Bravo Carla !Delfinasi de iul-aug 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata burticile...delfinasii si mamicile

Carla felicitari mami..refacere rapida si mult laptic sa-ti traiasca ingerasii sa cresca mari..sanatosi

Mov,Adriana-sa va traiasca delfinasii...bine ati venit acasa

Dragaica-super carutul...imi place f mult de burtica nu mai zic

suntem si noi pe aici dar cu mofturi in nimic nu-mi mai convine...
azi mergem la eco sa-l vedem pe delfinas

Bamboletta 32+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 7+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

multumesc mult pt pareri cared ca ma uit la unul ca acesta!

am mai vazut si alte variante dar mi se pare ok!

cred ca firma a sta am vazut-o pe un site din UK!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Shery, si eu m-am speriat , iar sotul sarea la bagaj, i-am zis, stai ca e doar una, daca nu sunt reulate nu mergem nicaieri.. el dezamagit "cum o sa te doara asa si stam linistiti?!" Dar am facut ca la pilates respiram lung pe nas si expiram lung pe gura , poate autosugestia dar a atenuat din soc, sau poate gandirea feminina ca e normal sa le am

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Daca va spun cum si de ce cred eu ca se apropie o sa radeti
Mi-a scazut productia de progesteron lucru ce se petrece in apropierea nasterii si de aici ies si putin mai usor la toaleta, cand voi iesi foarte usor stiu ca in 2-3 zile nasc!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua burtici si mamici!

Carla, felicitari!!!. Recuperare rapida si laptic la patrat.
Bun venit pe lume Carla si Matteo,prima pereche de delfinasi, sa fiti sanatosi si papaciosi si cumintei

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Adriana, bun venit acasa. Acomodare usoara si sper sa scape repede bebe Rebeca de mucisori.

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Neata burtici!!!
FELICITARI DENISA
SA-TI TRAIASCA BB-II SANATOSI SI TIE RECUPERRARE RAPIDA

35+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Hai Sherri, curaj mamico!

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici!!!
Waw,a nascut Carla ,mi-a luat-o inainte ,exact astazi
FELICITARI CARLA,BINE ATI VENIT PE LUME MATTEO SI CARLA.
Mi-au dat lacrimile un picut cand am citit mesajele ei
Sheri bafta multa maine
Al meu tanc nu are nici cel mai mic gand sa iasa la lumina zilei.
Am fost la piata,am carat sacose,nici macar cea mai mica contractie.

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata.....am dormit ca valiza in gara pana acum. Asta dupa ce am avut o noapte nedormita....nu stiu ce s-a intamplat dar nu am putut dormi...ori de la caldura...aveam o caldura interna. Am pus prosoape ude pe picioare, am mancat pepene..era balconul deschis...nimic. Nu stiu daca am dormit 2 ore adunate toata noaptea. Plus dureri mari la ridicarea din pat de ziceai ca ma rup. Bebe a miscat si el toata noaptea, simtea ca is agitatat cred. Asa ca dimineta a imbracat sotul fata de gradi si eu am dormit pana la 10:30. Is o idee mai fresh acum.
Denisa, felicitari pentru cele 2 comori! Ce binecuvantare sa ai doi...ce fericire! Bravo mamica!
Michelle, ce ma bucur ca cea mica respira singura...bravo..e o luptatoare. O veste mai mult decat buna.
Carmen, imi pare rau ca bebe al Simonei inca nu respira singurel. Of, sper sa nu aiba ceva complicatii. Sarmana mamica, ce o fi in sufletelul ei. Sa o pomenim in rugaciune, sa o intaresca Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui. Sa ne rugam pentru Simona si Petru.
Carmen, prevad un sot al tau agitat la nastere. Si al meu e tot asa...cred ca pana la urma o sa il dau afara din sala de travaliu daca ma streseaza. Mi-a promis ca nu si ca ramane calm....dar daca ma vede ca plang a zis ca nu promite ca nu cheama tot spitalul sa imi faca ceva.
Belu, lasa draguta...sa ai timp sa te muti de acum. Vrei sa nasti acu' si nici sa nu ai unde sa aduci copilul? Fa treaba acolo, mutati-va linistiti-va ca vine el...nu ramane in burtica.
Sheri, ce putin mai ai si tu. Nici eu nu mai am stare si ma gandesc doar la cum o sa arate....ma tot zgiesc la hainute...mi-au venit cele din Anglia si sunt taaaaare frumusele. Nu va zic de rochitele Alexiei, merita fiecare banut. Io tre sa organizez pe sambata aniversarea Alexiei..asa ca deja incep sa ma stresez sa iasa totul perfect desi nu vom avea multi invitati.
A Carmen ma intrebai daca o sa duc ceva la spital dupa ce nasc....ma gandesc la un tort sau la niste prajituri ori in ziua externarii ori cu o zi inainte.
Oana, n-ai tu o treaba cu nascutul....dar vine ziua de 9..n-ai ce sa faci...tre' sa te simti un pic.

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 18 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput