Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

matiz intrii pe yahoo, la mail si scrii exact asa la user:
ursuleti_novdec2010

iar parola este cea pe care ti-am trimis-o pe PM

22+

Buna Burtici,

Imi poate trimite si mie cineva parola pt yahoo? Multumesc mult cui ma ajuta!

Madalina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu nu am mai iesit la plimbarica ca a inceput sa ma doara….da, Ratusca dr mi-a zis ca nu tre sa stau numai si numai la pat non stop, dar sa stau cat mai mult.

Normal ca te apuca starile de depresie, stai ca paralizatul la pat si cu ochii in tavan. Eu momentan ma consider norocoasa ca mai pot iesi la cate o plimbarica. Dar azi voi zice pas si voi sta numai in casa. Abia astept sa ajung joi la morfofetala sa vedem ce si cum.

Ma bucur ca va place filmul pe care vi l-am recomandat, cu J Lopez!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

burtici v-a tras ploaia la somn de este asa liniste la noi?? eu ma uit la telenovele de plictiseala...

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ratusca, eu acum am vazut mesajul, asteapta mama, ca si eu am asteptat dimineata. Nu mai puteam si imi era frica sa ma fortez sa nu rup "ata".

Symo 23+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ratusca nu-ti fie rusine ca te uiti la telenovele, curand, creierul nostru de gravidutza va incepe sa proceseze din ce in ce mai greu si vom ajunge sa ne uitam doar pe reviste cu poze. Am pus si eu doua pozici fara burtici, acum Amelia a ramas restanta.

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Ratusca, eu acum am vazut mesajul, asteapta mama, ca si eu am asteptat dimineata. Nu mai puteam si imi era frica sa ma fortez sa nu rup "ata".

Symo 23+ Diana Nicole

eu am reusit pana la urma...cu greu recunosc...
uneori mi se pare asa greu...mereu numar saptamanile si fac calcule...
eu inca am teama din cauza firului..si cand merg,si cand stau in fund,si cand merg la toaleta..cu toate ca eu acolo nu simt nicio jena...
dureri de burtica nu am avut....doat contractii nedureroase..dar nu dese..tie ti se mai intareste burtica uneori??

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

beatrice esti minunata!!!!!

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Mai ce-i cu depresia asta... eu am fost ieri in toane proaste, nu ne sincronizam deloc.

Matiz, stiu ca este greu cand ai un sot care te ajuta si iti este alaturi sa ramai singura cu copilul dar gandeste ca esti cu siguranta o fata puternica care are forta sa se descurce fara sa ajunga la mana rudelor. Nu este normal sa fie asa, dar nu toate familiile sunt unite. Eu ma aflu in situatia ta si m-am obisnuit, de la 15 ani, sa am grija singura de mine.

Ratusca, nu am mai avut decat rar contractii, acum ma termina statul pe scaun. Sper doar sa ajung vineri la doctor la eco si sa fie colul inchis si luuung. Stiu ca e tare greu la pat, dar poate iti da dr voie sa stai ceva mai mult in picioare sau pe scaun macar

Beatrice, nu pui si tu poze!!! Doura s-a straduit si ti-a facut album . Macar pentru ea

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

miruna nici eu nu am mai avut asa dese...eu de fapt nu am avut deloc dureroase ci doar din acelea nedureroase...acum am cate 2-3 pe zi..
sper sa fie bine vineri si sa nu mai ai probleme...

pai dr mi-a dat voie la plimbari scurte dar imi este teama mie...
offff..fetelor nu am mai spus la nimeni dar eu abia astept sa trec de 21 de saptamani..poate atunci ma mai linistesc si eu putin si nu mai stau cu spaima..eu cealalta sarcina am pierdut-o la 21 de sapt....

beatrice a pus poze!!

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ma bucur ca v-a destins filmul, si mie mi-a placut

ratusca sigur vei trece cu bine de 21 saptamani si vei ajunge cu bine la termen, fii optimista pentru puiutul tau si vei vedea ca totul va fi bine

fetele care stau la pat, uitati-va la cat mai multe comedii, eu zic ca va vor ajuta sa treceti peste plictiseala

22+

Mergi la inceput