Bravo Carla !Delfinasi de iul-aug 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

CARLA felicitari pt Ingerasi...!!!!

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!!!!
Felicitari Denisa!!!
Bine ati venit pe lume Carla Maria si Matteo Cristian!!!
Sa fiti sanatosi, frumosi si sa aveti tot ce va doriti pe lumea asta!!
Ena si mie tot dr mi-a luat cultura din col, m-a durut ca naiba, dar nu am sangerat deloc.

Paula, 37+ cu , Raul Codin
AMR 20 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata si de la noi!!!!

Pentru mamica dubla Denisa felicitari, bun venit pe lume Carla, Bun venit pe lume Matteo, sa fiti sanatosi, sa papati bine la san sa prindeti forta, sa aveti o viata frumoasa! La Multi Ani!!

Secretia din col e absolut indicata la aceasta varsta a sarcinii pentru a vedea daca e vreo bacterie care daca este trebuie tratata imediat , in cazul unei nasteri vaginale ar trece imediat la bebe, e o procedura standard ce are loc intre sapt 34-37!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Carla 5:46 AM:

Acum ma pregatesc pt cezariana ca am contractii la 5-6 minute si col deschis de 2 cm. La 6:30 vine dr. la operatie. Tineti-mi pumnii!! Ca am emotii ca o sa-mi vad bbii! Pupici la burtici, mamici si delfinasi!

Cred ca deja a facut cunostinta cu ei

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!

Alina 36+ cu
gargarita

Hai Carla!!!

Laura 36+ cu
AMR 3+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Mesaj de la Lala.. Doamne Ajuta sa fie bine, eu am speranta si credinta ca va fi asa!!
”Nu te supara ,dar nu sunt in stare sa vorbesc ca ma apuca plansul.Bebe e mai bine ,dar inca nu se pronunta nimeni.Daca o sa avem vesti bune o sa va zic.Suntem in perioada critica de adaptare numai cu masca de oxigen si foarte putin laptic,dar vomita lapticul.”

Aseara am avut o contractie dureroasa, reala cu mijloc, inconfundabila, doar una!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:

Carla 2008 09:03AM:

Va saluta Carla Maria si Matteo Cristian cu 2500 si 2680 gr, apgar nu stiu inca. Baietelul e ajutat putin sa respire, in rest totul e ok. Pe mine ma doare burtica rau si inca sunt ametita. Mi-a adus fetita si am tinut-o pe piept! am innebunit de fericire!

Alina 36+ cu
gargarita

Bravo Denisa!!Felicitari, prima pereche de delfinasi!!ASteptam poze!Sa fiti sanatosi, papaciosi si necolicosi..Ce emotii!!de dimineata!!

Laura 36+ cu
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:

Carla 5:46 AM:

Acum ma pregatesc pt cezariana ca am contractii la 5-6 minute si col deschis de 2 cm. La 6:30 vine dr. la operatie. Tineti-mi pumnii!! Ca am emotii ca o sa-mi vad bbii! Pupici la burtici, mamici si delfinasi!

Cred ca deja a facut cunostinta cu ei

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!

Alina 36+ cu
gargarita

Hai Carla!!!

Laura 36+ cu
Mai e putin si o sa fiu

...deci va rog sa notati, nu sunt singura intarziata care abia pune motatele...in timp ce aici curg felicitarile

Carmen mai stai cuminte o saptamana dupa care poate veni Leti...

Oana 39+ Matei Marius

AMR 3 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc pentru urarile de bine de ieri, nu mai stiu cine a zis ca daca ajunge Leti la 4 kg voi naste normal sau nu, noi mergem pe nastere normala, indiferent de nr de kg dar monitorizatata din cauza cordonului in jurul gatului, pregatiti de interventie in orice moment, daca ceva nu merge bine face cezariana medicul!
eu sunt inalta sotul la fel, nu ne asteptam la un bebe micut
Dragaica ce m-am distrat cu postul tau, si eu devin plangacioasa (in gand) cand incerc sa ma ridic din pat, lasa ca in 2-3 sapt iti tii cuculetii in brate si uiti de toate!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Offf Simona, imi doresc sufletul si ma rog la bunul Dumnezeu sa treaca repede aceste grele incercari, sanatate multa.

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

MUltumesc pentru raspunsuri!
Ideea e ca o sa fac analiza de col la un laborator privat si-mi era teama de necunoscut.
Nasc prin cezariana si o sa fac analiza - ideea e sa stiu ce se intampla.
Pentru ca e foarte important sa recolteze corect.
Sa nu-mi bage in col cine stie ce instrument.....si sa deranjeze ceva.
Sunt satula de incompetenti in sanatate....si lucrez la casa de sanatate...............
multumesc

ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor

Mergi la inceput