Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Salutare!
Daca voi sunteti nerabdatoare de vesti eu sunt si mai si! Am sa o rog frumos sa-mi d-ea macar o poza! E in spital si e mai aglomerata! Sper sa aiba putin timp! Oricum nu ma repede orcate gravidute ar astepta la usa!
Ely fetita va fi "Maria"! E un nume drag noua si pregatit de "rezerva" inca de la baieti! Si bunica de pe mama e Maria si o iubim tare mult! Are 86 de ani, e lucida, pe picioarele ei si a ajutat toti nepotii cu o pensie de nimica!
Andata din fericire la mine raul a fost pasager si am aflat si cauza: o felie de tort "plimbata" vreo doua ore de la picnic acasa! La gust era perfecta, dar ne-a dat probleme! Ce face sotul?!
Serialbastre avem doi copii total opusi: David e plangacios si a fost colicos pana la 4 luni, ne-a TERMINAT si Matei foarte linistit! Sa vad Maria cum va fi! Sper sa nu fie ca primul ca o i-au razna! Cand am ajuns cu David la un an mi-am zis ca nu as mai putea trece inca o data cu un copil prin acea perioada, de pana atunci! Ce fain ca se externeaza nepotelele!
Lauraa stiu ca nu e usor nici pentru tine, nici pentru fata! E prima mare "despartire", urmata de intarcare! Dar poate ca e mai usor asa sa o dezveti de san! Eu zic sa nu i-ei pastile! E posibil sa scada de la sine lactatia de la anestezie, antibiotice.... Vezi si tu in spital cum e! Dar fii "pregatita" sa te mulgi daca se intaresc sanii! Poate te mai ajuta fetele cu alte pareri! Eu am intarcat in sarcina si laptele s-a retras "natural"! Si nu am avut mari dureri!
Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
andata spune:
nusy, off, cu tratamentele astea. Pupici albinutei chinuite. Eu totusi as fi mers doar pe nettacin, in max 3 zile scapai de tot chinul
SoriLea, tare dragalas Razvi. A avut ceva activitate... Si ii place mult balaceala
ely, felicitari Denisei pt primii pasi.
Otilia, ce noapte de cosmar! Nici nu imi pot imagina prin ce ai trecut Slava domnului ca sunteti bine
Ana,
Madalinuza, , off, prin multe mai treci si tu cu micutii. Sper din suflet sa fie totul bine
Ana, nu ai de ce sa ai mustrari de constiinta pt punctele enumerate. Punctual sa o iau, Tavi a fost intarcat de nevoie la 1 luna, ca nu aveam lapte. Deci, lapte praf la greu, din biberon, cum altfel? Si tot fan suzeta pana pe la 2 ani, cand am reusit sa o dam la catel, ca el era baiat mare si nu ii mai trebuia.
Cu lovitul... daca el stie ca nu e voie si totusi face, il iei de langa copii. O data, de doua ori, de 5 ori, pana pricepe. Daca nici asa nu pricepe, il bagi in casa, chiar daca abia ati iesit. Zic eu ca asa in curand va asocia lovit= interdictie afara si va renunta la lovit. Tin pumnii sa fie totul bine
Alynta, sa aveti un concediu cum va doriti. Sa nu te obosesti prea tare. Ce face fetita?
Cristina, tin si eu pumnii sa gasesti un job cum iti doresti
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
andata spune:
carla,
laurraa, mortala Maya. Felicitari fratiorului
mihaelutza, pup dulce ajutorul mamei
cosminica, pupici si Elizei dupa intepat, sa treaca repede
Raluca, felicitari pt maseluta. E frumoasa foc Alexia
Marcela, de domeniul sf rezultatele. Nu te-ai dus sa ii iei la intrebari? Bine ca sunt rezultatele bune
Elena, naspa vestea cu medicamentele. Nu se poate compensa nimic? Si mama da pe medicamente lunar vreo 8 mil, cam toata pensia ei. Traiesc din pensia de 12 mil a lu' tata, iar eu nu am deocamdata posibilitatea sa ii ajut
Alynta, mare sacrificiu pe socrela ta . Sa ne spui cum a fost la echo. Vine si sotul cu tine? Sanatate lui David, sa nu mai repete episodul de febra. Si Matei vrea sa invete la calculator ca sa o poata dascali pe surioara lui, nu?
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
alynta27 spune:
Matei mi-a facut febra, ieri David! Le trece cu nurofen! Vedem cum o scoatem la capat! Dupa episodul febril a mancat pe rupte! Mi-e asa drag cum baga cu manuta in gura ce-i pica: mar, rosii din salata, pane de dovlecel, mamaliguta, porumb fiert, pepene! Iar apoi cu mainile murdare si le trece pe dupa urechi, pe parul de dupa cap, apoi pe fata! Nu va zic ca se face ca un !
Andata sotul va fi la munca asa ca merg singura! Fetita e miscareata! Ii simt oscioarele in miscare! Din cate stiu e deja rasturnata(de la med de fam)!
Maine avem taiere de mot la fetita finilor!
Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!
daca saptamana trecuta va spuneam ca a rasarit al saptelea dintisor (un incisiv lateral inferior), acu ne putem lauda cu aparitia unui premolar inferior!!! de aici toate mofturile si toata maraiala lui matei... si cand ma gandesc ca se mai pregatesc un dintisor si o maseluta...
ana micu, felicitari pt cele 3 premii!!!
nusy, multa sanatate printesei!!
madalinuza, noi am facut ror -ul si nu am avut reactii secundare. multa sanatate copiilor, sa iasa analizele bune!!
ana micu, ma bucur sa aflu ca mai sunt si alte mamici pe aceeasi lungime de unda cu mine. felicitari pt cm si kg lui razvanel!! a luat ff bine. matei la 1 anisor avea 79 - 80 cm si 10,3 kg, in conditiile in care s-a nascut cu 52 cm si 3,5 kg. in parametri, nu???
referitor la sucurile de fructe, nici matei nu le-a vrut. iar despre mustrarile pe care le ai, suntem pe aproape, in sensul ca nici eu nu l-am alaptat cat as fi vreut (doar 6 sapatamani), laptele numai la biberon il bea. suzeta nu a vrut niciodata, cu toate ca aveam la un moment dat vreo 4 prin casa.
al meu nu loveste copiii, doar pe noi ne ciupeste cu unghiutele si ne musca, asa, din dragoste...
alynta,, nu te obosi prea tare, ai grija de micuta!!
happymum, te asteptam mai des pe la noi!
mai citesc si revin. o duminica placuta!!!
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
andata spune:
Neata, stup. Bag primul mesaj doar ca sa vad cum arat cu avertismentul, apoi intru mai in urma sa ma documentez.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Si pana citesc, dau si o mare la toata lumea
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
CarlaV spune:
Andata, arati bine
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andata spune:
vcccccccccc c
]][p[-08exxz'p- [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ 9 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK poO,L 4 A0BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB =-P=[-==--[98V
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Acesta a fost primul mesaj de forumista al Ioanei. Revin dupa ce calmez fata, ca urla ca nu o mai las sa scrie
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita