Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
Carmen_Marieta spune:
Buna seara mamici,
Shines chiar nu stiu ce sa cred.. 3 minute.. frate!!! sfatul meu: schimaba medicul, se stie ca dr.Ancar e un medic cunoscut si ocupat, dar nu se trateaza sa o gravida( bine el vede n zilnic).
La mine consultatia dureaza intre 20 -30 min.
Imi masoara tensiunea, burta, ma cantareste, imi face echo sau consult pe masa, si poi vorbim( ce ma doare, ce mananc, ce ma inteapa, daca am voie ceva sau nu).
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
13+
shubulina spune:
Doamne,Shines,ce emotii mi-ai dat!!

Ma bucur ca te simti bine.
Iar in legatura cu doctorul...frate...3 minute???
Parerea mea e sa vezi si alt medic.nici macar nu stii pentru ce te baga pe perfuzii.
Ce oameni,dumnezeule!Baga frica in noi aiurea,nu0i suficient ca suntem stresate si cu nervii la pamant![]()
LunaNoua spune:
Shines, poi .. daca vrei sa ramai la dr Ancar, trebuie sa faci ce zice. Poti alege oricand sa mergi la alt doctor.
Eu banuiesc ca vrea sa iti faca perfuzii cu scobutil, nospa .. etc .. plus ceva vitamine ... bune si pentru hidratare ... Banuiesc ca te-a chemat la internare pentru ca ai zis de dureri, si daca tot te interneaza ... iti va face acolo eco, de aceea nu te-a mai consultat. Probabil ca te banuieste si de activitate inetnsa la servici, stress, etc. Eu stiu ca sunt unele cazuri in care practica medicala le impune sa ia anumite decizii. Si mie imi spunea dr la sarcina trecuta, ca neaparat trebuie sa am cateva zile de internare la activ, in situatia mea de atunci, pentru ca altfel ar avea el probleme.
Bine ca au iesit bine rezultatele de la dry-test. Eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji
Poate reusesti sa il convingi sa faci perfuziile si sa pleci, ori sa faci perfuziile acasa, sub supraveghere medicala (asistenta) Eu cred ca ar fi trebuit sa iti dea mai multe lamuriri. Mie nu mi-ar fi placut sa ma expedieze asa, caci pana la urma, toate deciziile medicale se iau cu acordul pacientului.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
monika_bt spune:
ce bine, shines, ca ne-ai scris...ma bucur ca ti-ai revenit.
Cat despre medic..eu am niste experiente groaznice cu medicii asa ca mai bine nu vorbesc...ca si celelalte fete cred ca ar trebui sa-l schimbi. La urma urmei il platesti, si trebuie sa-ti dea atentie macar ptr banii aia.
In momentul asta nu poti decat sa stai linistita...stresul afecteaza copilul, asa ca incearca sa nu te mai gandesti.
Pe mine, de cate ori ma doar un pic burtica, ma ia panica, tremur, ma ia cu calduri...si trebuie sa ma calmez singura, sa ma autocotrolez mintal. Iti recomand sa incerci sa gandesti pozitiv. Stiu ca e greu dar macar incearca.
Bafta maine! Eu intru la nani. Noapte buna, burtici cu buburuze!
Ne auzim maine!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
shubulina spune:
Poate a adormit iar fetele![]()
Pentru cele care au migrene.Puteti lua si no-spa,trece.
Am incercat eu asta seara![]()
gabivalceanu spune:
SHINES, sa nu te fi confundat! E ciudat ce zici... Eu zic sa te duci miine, sa-ti iei toate-toate analizele cu tine, o atitudine pozitiva (stii, cind ii spui doctorului ca te doare rau de stai in pat, el poate interpreta. Poate ca de fapt, erau asa, niste crampe cum avem mai toate) si sa-l mai abordezi o data serios. Cine sa inteleaga? Du-te, dar incearca sa vorbesti cu el mai pe larg si mai ales cere explicatii. De ce perfuzii?! Daca nu ti le da, pleca si gata. Si incearca sa fii mai pozitiva.
Iar pt fetele care s-au ingrijorat... sunteti tare dulci si bune dar incercati sa va imaginati si lucruri frumoase atunci cind una lipseste nemotivat... gindul negativ colectiv chiar face rau!
In rest, citesc cu drag, dar parca nu-mi gasesc locul sa scriu. Zicea cineva, nu-mi amintesc exact cine, c-ar face pipi la fiecare 5 minute... sa nu fie totusi o infectie urinara... repeta urocultura.
Cetoni in urina i-au iesit si fetei mele cind nu voia sa manince deloc de la o indigestie. Inseamna ca organismul consuma propria energie, nu cea furnizata din mincare. Daca apare si zahar in urina, atunci poate sa insemne ceva diabet. Eu asa stiu.
Eu...tot lesinata, numar zilele in asteptarea unor vremuri mai nonboricioase.
Va pup,
Gabi, Ioana si bibi de 10s.
gabivalceanu spune:
A, si pentru cine are putin timp. Dati-mi si mie, va rog, parola de la contul comun...
shubulina spune:
Gabi,nu cred ca am gandit negativ.Dar ea e prezenta zilnic aici,pana pe la 11 asa stau cu ea si bebelu si dam din clante.
Si a zis ca -i e rau si poc,a disparut.
Iti trimit eu parola.

14+