Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***
Raspunsuri - Pagina 10
cosminica spune:
baby first felicitari pt dintisorul nr.5, si noi tot 5 avem!!
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cosminica spune:
raluca, laura v-am admirat din nou printesele!!
bebe beca imi pare rau de starea pe care-o ai!! sa treaca!
alynta sa ne aduci vesti bune de la eco, si o poza cu micuta!
sorilea, concediu placut!!!
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
laurraa spune:
buna fetele!
cosminica, ai grija cu genunchiul
beca, imi pare tare rau ca nu te simti bine,dar astea sunt semne ca sarcina e ok
mahaelutza, asa e,grasuna mamii,toara ziua o pup de picioruse si falci
am facut RMN si din pacate chiar am ruptura de menisc si inflamatie,lichid; luni ma internez si abia marti ma opereaza; eu nu mai pot de durere si astept tocmai pana marti ce sistem in Romania......ce daca e week-end.... nu stiu ce o sa faca Maya, mi-e teama ca o voi gasi ragusita de la plans cand se trezeste noaptea fara mine; a incercat acum radu sa o legene, sa o pupe, nimic,tipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de se ineca cu lacrimi si m-am dus la ea,s-a cuibarit la sanul meu, l-a cuprins cu manutzele si a adormit cu picioarele pe mine
trebuie sa iau pastie neaparat cand o intarc?cum ne mai alintam noi la tzitzi?????am 4 zile de spitalizare......cel putin
ma bucur enorm ca v-au placut pozele, va pup si merg in pat
ma ia groaza cand ma gandesc la ce saptamana vineeeee
pup,somn dulce
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
andata spune:
'Seara, stup.
Tocmai cand m-am apucat sa scriu il vad pe Base ca vrea sa impoziteze tot ce prinde.
cris, azi am implinit 6 ani de cand ne-am mutat la casa. Am fugit de bloc, implicit de Constanta, pt ca ma saturasem de viata la bloc, cu toate "bucuriile" ei. Locuim acum in Lumina, la tara. Adica mi-s taranca luminata . Copiii sunt bine, multam fain de intrebare
Ioana, dintisorul 4 al Sarei. Sper sa ai doar o stare trecatoare si sa ai in continuare sarcina cat mai usoara si fara neplaceri.
Dana, a scapat Bia de mucisori?
Ana cuscra, ginerelul papa lamai? Bine ca a trecut usor peste vaccin.
Alice, distractie placuta la mare
Ana, am vazut pozele... Si de cate ori scrii mi se face un dor nebun de Sibiu. Cred ca gena mea de ardeleanca e mai puternica decat cea a mamei, de braileanca. Felicitari pt premii. Se pare ca v-ati distrat de minune
Andreea, cum a fost disertatia?
Alynta,. Offff, cu starile astea. Totusi, te-ai vorbit cu Ioana?
Flo, sa ne spui ce ai facut la dr. Eu cred ca se va rezolva repede. Cu muscatul... durere mare. Cam la fel face, trebuie sa ii bag degetul in gura sa reusesc sa ma "extrag". Si dupa aia se hlizeste la mine. Hal de copil! Inca nu am reusit sa o intarc. Cineva mi-a sugerat sa pun ceva amar in jurul "tetinei"
Iar trimit doar un pic. La noi ploua, si cum am mai avut o experienta neplacuta cu fulgere si modem ars, inchei aici.
Pupici intregului stup
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Serialbastre spune:
Neata! A dat careva cafeaua? Cand am zis si eu ca numai am griji si dorm ca doar e sambata, m-a trezit domnisoara inainte de 6. Asa ca eu am si baut cafeaua!
Laurra, am vazut pozele ... grozave! Imi pare rau de intamplarea cu genunchiul.
Alynta, sa fie totul bine luni la control si sa aveti un concediu minunat! Dar odihnitor, ca acus vine domnisoara si cine stie cat e de galagioasa!
baby_first, relaxare placuta la tara si-n vizite! Abia astept sa-si ia si al meu sot niste zile libere sa evadam pe la tara.
Bebe beca, imi pare rau ca si a treia sarcina e tot cu senzatii de rau. Multa sanatate!
Sorilea, concediu placut!
Andata, prezentarea disertatiei nu a fost cine stie ce, dar am avut niste emotii .... parca nu mai trecusem prin examene orale. A trecut cu bine, nu stiu defalcarea pe note, dar finalul (cu tot cu media din cei doi ani) e 9,20. Nu ca ar conta la ceva. Acum cine stie la ce mi-o folosi mie masterul asta ... cu atatea nebunii in sistemul nostru romanesc.
De-acum, gata! Imi fac planuri pentru botezul nepotelelor, se pare ca maine le externeaza. Abia astept sa le iau in brate!
Multumim tuturor pentru voturi. Cine nu a facut-o inca, are link la semnatura!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1
cris_82 spune:
neata,
andreea felicitari
alynta cre ca era tare dulce matei cu noua cucerire
laurra offffff,ce naspaam inteles ca nu e foarte grea operatia de menisc si recuperarea e rapidadaaaaa sistemul nosttru sanitar de 2 lei..dau bani cu carul in toate partile ca deh,asa se poarta la romanie clar ca ai o tititza mare cu care te poti intelege
sorilea ce ajutor de nadejde ai la impachetat lucruriledrum bun si distractie placuta
ioana imi pare rau,lasa ca o sa treaca si starile astea si o sa fie mai bine..se pare ca stam in directii opuse
alynta stii ca nu scapi luni de noi vrem sa stim cum a fost si poate ne arati si noua bb
laurra sunt sigura ca maya o sa fie ok cu tatisi ziua poate ti-ao aduce sotul sa o vezi
andata te inteleg perfect,e alta viata la curteeu m-am mutat la cumpana tot de 6 anidar am verii la Lumina
andreea multam de cafelutasa ne pui si noua o pozica cu nepoatele sa facem cunostinta cu ele
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
ely2304 spune:
NEATA si de la noi....
madalinutza.o sa ma tin cat pot,momentan pune pasii incetisor si cu frica..pana va fugi va mai trece o bucata de vreme timp in care o sa ma obijnuiesc cu "mersul"
ana-micu:dk te referi la aparatorile verzi,sunt cu twitty si sunt luate de la un magazin unde se vand produseDISNEYpretul nu-l stiu exact pt k l-am primit cadou,dar pot sa-mi dau cu parereain jur de 50€ maxim mai mult nu poate costa...celelalte aparatori le-am cumparat de la ideal bimboun magazin plin de accesori pt bb din cate imi aduc aminte am platit in jur de 90€ contine,aparatori setul,plapumioara,fata de perina si perina...marca nu mi-o aduc aminte (tre sa ma uit pe ambalaj si nu mai stiu unde este)raman datoare cu rasp
alynta:multumimce nume ii vei pune micutei....k nu am fost pe faza!
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
ely2304 spune:
SABINA LA MULTI ANI...cu intarziere si din partea noastra
nusy,cris.multumesc fetelor...pt urari..
adaug printre altele k avem 5dintisori...se vd si cel de-al 6-lea...nu-mi vine sa cred k a iesit fara batai de cap,doar putina agitatie,scanceli
ma duc sa schimb broscuta k a facut pupu
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
CarlaV spune:
Ioana, imi pare rau ca nu te simti bine, dar stii cum se spune, inseamna ca cel mic este bine. Astept sa mergi la doctor sa-mi dai vesti .
Alynta, si de la tine astept vesti de la dr.
Lauraa, ce ghinion cu meniscul!!! Este atat de rau ca nu se poate rezolva doar cu ghips, trebuie neaparat operatie? V-am admirat grasunica la mare, se vede ca i-a placut mult. Cu intarcarea este complicat... in functie de ce anestezic si ce medicamente se folosesc, este posibil sa ai voie sa alaptezi, dar asta inseamna sa-ti aduca cineva copilul periodic, si cred ca doar la particulari este posibil. Pe de alta parte, este destul de probabil ca Maya sa suporte greu despartirea si sa trebuiasca adusa la tine chiar daca nu mai alaptezi. Nu vreau sa te demoralizez, dar trebuie sa luati in calcul toate variantele.
Serialbastre, felicitari!!!
Andata, toata stima!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
buna fetele!
tocmai am venit de la spital de la o mica gimnastica si pot sa-mi pun cat de cat piciorul in pamant,nu mai sar ca un cangur toata casa
andata, am vazut la tv ca e groznic acolo; sper sa fiti bine ca si cris ca si ea e constanteanca
ely, daca nu ti-am spus, o fac acum: printesa ta e superba si ma bucur mult sa va "aud si vad"
serialbastre, sa fie sanatoase nepotelele si asteptam poze
cris, stiu ca si tu esti inebunita cu curatenia, asa ca te sfatui sa o lasi mai moale,uite ca mie mi s-a rupt muschiul de la stat in genunchi si frecat prin casa; bine, banui ca totusi a fost un accident mai vechi si acum abia a cedat,caci e prea de tot sa ai ruptura de menisc de la stat in genunchi,dar nah....asa am inteles si eu ca operatia e usoara, recuperarea super, dar scumputa,insa ce nu facem pt sanatate...pupici si multam pt sustinere
carla, asa ceva nu se rezolva decat cu interventie chirurgicala din pacate; ce se poate face mai usor, e sa-mi treaca durerea,sa pot merge si sa mai aman operatia,dar nu mult timp; inafara de faptul ca Maya e inebunita dupa mine (si mie imi place asta,desi uneori as trece atasamentul asta si la ta'su), noi doua avem o relatie speciala, mai ales la san: cand suge, mangaie tzitzi, se ridica cu piciorusele pe mine, imi intinde fiecare manutza sa i-o pup, piciorusul, se joaca cu cerceii, o pup pe frunte........chiar de nu mananca si doar ne alintam, stiu ca voi suferi enorm dupa momentele acestea.......abia aseara am realizat.......e greu sa mi-o aduca la spital, caci eu nu pot iesi din salon daca nu pot merge,anestezia e in coloana, dar trebuie sa iau antibiotice si antiinflamatorii care sunt total interzize la alaptat ma rog la dzeu sa ma lase durerea si sa ma duc pe picioarele mele la operatie; mi-e ciuda ca nu pot face nimic; acum abia tanjesc si dupa masina cu cutie automata, caci dreptul il pot folosi fara pb; ei, ghinion mare; pe deaupra maine la 5 avem o cumatrie fff importanta si sambata viitoare suntem nasi .....ne-o descurca noi; si cu piciorul dupa gat,nu pot lasa oamenii fara nasi, plus ca avem 7 perechi din partea noastra
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii