Bravo Carla !Delfinasi de iul-aug 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 8
michelle1981 spune:
Neata delfinariu!
FELICITARI DENISA!!!!
BUN VENIT CARLA MARIA SI MATTEO CRISTIAN !!!
Carmen e mare Leti
Simona sa dea Domnul sanatate puiului tau si sa-l faca papacios si puternic!
Prea multe vesti de la Crissy nu am, fetita papa cate putin, respira singura, Crissy era mai bine, dar inca face febra..
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetelor va multumesc pentru urarile de bine de ieri, nu mai stiu cine a zis ca daca ajunge Leti la 4 kg voi naste normal sau nu, noi mergem pe nastere normala, indiferent de nr de kg dar monitorizatata din cauza cordonului in jurul gatului, pregatiti de interventie in orice moment, daca ceva nu merge bine face cezariana medicul! eu sunt inalta sotul la fel, nu ne asteptam la un bebe micut Dragaica ce m-am distrat cu postul tau, si eu devin plangacioasa (in gand) cand incerc sa ma ridic din pat, lasa ca in 2-3 sapt iti tii cuculetii in brate si uiti de toate!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 35+ cu AMR 4+ |
Felicitari pentru vestile bune despre bebelina!!Sa mai stea putintel cumintica la mami in burtica si pe urma poate sa inceapa distractia :)
Simona: sper sa fie bine bebele tau, ne rugam la DD pentru sanatatea voastra:*
La fel si pentru Crissy si fetita ei!
Si recunosc: sunt intarziata...:)
Au venit ieri analizele: nu mai am nimic,nici streptotoc, analizele sunt bune chiar f bune as putea zice, fara lipsuri de fier sau calciu..sambata intram in 38 de saptamani, facem fix 37 d eziua lui tati, care e din ce in ce mai emotionat..aseara ne uitam la cum dadea bebe cu pumnii, isi plimba manutzele prin burtica...distractie, ce mai.imi zicea sotul ca o colega de- a lui care are nepotica de cateva luni a gasit o solutie foarte bune pt bubitele de pe funduletz: untura, care ar fi mai bune decat uleiul fiert...voi stiti ceva de asta?
Laura 36+ cu
AMR 3+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
beluistef spune:
Neatza
FELICITARI MAMICA DENISA LA DUBLU recuperare rapida si muuuuult laptic.
Buna venit pe lume CARLA MARIA SI MATTEO CRISTIAN
Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
[b]AMR: 3 zile......sa speram
CarmenAlbu spune:
Ena iti ia cu un betisor de ureche putin mai lung! Nu ar trebui sa simti nimic!
Pozitia ca la papanicolau dar nedureroasa, la unele fete a fost putin dureroasa, probabil despartitorul a fost introdus putin mai agresiv.. daca mergi la privat au si camera pe cape o pun acolo asa incat pe monitor vezi si tu ce se intampla, eu asa vad colul!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+
beluistef spune:
Raportez iar o noapte cu inceput de contractii, dar care pe noapte au cedat ...
Ieri am facut asa multa treaba...am urcat si coborat scarile si am si carat cu al meu diverse chestii( ca a avut doar un baiat care l-a ajutat la ce era mai greu, apoi el a plecat si am ramas amandoi)...patutul cu lucruri in el plus alte chestii carate si nu am avut absolut NIMIC ...sigur ajung la inducere...am o stare in care-mi vine sa incontinuu, daca la inceput imi faceam griji ca nu o duc pana la termen, acum, nu mai vrea sa iasa..si sincer nu sunt prea optimista ca se va intampla pana joi inclusiv....eu as vrea sapt. asta sa scap si sa ma intalnesc cu delfinasul, dar nu mai am nici o speranta...cu tot colul meu dilatat de 2 cm...
Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 3 zile......sa speram
michelle1981 spune:
creatza -
Citat: |
fetelor, stiu ca s-a dezbatut mult subiectul asta, am incercat sa gasesc in urma, dar m-am enervat..... Am sunat la serv sa merg sa-mi iau banii si mi se par cam putini fata de cat ma asteptam eu.Cred ca au gresit ceva la calcul. Am sa scriu cum au fost calculati, va rog sa-mi spneti si mie daca e bine: Suma sal brut pe ultimele 6 luni s-a impartit la nr de zile si a dat suma /zi(X). X s-a inmultit cu nr zile din luna respectiva si a dat Y. Din Y s-a scazut 10,5% si impozitul. Impozitul s-a calculat asa: I= (Y- cei 10,5% - deducerea de 250)x 16%. A dat astfel o suma mai mca decat netul meu. Oare banii asta nu erau impoziati? |
M-am interesat si eu cum se calculeaza prenatalul si postnatalul:
se aduna salariile brute pe ultimele 6 luni, se imparte la nr de zile lucrate in cele 6 luni, inmultit cu nr de zile din luna pt care tre sa iei banii, inmultit cu 85%, minus 63 ron (= cas-ul pe salariu minim).
Nu se plateste impozit nici la cel prenatal, nici la cel de crestere.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+
baby78 spune:
Felicitari Denisa!!!
Bine ati venit pe lume Carla Maria si Matteo Cristian!!!
Sa fiti sanatosi, mancaciosi, fara colici si sa aveti tot ce e mai bun pe lumea asta!!
Eu raportez de ieri contractii cam la 15-20 min...nedureroase..Sper sa nu dureze mai mult de o sapt doua si sa imi tin si eu strumful in brate..Parca nu mai am rabdare......
Iuliana cu minune 36+ Tudor Constantin
AMR -3
Mycya spune:
neata gagici
FELICITARI DENISA!!!! SA ITI TRAIASCA DELFINASII, MULTA SANATATE ,RECUPERARE GRABNICA SI ASTEPTAM POVESTEA
Bumblee am luat-o de la farmacia din mall, am dat 38 de lei pe ea si e dintraia care nu se pune la aspirator ci care trage mamica cu gura.
Carmen sa ii spui Lalei ca suntem in continuare alaturi de ea si ne rugam la Dumnezeu sa ii vegheze puiul si sa se faca sanatos cat mai repede.multumim mult de vesti
Sherry maine iti vezi comorileee sa ai o nastere usoara cu recuperare rapida si bebeluse sanatoase si papacioase si care sa adoarma amandoua in acelasi timp dupa ce sug tata necolicoase si foarte cumintele sa nu ii fie greu lu mami.
aaa si azi noapte am dormit in sf 5 ore legate nu m-am dus deloc la shushu dar m-am trezit in schimb cu mainile umflate si abia abia am putut scoate verigheta.probabil ca nu am eliminat apa cum trebuie de acu tre sa ma las si eu de sare macar pe ultimele sute de metri.
Bianca 35 + Andra Maria
eladea2005 spune:
A NASCUT DENISA?????????? UAUUUUUUUUUUUUUUU...
FELICITARI MAMICO! SA FITI SANATOSI, CUMINTEI SI PAPACIOSI! RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC LA DUBLU!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...