Voluntari pentru Suceava, Botosani, Bacau, Vrancea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

As vrea sa trimit si eu niste produse de igiena acum, ca astea sunt urgente, dar cum sa fac? Sa le trimit direct, dar cui? Sa trimit bani sa se cumpere la comun? Dar cui sa trimit?

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

O sa trimit si eu cate ceva. Astept adrese.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

stiti cum vad eu succesul acestei operatiuni ? Sa gasim un camion, in care sa adunam donatiile (o ora stabilita intr-un loc unde sa venim cu pachetele), apoi 1-2 persoane sa plece intr-o zona calamitata, sa imparta. Sau sa mearga intr-una din localiatile in care s-au gasit deja voluntari pe DC, care sa ajute la impartire. Ce ziceti?E greu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Papanash, nu e neaparat greu, dar sunt doua probleme majore: spatiul in care am putea strange donatiile si camionul. Asta chiar a fost raspuns de radio Erevan

Mergi la inceput

Dar noi astia din provincie ce facem? Ca eu la punctele de colectare nu duc nimic, ca in alti ani s-au impartit ajutoarele intre cei ce colectau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Eu am fost personal in zona.La o familie tanara cu un baietel de 2 ani am dat ce am avut mai mare de la Giulia ca ramasese numai cu ce era pe el.Il cheama Cezar iar pe mama lui Corina.Casa lor e o ruina.La alta familie am dat haine de ale mele pentru o adolescenta ca eu sunt miniona.Pe adolescenta o cheama Paula,pe sora ei de 8 ani Larisa ,iar pe parinti Oana si Romica.Haine de la sotul meu si de la mama mea am dat la doi oameni in varsta iar bunica mea le-a dat o perna ,o plapuma si o patura.Nici eu nu sunt foarte bogata dar nu sunt in situatia lor.In afara de imbracaminte le-am dus prosoape, sapun si detergent.Toti acei cu care am vorbit prefera sa le duca cei ce vor acasa nu prin primarie sau centre de colectare.Spuneau ca li s-a adus de doua ori o sticla de apa,o paine si un pate.Multumesc lui Dumnezeu ca eu stau in partea mai inalta din oras.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ana, eu zic sa trimiti la giuliaelena de exemplu ce vrei sa donezi, pe adresa ei si le duce ea direct la cei care au nevoie. O sa ajung si eu in Dorohoi, dar abia peste 2-3 saptamani. Am pus deoparte ce am putut de la mine, mai am cateva prietene care au promis ca o sa contribuie si ele (haine, paturi, o plapuma). Dar eu nu am masina atat de mare incat sa incapa multe si nu ma pot angaja ca fac drumuri dese incolo, pt ca nu pot.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, am intrebat si eu in Iasi intre prieteni, cunostinte, care aude pe cineva sa faca drumuri. Daca ne-am aduna citiva am merge si 2-3 masini mici. Astept pina simbata si daca nici o miscare nu e, Giuliaelena, apelez la tine. Eu n-am strins mai nimic, ca nu mai am, dar intreb si eu pe aici si poate ne stringem cu citiva banuti sa se cumpere ceva de mincare sau ce va mai fi necesar. Din ce am vazut eu se string ajutoare peste tot si lumea tot duce ceva haine , dar mai sunt lucruri de maxima importanta.
Mai dati idei ce ar mai fi necesar, in afara de mincare si bineinteles materiale de constructii. Astea-s pe primul loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

giuliaelena te rog sa imi trimiti si mie pe PM o adresa unde asi putea sa trimit cate ceva. A ta sau direct a unei familii care are nevoie de ajutor. Eu o sa trimit haine, probabil si sapun, prosoape.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Fetelor pentru a va da adrese exacte trebuie sa merg din nou in zona sa vad numele exact al stazilor ,numarul si numele unor familii.Da eu am o dilema pentru imbracaminte nu trebuie facuta o triere si sa se caute persoanele la care sa se potriveasca?Voi hotarati ce doriti sa faceti si anuntati-ma.Eu acum stau la mama mea la cativa km de Dorohoi. Mi-e mai usor cu banii.Daca vreti adresa mea eu v-o dau pe cea de aici ,fac coletele si merg odata pe saptamana sa le impart.Cum credeti ca e bine.Daca dau adresa de acasa si pachetele sosesc pe rand va rog din suflet sa ma credeti ca nu ma tine punga sa fac atatea drumuri.Eu chiar vreau sa ajut.Daca vreti neaparat adrese din zona aveti putina rabdare sa ajung in oras si sa merg acolo sa vad exact.Asta depine de mama mea sa o conving sa stea cu piticii ca nu-i pot cara dupa mine.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput