Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Fetelor mi-am strans sanii si am lapte..........
Nu-i un pic cam devreme?Stiu ca pe la 14-16 sapt incepe sa se formeze colostru dar am ramas asa surprinsa sa vad lapte.......
Voi ati patit asa cava?
Azi am intrat in sapt 23

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, sorry, am vazut acum ca ai pus pozici si am si comentat

Ratusca, trebuie sa fie ingrozitor prin ce ai trecut cu puiutul dar acum va fi totul bine. La mine pragul de teroare a ajuns de la 19 saptamani la 24 de saptamani...dupa ce am citit povestea lui bebe David. Realitatea este ca un oarecare prag de liniste il atingem in luna a 7-a, dar si atunci e riscant, in a 8-a e si mai rau si uite asa am ajuns la 9 luni .

Eu zic ca daca dr ti-a permis 30 min de verticala poti sta linistita, sigur nu risca.

Va ganditi ca in noiembrie deja umplem albumele cu pozele bebeilor .

Ce mai papati??? Eu nu am apucat sa mai fac nicio dulceata, am lasat pe weekend pana la urma.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Multa bafta tuturor la morfofetale ca de acum incep alte emotii!
Ratusca eu te inteleg ca de abia astepti sa treci de sapt 21,de fapt sapt 21 este mai mult un prag psihologic.Trebuie sa te gandesti ca acum sunt alte conditii!
Eu asa incerc sa ma imbarbatez desi am intrat in stresul morfofetalei.inainte de fiecare echo sunt foarte stresata si chiar si deprimata.Acum nu mai am stare pana miercuri la 15.30.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Va mai recomand o super comedie, probabil ati vazut-o deja, se numeste Duplex si este cu Ben Stiller si Drew Barrymore.

Tot din seria comedii bune au ador BD-urile (toate, dei le-am vazut de 100 de ori tot le revad), The wedding crushers si ma mai gandesc... neuronul se odihneste

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Fetelor mi-am strans sanii si am lapte..........
Nu-i un pic cam devreme?Stiu ca pe la 14-16 sapt incepe sa se formeze colostru dar am ramas asa surprinsa sa vad lapte.......
Voi ati patit asa cava?
Azi am intrat in sapt 23

21+

Tu vorbesti serios????? E posibil asa ceva de pe acum? waw

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna fetele,

Am fost la Fundeni sa iau rezultatele: sunt bune se pare, mi-a pus in plus doar Omega3. URAAA deci.

Vad ca ati fost active rau..bravo voo!

Am incercat sa mai dorm cand am venit dar nu am putut..nu stu ce e cu mine.

Am descarcat si eu fimul, in curand il pun.

adipapazi hei bine ai venit! Inca o mamica de gemeni! Tie ti-a recomandat sa faci si triplul test?

Symo-dr Dinu imi spusese ca sa nu mai vin la ecografia pentru TT, ca el nu face, sa ne vedem direct la morfo de trim II. Am sambata si sper sa nu ma dea afara!!! Dr mea zice sa ma duc si cu asta basta.

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

Felicitari Sugubina!Ai scapat de aspenter sau mai rau de Clexanne!
Sigur ca vorbesc serios Beatrice!A iesit putin dar nici nu am insistat sa iasa mai mult.I-am aratat si sotului.Acum trebuie sa fiu mai atenta sa nu ma trezesc patata pe bluze.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sugubina felicitari pt vestile bune

Letzy vezi k dc e sa inceapa sa curga, sunt niste tamponase speciale pt sani.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

aaa si sa va zic-am la cuptor ardei umpluti. Puficele is active cand pe stanga, cand pe dreapta, e si amuzant..E super tare senzatia de gadilaciune asa..hihi.

Maine dimi merg la control..sa vedem cum gaseste colul si daca continuam cu liberul.

Fetele mele ce e cu depresia asta?! Haideti inveselirea va rog. Suntem cu bb in burtici tre sa fim tari pentru ei!

Stateam sa ma gandesc ca de cand merg pe la spitale daca nu tipa astia la mine de zici ca sunt carpa frate..Uscateasca azi incepu sa urle cand ma vede cu dosaru in mana: "sa nu imi zici ca mai vrei sa ma uit si pe alte analize ca io sunt obosita!!!"

Nu va mai zic de alte intamplari..Deh pt Pufice trec prin toate. Asta si mai stau si cu emotii pt sambata ca daca nu vrea dinu sa imi faca ecografia?! Eu am sunat azi pt conf programare si e ok; si sigur ma tine minte ca am gemeni si am mai fost de doo ori. M-am saturat sa stau in stres frate asta e! Prost e ca daca ma da afara si nu mi-o face sambata am deja 18s si timpul trece, ala programare nu am..CE MA FAC? Aveti sugesti cikas?

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

letzy81 draga mea bine ca am scapat de clexane sa nu iau vrodata. Aspenter tot iau 1/zi.

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput