Bravo Carla !Delfinasi de iul-aug 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 9
paula_m spune:
Belu, nu-ti pierde speranta. Totusi ai col dilatat, contractii si poate nu ajungi la inducere...
Nu mai fii necajita, ca pana la urma o sa vezi ca totul va fi bine.
Paula, 37+ cu , Raul Codin
AMR 20 zile
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Carla 2008 09:03AM: Va saluta Carla Maria si Matteo Cristian cu 2500 si 2680 gr, apgar nu stiu inca. Baietelul e ajutat putin sa respire, in rest totul e ok. Pe mine ma doare burtica rau si inca sunt ametita. Mi-a adus fetita si am tinut-o pe piept! am innebunit de fericire! Alina 36+ cu gargarita |
Felicitari Carla, mi s-au sculat toate bulendrele pe mine cand am vazut titlul, si bebelini mari, sa-ti traiasca mari si sanatosi .
Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
beluistef spune:
citat din mesajul lui paula_m Belu, nu-ti pierde speranta. Totusi ai col dilatat, contractii si poate nu ajungi la inducere... Nu mai fii necajita, ca pana la urma o sa vezi ca totul va fi bine. Paula, 37+ cu , Raul Codin AMR 20 zile |
, dar sincer nu mai sunt asa de optimista... din pacate ...oricum pana sambata trebuie sa gatam cu caratul ca sa putem dormi acolo...asa ca este bine ca am cu ce imi umple timpul si sa nu ma mai gandesc ca o sa nasc dupa termen...
Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 3 zile......sa speram
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui rodyka pe mamicute vreu sa le intreb, cand se trezesc: ce alt remediu aveti la sughitat inafara de picatura de lamaie?! chiar daca elimina aerul dupa ce papa, uneori -la intervale neregulate- o ia sughitatul (si nici racoare nu-i e!). pe ea nu pare s-o deranjeze, in pauze chiar are chef de "povesti"... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
e normal sa sughita...eu una nu-i dau nimic...iar daca nu-i trece si face tare urat ii dau putin sa suga si-i trece...n-as incerca cu lamaia...e prea acida pt stomacelul lor...mie una nu mi-ar placea sa-mi dea cineva picaturi de lamaie, asa, pur si simplu... brrr...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Sheritra spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Mesaj de la Lala.. Doamne Ajuta sa fie bine, eu am speranta si credinta ca va fi asa!! ”Nu te supara ,dar nu sunt in stare sa vorbesc ca ma apuca plansul.Bebe e mai bine ,dar inca nu se pronunta nimeni.Daca o sa avem vesti bune o sa va zic.Suntem in perioada critica de adaptare numai cu masca de oxigen si foarte putin laptic,dar vomita lapticul.” Aseara am avut o contractie dureroasa, reala cu mijloc, inconfundabila, doar una! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 35+ cu AMR 4+ |
Vai Lala, multa sanatate piticului, sa fie puternic si rezistent!
Carmen, si eu am experimentat azi noapte la 3 - 3 contractii dureroase rau, mi-au paralizat mijlocul, numai mainile si degetele de la picioare le mai miscam. A sarit al meu mi-a dat un no-spa, apoi mi-a pregatit o inj no-spa cu scobutil, mai aveam acul in fund cand am adormit . Dar m-am speriat rau, geee, naspa, sa ai un travaliu din asta cu orele!
Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
eladea2005 spune:
MOV, BUN VENIT ACASA! RECUEPRARE RAPIDA SI LAPTIC MULT! BUN VENIT MIHNEA PE LUME! SA FII SANATOS SI NOROCOS!
SHERY, TINEM PUMNII PE MAINE!! SA SCAPATI USOR SI SA FITI SANATOASE!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
Imi pare rau pt Lala ca trece prin asa incercari grele cu b-ul dar o sa fie bien pana la urma DOAMNE AJUTA!
am gasit sterilizatorul acesta http://www.okazii.ro/catalog/42063871/Sterilizator-Lindam-cu-sistem-de-incalzire-biberon.html
ce parere aveti merita banutii!
?
Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Sheritra spune:
Bumbulino, Mycya, Eladea, , sa fie bine, nu mi-a zis clar Profu ca maine ma si opereaza poate si, poate no, io ma duc cu borcanele pline de shushi la mine, nemancata si coafata, apoi mai vedem cum i-o fi mila!
Anca, mie mi se pare ok sterilizatorul si pret ok.
Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Imi pare rau pt Lala ca trece prin asa incercari grele cu b-ul dar o sa fie bien pana la urma DOAMNE AJUTA! am gasit sterilizatorul acesta http://www.okazii.ro/catalog/42063871/Sterilizator-Lindam-cu-sistem-de-incalzire-biberon.html ce parere aveti merita banutii! ? Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE DOAMNE AJUTA! |
anca, cu siguranta e bun, de ce sa nu fie?? practic toate fac acelasi lucru, difera doar firma si banii pe care ii dai pe el...eu zic ca merita...si la Miniblu au produse de la firma asta...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
Am vazut un sterilizator Momert pe mykids. ro
Sterilizator electric Momert 1700 pentru 6 biberoane.
Sterilizeaza prin aburi 6 biberoane standard, precum si accesoriile aferente acestora.
Ciclul de sterilizare este de 8-10 minute, dupa care sterilizatorul se opreste automat.
Include: pahar gradat pentru masurarea apei, cleste pentru biberoane, capac transparent, suport biberoane, suport apa poluata si placa de incalzire inox.
Poate fi utilizat cu toate formatele de biberoane (standard sau cu gat larg).
Alimentare la priza 220 V.
Consum 400 W.
Dimensiuni: 23 (L) x 23 (l) x 27 (h) cm
Stie cineva ceva de el, e bun, merita?
Shery pregatim motatele
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+