Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
loutzy spune:
Ce liniste e azi la noi... O fi de la vreme sau poate k suntem ingrijorate din cauza lui shines?

Voi ce faceti? eu ma plicti la servici. Si sunt si un pic suparici k am visat urat aseara.

12+
monika_bt spune:
Am revenit eu, fetele...Am luat analizele. So, sunt super anemica cu o hemoglobina mica, mica (9) si hematocrit de 31, un VSH de 24, dar eu mereu l-am avut 14, cu ceva prezenta de cetona in urina (care sper sa fie de la cutiuta in care am pus urina ca era de la pastile si nu am mai spalat-o
). In rest, surprise!: fier 108, Ca 97, glicemie 92, TGP 15. Deci foarte bine, in rest. Ei, ce spuneti? Vi s-a intamplat chesti asta cu cetone in sange? cica ar fi de la faptul ca pancreasul nu secreta destula insulina...intr-adevar ca nu prea ma omor mancand, mai ales carbohidranti, dar sa ajung la o forma de diabet, parca mi-e greu sa cred.
Si mai am o panica...daca de la cetoza asta mi-au iesit testele de sarcina pozitive?? si de fapt nu sunt??
...nici nu vreau sa ma gandesc, la cat de mult vreau acest bebe....Ce spuneti? Oare ar fi posibil? Offf si lipsa simptomelor astea ma dispera!!!
A! as vrea si eu sa va cad in poze...![]()
shines, m-am gandit toata ziua la ea! oare ce face?...![]()
bebelusi spune:
Monika, cum sa gandesti asa ceva....nu ma pricep, dar nu cred ca se poate sa iti iasa pozitiv asa aiurea. Am prietene foarte multe care nu au avut nici un simptom, fii fericita pentru asta.
Loutzy lasa prostiile cu visele, nu te mai gandi, viata e frumoasa iar ce ni se intampla noua e si mai frumos.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Monika nu cred sa fie testul pozitiv de corpi cetonici, din cate stiu testele de sarcina depisteaza prezenta beta-hcg in urina/sange. Iar cu simptomele toata luna mai m-am tot gandit daca chiar sunt gravi... Pana cand l-am vazut pe bebe la eco cand m-am linistit.

12+
loutzy spune:
bebelusi nu sunt suparata din cauza visului ci din faptul k am inceput sa visez urat(si nu sunt visele mele
).Oricum sunt detul de euforica de ieri de cand l-am vazut pe bebe cum face cu manuta, cum baga degetul in gura
.
12+
bebelusi spune:
Pai vezi Loutzy, asa e bine, sa te gandesti la lucruri frumoase dupa vise de-astea
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
monika_bt spune:
da...cred ca innebunesc. Trebuie sa vina dr mai repede din Co ca altfel o iau razna
Si eu am visat urat aseara, dar spre deosebire de alte nopti aseara AM DORMIT! si bine...Eu de obicei nu visez, iar cand visez sunt vise premonitive. Sunt curioasa daca se va schimba ceva de la sarcina, se va accentua darul meu sau se va estompa...
Oare ce-mi va da ptr anemie?? eu am gastrita hiper acida de vreo 15 ani, nu suport mai nimic...probabil ca ma voi da pe homeopat...Voi ce hemoglobina aveti la analize?
Doloress spune:
Monica nu prea am auzit sa-ti iasa test pozitiv si sa nu fii gravida, invers (test negativ si gravida) am mai auzit. Testul detecteaza, cum ziceau si fetele, altceva, nu cetonii. Daca cutiuta era de la pastile si nespalata e foarte posibil sa fie rezultatul gresit.
Loutzy si eu visez foarte ciudat, asa a fost si in sarcina trecuta, de aceea aveam insomnii, tot felul de bazaconii, ma trezesc mai obosita decat m-am culcat. E un fel al subconstientului de a procesa probabil toate transformarile care se petrec in organism, nu stiu.
Eu iau vitamine cu constiinciozitate, oricat ne-am chinui noi nu putem sa mancam chiar ca la carte in fiecare zi. Ar trebui sa ai 3 stomace in primul rand. Asa ca eu cred ca vitaminele sunt de mare ajutor, am luat si inainte de ramane gravida acid folic, acum iau complex de vitamine Materna, si voi lua si pe perioada alaptarii. Bebe isi ia el din rezervele noastre insa trebuie sa ramanem si noi cu ceva, mai ales dupa nastere o sa avem nevoie de un organism puternic, sa faci fata oboselii, alaptatului, stressului post-partum. Eu n-am avut probleme nici cu dintii, nici cu parul, si cred ca in mare parte a fost din cauza vitaminelor, ca le-am luat mereu.
Uitati aici un "nutrition claculator" eu mereu ma uit pe el, bagi acolo ce mananci in fiecare zi si la sfarsit vezi rezultatul. Eu mereu ies in minus cu una sau alta. Ba n-am mancat destul calciu, ba n-am mancat destula vitamina C si tot asa. Asa ca aici vine vitamina si completeaza :
http://www.centrumvitamins.ca/content/tools/calculator/default.aspx
In rest sunt si eu la servici si cu ochii pe voi, sa vedem ce-a facut Shines la doctor
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!