Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Au dreptate fetele, nu ne-am ingrijorat dar chiar asteptam vesti. Shines, nici eu nu sunt de acord cu medicul ca te-a expediat, dar sunt de acord cu fetele care au zis sa te duci maine sa vezi despre ce e vorba. Eu m-as duce.

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Shines, parerea mea este ca medicul pe care il platesti cu o gramada de bani trebuie terorizat cu intrebari!!! Ce daca e un medic super vestit si are foarte multi pacienti? Eu cred ca daca s-ar purta asa cu toti...ar ramane cu foarte mult timp liber!
Fetelor, chiar daca va spune ceva care va socheaza pe moment, nu mai plecati niciodata de la medic fara sa fi pus toate intrebarile, nu-l lasati sa va inchida gura ca dup-aia ramaneti indoite si cu mii de intrebari, va framantati si nu e bine deloc!
Shines, pupici si multa bafta maine, du-te si obtine-ti toate raspunsuile de care ai nevoie!!

_
BB e deja pe drum
13+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

shine ma bucur k tu si bebe sunteti bine.eu zic sa te duci macar sa vorbesti maine cu el...sa vezi ce iti zice...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

roxx..nu am apucat sa deshcid gura..practic s-a ridicat de pe scaun ca si cum ma expedia afara..nu stiu ce puteam sa mai spun
i-am zis cand eram la usa ca am fetita acasa si nu am cu cine s-o las daca ma internez..a zis sa gasesc o solutie si ne vedem dimineata

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Daca tii neaparat du-te dimineata,da nu sta asa sa te bage pe perfuzii.Intreaba-l de ce!Daca toate analizele sunt bune...

Mergi la inceput

la el am facut 3 eco pana acum..toate 3 au iesit proaste la el..aveam dezlipire de nu stiu cat..dar atunci nu si-a facut griji sa ma interneze..nici macar un no-spa nu mi-a zis sa iau
a patra eco facuta nu mi-a aratat nici una din prob semnalate de el (4d, facuta de iosup) la o sapt diferenta intre ele
la el morfo de trim I a durat 7 min..la iosup 30 min

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hai mai Shines.Atunci schimba-l,o fi el cunoscutca medic,da din ce spui tu...
Asa e si Tutunaru,vai,super medic.Si am un prieten care lucreaza la Elias.Vax albina!
Si din ce am citit pe ici pe colo,nici nu vine la nastere,te lasa sa nasti cu rezidentii si apare dupa aia.Probabil la incasare.

Mergi la inceput

Shines pai atunci nu inteleg de ce mai mergi la el.

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

nu voi merge dim..am vb cu o doctorita in seara asta..pacu irina ..e la pantelimon si la medicalcity..a fost foarte dragutza..a zis ca nu se pune prob de internare daca nu am sangerari, daca durerile sunt rare..si oricum sarcina e mare..pericolul e foarte mic
maine la 1 merg la ea la clinica si pe urma imi dau parerea..nu mai laud pe nimeni inainte..eram foarte incantata de dr asta.dar numai sperieti am tras cu el

14+

Mergi la inceput

Fetelor va rog sa intrati sa va uitati un pic aici, ca ne priveste pe toate din pacate. Va rog

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=1

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput