Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
Alina_mk2010 spune:
Buna fetele
Ma treceti si pe mine in lista voastra? BB meu maine face 15 saptamani, la prima vedere pare a fii baietel dar nu suntem 100% siguri iar DPN este 29 decembrie 2010
O zi buna
amelia_ilie spune:
Allexxia, La multi ani sotului! Sa aveti o viata lunga si fericita impreuna!
16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
ral_eli spune:
fetelor, am vazut ca vorbeati de IR zilele trecute. eu m-amuita prin dosarul meu si nu vad nicairi ca mi-ar fi verificat si treaba asta, la nici o ecografie. trebuie sa cer eu , se face o eco separat, cum se procedeaza?
ahhh, si altceva, gradul de maturare al placentei tot la eco ar trebui sa se vada ? nici asta nu gasesc nicaieri in dosarelul meu... sau cum se prescurteaza? 
19+
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m merci mult fetelor! ![]() merci mult si pentru idei ![]() indicii, MSymo ..... ![]() tocmai asta e, ca nu bea, nu fumeaza, nu e pasionat nici de fotbal nici de pescuit nici de sah nici alte sporturi o chestie care il pasioneaza masinile tocmai asta e ca si mie imi e greu sa-i iau ceva, breloc am mai luat pentru masina am mai luat diverse jucarii dar este si foarte pretentios ![]() ce m-am gandit sa-i iau un semn cu "baby on board" ca tot o sa ne trebuiasca ![]() dar mai trebuie ceva .... si nu stiu ce imi tot storc creierii si nimic ![]() ![]() 23+ ![]() |
Idee de cadou:
O carte preferata (in cazul in care ii place sa citeasca)?
O cina romantica?
15+
misticgirl spune:
Buna, burtici!!!!
Eu sunt in spital, internata la Municipal de ieri dim, din cauza contractiilor si a colului scurtat si moale. Fac dim si seara perfuzii cu no-spa si scobutil si iau magne b6 si utrogestan. Cred ca ma tine pana joi.
Revin cu detalii de joi, de la morfologica. BB E BINE.
Claudia
20+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
sugubina spune:
danaint da e pe bune reducerea la nastere la Ecl/lucru acolo si stiu.Ce dr ai?
adipapazi stiu cu nasterea prematura la gemeni, de aia am als sa merg tot la Municipal, desi puteam pe bani putini la Ecl..stiu faza ca inainte de 36-38s nu te primesc.
ral-eli nici eu nu am IR-urile trcute pe eco de 13s..Da pe poze apar niste graficute. Oare de ce?
Mistic sanatate multa, sa dispara contractili. Si eu am fost azi la MUnicipal puate te-am vazut...
sugubina
+17 cu Puficele

adipapazi spune:
ral_eli, nu trebuie echo speciala. se masoara la echo normala. eu am la toate, nu am cerut special.
ratusca, stau in pat ca asa am decis eu, ca mi-e frica de scurtarea colului. dar umblu si afar zilnic, deocamdata.
mai allexxia, foarte complicat cu cadoul asta. ia-i un tort cu un ornament in forma de masina sau un tricou inscriptionat cu nevasta mea imi face un bebe!
Adi
+17 cu
si 
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misticgirl Buna, burtici!!!! Eu sunt in spital, internata la Municipal de ieri dim, din cauza contractiilor si a colului scurtat si moale. Fac dim si seara perfuzii cu no-spa si scobutil si iau magne b6 si utrogestan. Cred ca ma tine pana joi. Revin cu detalii de joi, de la morfologica. BB E BINE. ![]() Claudia 20+ si Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl |
Misticgril imi pare rau ca ai astfel de probleme! Sa ai grija de tine si sa fiti bine si tu si bebe!

Doamne ajuta!
15+
ratusca83 spune:
misticgirl multa sanatate tie si bebelului...afurisite sunt contractiile astea!!
ai grija de tine!!
sugubina ce ai facut azi? cum esti? s-a inchis colul?
19+ si ingeras in ceruri
adipapazi spune:
misticgirl, tinem pumnii sa fie bine. iti fac serclaj? stiu ca se poate face pana la 23 sapt, dar ca la municipal se evita si se tine sarcina cu perfuzii, stat la pat etc.doamne ajuta!
ral_eli, m-am uitat pe echo, scrie fara prescurtari la placenta: scrie grosimea si gradul de matur. unde faci echo?cu cat gradul e mai mic,cu atat e mai bine.
Adi
+17 cu
si