.
Oricum in ultimul timp am devenit fac Jenifer Aniton , este abolut superba.

De Legan si David din Beverly imi place tare mult , in primul rand pt. ca ea a frumoasa dar a facut sex cu 1000 de barbati , din cate spune au fot doar 2 pana acum , primul ei prieten din liceu si actualul sot. In al doilea, ca sunt de mult timp impreuna si nu am citit porcarii despre ei.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

N-am studiat prea bine pozele alea,dar copilasul din poza cine e?

Eu sunt de acord cu Allure in legatura cu Megan,(n-am timp sa vad cum de a ajuns Megan in acest subiect,ca de fapt era vorba de Angelina si Poch),iar sotzul Sabinei(scuze,si fara suparare dar asa este)nu este vreun sex simbol internatzional sa ne intereseze(cit de cit) pe cine prefera!De asta si reactzia lui Mik!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput