Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
loutzy spune:
Monika la mine hemoglobina a fost ok(13.6). Iti poate da sa iei tablete de fier sau sa consumi alimente bogate in fier. CEl putin asta am plimit eu cu ani in urma cand mi s-a descoprit anemia feripriva. Dar nu am putut lua pastilele.
12+
Doloress spune:
Fetelor am si eu un link la semnatura, daca vreti puteti sa votati o fetita frumoasa , Victoria (des1) in concursul I love DC. E o fetita de la Odissea lui Patrick care lupta curoajoasa cu leucemia la numai 2 anisori.
Mi-ar place sa castige, oricum e o castigatoare si o invingatoare.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
mada23 spune:
pupici pe burtici si de la noi
ce s-a marit gashca
din pacate nu reusesc sa tin pasul cu voi, mai citesc seara cand aduce sotul laptopul acasa, in rest in patut cu o carte, pe la televizor asa imi trece timpul. Saptamana viitoare merg la morfofetala sper sa fie sanatos si sa vedem ce ascunde intre picioruse.
si se apropie si partea mai nashpa cerclajul, am emotii dar sper sa fie bine si sa-l "sigilez" pe bb bine.
Felicitari pt carucioare burticilor mari iar celor mici fara greturi, sau daca sunt sa fie mai subtirele asa, eu de cateva zile sunt un pic mai bine, tot nu pap foarte bine dar oricum supravietuiesc.![]()
Shine..
imi pare rau sa aud ca ai probleme sper sa le rezolvi cat mai curand, multe
pt voi
Monika...singura chestie care pozitiveaza testele de sange si urina e pregnylul(gonadotropina) ceea ce cred ca nu e cazul la tine, cel mai bine e sa mergi sa faci o eco ca sa te linistesti.
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelusi spune:
Monika eu am de obicei hemoglobina naspa, dar stai linistita ca exista medicamente si papa ce rezolva problema asta. Eu la sarcna trecuta am neglijat analizele de trim II si am intrat in cezariana cu hemoglob 9 si am iesit cu ea 7, deci naspa, nu ma puteam ridica in picioare, dar cu o perfuzie cu fier s-a rez tot. Anul asta ma voi pregati sa nu mai ajung acolo.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
monika_bt spune:
Da, fetele, dar vedeti voi, la mine fierul e super bine, e 108 iar minima e 50.La mine se pare ca problema sunt hematiile(hematocritul) adica se pare ca alta ar fi cauza...
Abia astept sa merg la medicul de familie, dar abia martea viitoare sunt programata.Banuiesc ca o sa-mi mai dea analize.
oare ce face shines...?
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
mada23 spune:
Eu am hemoglobina 10.9 este sub limita, dar avand in vedere la cat pap este chiar ok, recuperam pe parcurs. Stai linistita ceva suplimente si se rezolva, asta e cea mai mica problema ce poate aparea in sarcina asa ca "enjoy"![]()
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
LunaNoua spune:
Fetelor, de ce va ingrijorati de Shines ? Stiti ca trebuia sa mearga azi la doctor sau cum ? Sunt atatea motive pentru care ar putea sa nu intre. Poate nu are net, s-a stricat calcu ... ori poate are musafiri. Hai sa nu gandim negativ. 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Shines spune:
buna fetele 
multumesc mult pentru grija si incurajari
sincer nu stiu cum suntem..eu cred ca suntem bine..il simt pe bebe
am fost la servici azi pana la 12 ca aveam o chestie cu medicina muncii care trebuia rezolvata
pentru ca dr a zis ca nu e urgent sa merg la spital
aseara am adormit la 9..dimineata si azi m-am simtit foarte bine
va povestesc imediat ciudata poveste din seara asta
14+
numeioana spune:
Shines, hai ca esti bine si bebe la fel! E normal sa ne mai intepe, sa ne mai doara, sa ne mai tina...ganditi-va ca acum totul se schimba in abdomenul nostru. Organele se ridica, uterul la fel, creste, se intind ligamentele... Si eu am simtit dureri in week-end si m-am speriat putin, dar cu odihna s-au dus.
Cat despre analize, e important sa nu fie diferente f mari fata de limitele fiecarui laborator in parte. Modificari e normal sa existe. Mie dr. mi-a spus ca limitele sunt pt o persoana normala, neinsarcinata
si sa nu-mi fac griji daca e ceva marit putin. VSH-ul e absolut normal sa fie crescut, eu nu inteleg de ce se mai face in sarcina.
Eu sunt educatoare
, dar jurnalist de profesie
...
David al meu e mai bine. A facut febra, dar doar de dimineata.Acum vad ca e ok.
Va pupam.
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Shines spune:
acum sa va povestesc si am mare nevoie de sfaturi si pareri din partea voastra, va rog mult...sunt in ceatza si pentru prima data in viata nu stiu ce decizie sa iau sau ce cale sa urmez..sunt o persoana enervant de calculata si logica de obicei..acu nu stiu ce sa zic si ce sa fac
in seara asta aveam oricum la 7 prog la dr Ancar..si trebuia sa ii duc rezultatul la dry test..
ma duc la medsana..intru cu jumatate de ora intarziere la ancar
discutia merge cam asa :
eu -buna seara
el -ce faceti
eu - bine multumesc, ieri am avut ceva dureri mai aspre si am stat numai in pat aseara, acum ma simt super ok
el-rez dry test e foarte bun..maine dim la ora 8 veniti la polizu sa va internez..va bag cateva zile la perfuzii
eu - pai nu pot..de ce ? ce e asa grav ? e prea din scurt
el-ne vedem dim la 8..
Toata discutia a durat fix 3 min (sotul meu afara nici nu apucase se se puna pe scaun ca eu iesisem)
Nu s-a uitat la mine..nu mi-a facut eco..nici macar un deget sa puna pe burta sa vada daca e tare..daca am ceva..NIMIC
In baza a ce a luat hotararea de a ma indopa cu perfuzii daca el nici macar nu s-a uitat sa vada daca misca copilu sau ce face acolo ??
In 3 min am iesit..si numa bine a intrat cealalta pacienta programata ..la fix (eu am asteptat juma de ora)
Intrebare: cum interpretati voi asta ? ce ar trebui sa fac ?
14+