Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
sugubina spune:
Deci fetele acuma urmeaza povestea mea de azi:
Am fost la 9 am ajuns la spital. Stau ceva pana prind o asistenta, ma trimite la cabinetul unde era dr. Si stau..si stau..si stau..Dupa vine si ma ia si ma pune la monitorizare fetala. Contractii nu am, dat tensiunea era doar 14/9!!
Cand nu mai speram sa intru (intra toate neinsarcinatele!!) m-a chemat. Colu e lung, tot putin deschis la exterior; mi-a dat medical pana pe 26 iul; medicatie de tensiune (am si luat una pe loc a zis).
Ii spun ca au venit analizele dar tocmai azi dimineata si le am pe mail. Zice fugi la clinica sa le aduci si sa le vad ca poate schimbam medicatia. Mi-a zis sa fac si consult la cardiologie+oftalmo din cauza tensiunii. Pac fugim (cu masheena) pana la Ecl Cotroceni, luam analizele, rezolv cu consultatiili (bine ca le am incluseee free).
Mergem inapoi la Municipal, ajung la cabinet si cu curaj agat o asistenta. Pac ma invita inauntru dupa sala de asteptare,ia analizili le duce la dr. Imi da medicatia de tensiune odata la 8h in loc de 12h. Mai imi ia o tensiune: bucurie mare- era de aviator: aveam 12 cu 8. Inainte sa plec la analize imi daduse o pastiluta. Imi face un nospa+scobutil injectabil pt ca a zis ca destul am stat si sa nu ma ia cu contractii si gata am scapat.
PE la 12 si ceva plecam dacolo. Deci 4h asa cu tot cu drum. Imi e somn de piiiic.!
sugubina
+17 cu Puficele

sugubina spune:
adi cu dr.Cirstoiu voi naste. Inca nu am vb despre cum vom naste/a zis ca vedem mai incolo/da banui ca cezariana.
sugubina
+17 cu Puficele

ratusca83 spune:
sugubina dar colul tau deschis nu prea mi se pare ok..din punctul meu de vedere..si eu cand am facut cerclaj il aveam lung dar deschis..oare cu cat va avansa sarcina nu se va deschide mai tare?? mai ales ca tu ai gemeni si va fi o presiune mai mare asupra lui.
Adi pune si tu poze pe picasa sa te vedem si noi.
19+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
ratusco pai daia tot m-a chemat la control si in rest odihna, stat la pat. Probabil ca pt ca e deschis putin la exterior, si nu in interior in uter cum ar veni si de aici diferenta. Azi a zis ca e la fel ca sapt trecuta, so m-am linistit putin. Mai naspa e cu tensiunea. De unde naibi oi avea eu tensiune, care aveam mereu 12/8?
sugubina
+17 cu Puficele

anymona spune:
la multi ani pt sot allexia!!!! sa fie sanatos, puternic, iubitor si sa aiba grija de tine si de bebe!!! eu i-am luat anul trecut sotului, de ziua lui, un joc de fusball...e cam mare si imi ocupa mult spatiu dar asta e...lui ii place mult sa joace si a fost super incantat. numai ca de multe ori sunt nevoita sa joc eu cu el (dc nu gaseste niciun prieten disponibil)
nici la mine nu apar pana acum la eco (facute la medlife si la medicover) ir-urile si gradul de maturitate al placentei...io zic ca e inca devreme...la Clara a inceput sa mi le masoare la eco dupa 18 sapt. cred ca depinde si de dr...unii incep sa le masoare mai rpd, altii mai tarziu...sau si dc le masoara nu spun nimic si nu le trec pe hartie decat dc e ceva in neregula
16+
+ Clara Maria (01/02/2006)
ratusca83 spune:
eu pe toate ecografiile facute la Medlife am trecute IR-urile si gradul de maturare al placentei..la mine la placenta scrie ca este posterioara fundica,grad zero
19+ si ingeras in ceruri
ratusca83 spune:
sugubina poate tensiunea o fi si din cauza caldurii sau pt ca ai stat f mult pe acolo.
19+ si ingeras in ceruri
BraveGirl spune:
Misticgirl, ai grija de tine si bebe! Multa sanatate!
Alina2010, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje sa scapi d emoderare, ca altfel trec fetele peste mesajele tale, ca nu le vad.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
22+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2

..scrie repede 10 mesaje.