Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sugubina nu stiu ce sa-ti zic
pt ce tre sa faci eco asta?
e morfo de trim 2 sau doar o eco?

ziceti-mi si mie cand se face morfo de trim 2?
se mai face ceva la 16sapt?
k eu am de azi in 2sapt 16sapt pline, iar dc ar trebui sa merg, medicu e in concediu si vine cand am 18 sapt.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

bebelu86 e vorba de ecografia care se face inainte de analiza de sange Triplu test. Nu e morfo de trim I nici morfo de trim II.

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sugubina mai erau programarile de cedat. Eu ori vineri ori pe 15 cedez ca nu fac doua. Pe 15 ar fi prea tarziu pentru tine? Nu stiu pana la cate saptamani se face. Ma cedas si Sunset la Pop parca...

Letzi, poate fi laptic. Eu aveam deja o secretie care arata a laptic asa ca nu imi dau seama. Daca nu ai avut nimic inainte insaq cel mai probabil asta este. De curs nu va curge, stai linistita, o sa ai probleme de genul asta abia cand se va naste bebe si asta doar daca o sa ai exces de lapte.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

miru mai e si alta chestiune-fac eco asta la Euroclinic - aici am abonament so este inclusa. Dc merg la alta clinica platesc. Si baban va dati seama ca la gemelara e mai scump.

Dc nu ma primeste voi merge la una din alea..

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ratusca nu-ti fie rusine ca te uiti la telenovele, curand, creierul nostru de gravidutza va incepe sa proceseze din ce in ce mai greu si vom ajunge sa ne uitam doar pe reviste cu poze. Am pus si eu doua pozici fara burtici, acum Amelia a ramas restanta.

21+

Am ramas, din cauza de ... poze
Dar am pus un link la semnatura, sper sa mearga

16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Poze cu burtica n-am, ca nu prea am avut chef si timp, dar sper sa ne mobilizam sa facem niste pozici artistice cat mai repede, ca trece timpul si uit dimensiunile

16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sugubina ma bucur pt vestile bune deci sarbatoriti cu ardei umpluti...

adipapazi bine ai venit printre noi! am uitat sa-ti dau binetze noroc cu sugubina de mi-am amintit

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sugubina si e obigatorie??
off..medicu meu nu e
cred k imi fac programre in alta parte
tre sa se uite la ceva anume?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Miruna bine ca m-ai linistit.Nu am mai avut asa ceva,sigur e laptic.Are culoarea alb transparent.
Si eu bebelu ma gadeam sa-mi iau tamponase speciale pt sani ca nu-mi permit ipostaze jenante pe la servici.Oricum la cat de ocupata sunt sigur as fi observat la sfarsit de program.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Bebelu eu nici nu am mai facut triplutest.A iesit bine dublul test iar ginecoloaga nu mi-a mai recomandat triplul test.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

22+

Mergi la inceput