Voluntari pentru Suceava, Botosani, Bacau, Vrancea
Raspunsuri - Pagina 3
valentinag spune:
Giulia,te rog frumos,da-mi si mie adresa ta,ca sa-ti trimit niste lucruri.Le imparti tu cum crezi de cuviinta!O sa fie imbracaminte pentru un barbat,pentru o domnisoara subtirica si o sa pun si din lucruri de la mine,bune de cineva mai "durduliu"dar nu exagerat de mari.A,si o sa cumpar si niste pasta de dinti,sapun,d'astea plus o lenjerie cred.Sa scotocesc sa vad ce mai pun.
Multumesc mult.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ana l spune:
Adresele din zona ar fi mai mult decit utile.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
papanash spune:
fete dragi, am gasit ceea ce cautam, un client mare de-al nostru s-a dus si se va mai duce in zonele sinistrate.
am primit azi urmatorul mail:
Sunt Danusia Grigorescu reprezint firma STERA CHEMICALS si va trimit acest email nu pentru a vinde ceva si nici pentru a cumpara ceva de la dvs ci pentru a va cere ajutorul umanitar pentru oamenii din Suceva in suferinta care stau in ploaie si frig fara mancare si fara haine cu copilasii in brate plingind. Este un scenariu real pe care l-ati vazut cu totii la tv sau unii dintre noi real.
Suntem 5-6 firme care am inceput sa stringem saci cu: haine adulti si de copii, incaltaminte, mobila veche, jucarii, paturi, perne sau orice altceva doriti sa dati , apa , sucuri, conserve, zahar, etc etc.
La sediul firmei dvs puteti colecta sacii cu produse pe care scrieti ce contin pe un bilet prins capsat.
Avem timp de colectare pina cel tarziu marti. Marti puteti trimite produsele catre depozitul Stera pentru a incarca masina/ masinile.
Joi sau vineri masina de la STERA CHEMICALS va pleca cu produsele si le vor dona personal oamenilor cu nevoie mare de hrana si imbracaminte, celor care lupta pentru supravietuire si pentru protectia copiilor lor.
Daca aveti persoane interesate care sa ajute va rog sa dati un simplu forward si tot ajutor se numeste.
Haideti sa gindim cu sufletul
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
apoi i-am scris si eu :
In afara de a forwarda mailul primit de la colegii mei, vreau sa-ti spun, in numele unui grup mai mare de mamici, ca o sa aducem hainute si diverse alte ajutoare, fiindca avem certitudinea ca vor ajunge exact acolo unde trebuie, problema noastra era lipsa unui mijloc de transport. Incercam sa mobilizam un numar cat mai mare de prieteni.Pentru seriozitatea actiunii garantam noi, Stera Chemicals este unul din cei mai vechi clienti VIP al nostri.
Luni o sa stabilim si alte detalii.
O zi buna tuturor
si am primit :
Buna ziua tuturor,
Extraordinar! Va multumesc pentru ca nu ati ignorat mesajul nostru.
Noi am venit azi noapte din teritoriu va trimitem pozele.
Oamenii astia nu au mancat de 3 zile, copii care nici nu au vazut un suc...
O sa va trimit niste marturii credeti ma fie ca sunteti parinti sau nu va cutremurati.
Coletele pe care mi le veti trimite sa fie curat ambalate, haine curate, fiecare colet sa fie etichetat cu ce contine. Dc trimitei haine copii scrieti varsta. Haine adulti scrieti marimi. Asa ne faceti distributia usoara sa dam oamenilor exact ce au nevoie.
Jucarii....daca ati stii ca acesti copii nu mai au jucarii totul a fost luat de ape si sunt agatate prin copacii ramasi pline cu pamint.
Va comunic satele unde se vor distribui
deci avem transport din Bucuresti.
am mobilizat toti colegii de la job, asa ca vom strange luni toata ziua donatii, marti o sa le ducem la Stera. Cine e din Bucuresti si vrea sa aduca donatii in zona Unirii ii astept luni la mine la birou. Dau pe PM adresa, fetele care au participat la actiunea cu copii de la spital stiu exact unde.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Elle_seb spune:
Eu locuiesc acum in Tulcea, Dunarea a inundat portiuni din delta, cateva localitati sunt pur si simplu sub ape.
Cunosc personal familii acolo, ma ofer voluntar pentru aceasta zona.
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal
Laura25 spune:
Am facut rost de numerele de telefon a 3 familii din Dorohoi si adresele a 2 din ele (una din familii nu mai are casa deloc, stau in internatul seminarului). Una din familii are 2 fetite de 8, respectiv 13 ani. A doua are 2 fete mai mari, de 14-16 ani. Cea ramasa fara casa deloc are o fetita in clasa a 8-a si una mica, de 3-4 ani. Cine vrea si are posibilitatea sa le tirmita ceva, ma poate contacta pt PM pt nr de telefon, adrese. Puteti vorbi direct cu ei, sa vedeti ce ar avea nevoie, ce marimi de haine/papuci le-ar fi bune.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me