Voluntari pentru Suceava, Botosani, Bacau, Vrancea

Voluntari pentru Suceava, Botosani, Bacau, Vrancea | Autor: Tanti Zavaidoc

Link direct la acest mesaj

Exista deja multe initiative, fie din partea unor organisme locale, fie din partea Crucii Rosii, de strangere de obiecte si alimente de prima necesitate pentru judetele sinistrate. Daca pe acest forum exista persoane care cunosc familii aflate in dificultate din judetele afectate de inundatii, le invitam sa scrie la acest subiect. E nevoie de persoane de contact dispuse sa primeasca colete si sa le distribuie celor care au nevoie de ele.
Cer cu aceasta ocazie si administratorilor forumului permisiunea de a demara o astfel de actiune. Eu propun ca persoanele care se ofera ca voluntari sa trimita copie dupa CI si sa trimita periodic fotografii cu obiectele primite si destinatarii lor finali. Sunteti de acord? Vi se pare o idee buna?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

S,mi se pare o idee buna,eu am deja stranse 2 pungi cu diverse haine,pot la o adica sa pun si lenjerie,pasta de dinti,sapun,d'astea de stricta necesitate.Dar as vrea totusi sa trimit cuiva care stiu ca le va duce oamenilor amarati.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

excelent, ma bag si eu, numai sa gasim voluntari din locurile afectate sau imprejurimi. E subiect de prima pagina, poate il muta moderatorii, e o urgenta si ne declaram disponibile pentru ajutorare.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu ajung la Campulung in cam o saptamana si ma bag si eu pe acolo sa vad ce e de strans - prin zona Sucevei si va tin la curent - mai ales ca trec pe acolo in drum spre Bucovina dinspre Bucuresti. Am sa fac poze la ce vad si cine stie poate gasim un sat nevoias si facem o actiune de toata frumusetea.
Va multumesc fetelor pentru ca sunteti sufletiste - asta e chiar spiritul acestui site si sunt fericita cand vad ca va pasa de altii mai tristi si mai amarati.
deci cum am date si fotografii si alte info - va spun

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

astept ..

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si eu astept
TZ

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Voi urmari si eu subiectul, cand se va hotari ceva cu siguranta voi ajuta si eu !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 27+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Buna fetelor,e super initiativa voastra.Eu sunt din Dorohoi,multumesc lui D-zeu ca locuiesc in partea de oras neinundata,am fost alaltaieri in zona cu probleme si am dus ce am avut prin casa.Cel mai mult au nevoie de detergent,sapun, prosoape,sau alte lucruri de stricta necesitate.Nu am putut face poze ca tocmai erau niste oficiali prin zona si nu ni s-a permis dar ti se rupe inima de ce vezi.Daca se face ceva si aveti nevoie de ajutor sa-mi spuneti.Va pup.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

bua, eu sunt din Bacau. De data asta am scapat, dar in urma cu 5 ani am simtit si noi pe pielea noastra ce inseamna inundatii.

Ma ofer ca spre sfarsitul lunii, dupa data de 25, sa fiu "mesagerul" vostru catre o familie sau ... cum doriti.
De auzit se aud multe, dar moldoveaul nostru e si ... cumva... mandru.

In fine, eu ma ofer sa ajut cu transportul
si petru initiativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Perfect, deci avem doi voluntari, pentru Dorohoi si Bacau. Super! Multumim mult, fetelor!
As avea acum nevoie de putin ajutor din partea administratorilor site-ului. Cum facem, fetele trimit copie dupa CI la voi si adresele lor la mine pe privat, sa le pot da celor care vor sa doneze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Irina,Matilda,multumim ca v-ati oferit.Sa vedem ce hotarasc fetele,si o sa trimit la fiecare dintre voi un colet sau vedem.
Pe urma o asteptam si pe Mirela,poate gaseste si ea o familie,trimit si acolo un colet,ca il fac eu.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput