Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
MSymo spune:
Sugubina, n-are cum a nu te primeasca, eu cred ca el din principiu nu recomanda TT. Nici mie nu mi-a dat.
Deci ai prins-o pe Uscateasca in toane "bune".
Symo 23+ Diana Nicole
ratusca83 spune:
nici eu n-am facut TT pt ca a iesit bine DD si dr a zis ca n-are rost sa-l mai fac.
19+ si ingeras in ceruri
bebelu86 spune:
eu ziceam de eco la 16 sapt
TT oricum nu=l fac
nu am vrut sa fac nici DT. dar dc a insistat medicu, am zis hai..
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
MSymo spune:
Earusca eu nu am simtit local absolut nimic dupa interventie, doar ca am un pitic pe creier, n-am avut in viata mea o operatie, cusatura, mana rupta si acum ma simt tare ciudat cand stiu ca am acolo un "corp strain".
Cat despre contractii, chiar vroiam sa va intreb ceva: uneori simt in partea de jos un ghemotoc mai tare cam cat palma, care se misca imediat, in cateva secunde, o fi bebelina care se impinge pe acolo? Fiindca am inteles ca la contractii se intareste toata burta, iar eu nu am avut niciodata asa ceva. Ba chiar daca pun mana in momentul ala si apas putin simt ceva mai tare, poate capusorul sau fundul. Doamne sper ca nu-s penibila cu gandurile astea, dar e prima sarcina si de unde sa stiu si eu?
Si eu fac prostia de a numara zilnic sau de cateva ori pe zi, saptamanile si stiu ca nu-i bine, hai sa ne lasam in voia Domnului ca va fi exact cum stie el mai bine!!! Ziceam sa fac un afis pe usa de la baie cu zilele ramase si sa bifez dimineata....... Eu sunt nascuta la 29-30 sapt la 1450 gr si uite ca am trait, dar mama n-a uitat nici acum dupa 32 ani cele 30 zile state in spital cu mine in incubator
Asa ca, Doamne ajuta sa numaram cat mai mult!!!!!
Symo 23+ Diana Nicole
letzy81 spune:
Sper sa nu o prind si eu pe dr Uscatescu in toana "bune'' ca joi o vizitez!
Am inteles acum bebelu!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
22+
letzy81 spune:
Symo si eu simt asa ca tine dar la mine nu dispare imediat ci treptat.Si eu ma gandesc ca e bebita ca nu am toata burtica tare in acel moment.
La mine persista presiunea pe vezica dupa ce merg la toaleta.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
22+
MSymo spune:
Sa vedeti ce am patit la spital. Seara a venit dr sa ma vada si imi spune: mai stiti ce am vorbit dupa ce am inheiat interventia? Eu: nimic, ce-am zis? Ei, am avut o conversatie (si tot mustacea la mine) , ati fost haioasa, ati raspuns chiar cu niste glumite.
Doamne de atunci ma tot gandesc oare ce am zis, ca n-a vrut sa-mi spuna, a zis ca nu mai stie, dar ca s-au amuzat. Sper sa nu-l fi innjurat sau poate ca m-au analizat corporal si eu le-am zis vreo doua.....
Symo 23+ Diana Nicole
adipapazi spune:
doamne, ce harnice sunteti, fetelor, la scris.
va multumesc pt gandurile bune.
sugubina, nu am facut TT. dupa ce am facut echo de 12 sapt si am vazut ca translucenta nucala e bine la amandoi, am facit DD ca vroia ginecoloaga, a iesit low risk la ambii bbi, la ambele sindroame si nu mi-a mai dat si TT. oricum, ii zisesem ca am facut DD numai din iubire pt dansa, ca daca era dupa mine, nu faceam niciun DD.
eu fac echo la 2 sapt ca sa vad colul. drita mea nu vrea serclaj preventiv, asa ca monitorizez mai des colul, ceea ce imi da ocazia sa vad ce mai fac bebelusii astia jucausi.
am luat aspenter 1 la 2 zile la indicatia dr. uscatescu pt ca aveam IR pe artera uretrala maricel (0,73 si 0,78), acum am oprit la 12 sapt aspenterul si vad la echo de 16 ca s-au micsorat valorile IR (0,59 si 0,63). nu mai iau decat magneziu si no-spa de cate ori ies din casa, preventiv. putem lua 3 pe zi din cele de 80.
o sa intreb la ginecolog ce e cu IR asta si daca mai trebuie ceva.
momentan sunt in vacanta si nici nu voi mai merge la serviciu pana la nastere (evident, nici dupa), asa ca stau mult in pat, evit plimbarile lungi, statul in fund. colul meu e de 35 de la mama natura si sper sa fim bine, de aceea sunt atenta.
pupicei
care pe unde nasteti? eu la municipal.
Adi +17