Bravo Carla !Delfinasi de iul-aug 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Ovidutza ne luam de mana, doar ca eu am urcat ceva mobiluta pana l.a et.3 si nu am avut "absalut nimic" , macar mai ai pana la 40

Adriana bun venit acasa, acomodare cat mai rapida si recuperare usoara, ca sa ai laptic...asteptam pozici cu Rebeca

Sheri in caz de ceva maine , ia un nr. de telefon sa ne anunti...sa nu vina delfinasele pe uscat...sa aiba un pic de galerie

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 2 zile......sau ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Dragaica, sa-l stapaniti sanatosi. Arata super.

Sorina, Belu, poate se indura delfinasii si de voi si vor apare la soare cat mai repede.

O sa continuam cu rugaciunile pt bebe Sebi si Teodora si mamicile lor incercate, la orele 21.00.

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Ma duc sa fac o mancarica...

Sa dea Domnul ca micutul Sebi sa fie sanatos si sa scape de tubul de oxigen cat mai repede, iar Simona sa fie tare pentru el ...Doamne-ajuta si pe Cristina si micuta Teodora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, felicitari mamico! Sa creasca mari si sanatosi puiutii tai, sa fie cuminti si papaciosi! Refacere rapida!

Fetele, nu stiu cum dormiti voi asa bine, fara susu... Eu ma bucur daca in 8 ore merg doar de 4 ori, mi se pare un lux...

Cristina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Belu ehh mai am o sapt,dar sincer nu vreau sa ajung la inducere sau cezariana.Pe zi ce trece ma gandesc din ce in ce mai mult la asta.
Aseara l-am luat pe al meu sot la un varianta hardcore si imi zice la un momentdat "eu cred ca ti s-a rupt apa".Am sarit imediat sa ma duc la baie eu toata fericita insa dezamagire completa.Nici el terminat nici eu apa rupta

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 7 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata fetelor !!!
denisa ..felicitari mamico...recuperare usoara ..bebei papaciosi si sanatosi sa ai !!

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Btz_ovi LA MULTI ANI mamicutei tale si un brat de , multa sanatate ,fericire si un nepot sanatos.
tare faza cu la mine pot face in toate modurile si nu mi se rupe mie apa din asta sunt calita prea tare

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Felicitari Carla, ai reusit! Recuperare usoara si laptic din plin! Sa aibe o viata frumoasa si plina de bucurii!

Carmen, eu ies usor de vreo 20-3 saptamani. Am zis ca ba cirese, ba pepene, acum dau vina si pe fierul efervescent care il iau seara tarziu ca sa fie la 2 ore dupa ultima masa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Belu ehh mai am o sapt,dar sincer nu vreau sa ajung la inducere sau cezariana.Pe zi ce trece ma gandesc din ce in ce mai mult la asta.
Aseara l-am luat pe al meu sot la un varianta hardcore si imi zice la un momentdat "eu cred ca ti s-a rupt apa".Am sarit imediat sa ma duc la baie eu toata fericita insa dezamagire completa.Nici el terminat nici eu apa rupta

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 7 ZILE pana la

La mine se pare ca nu merge absolut NIMIC..si crede-ma ca am incercat de toate ....asa ca ramane de vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

FELICITARI DENISA!!!

SA-TI TRAIASCA DELFINASII!!! PRIMA PERECHE DE DELFINASI!!!!

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput