Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura la mine tusea provine de la problemele cu gatul, m-am pricopsit direct cu tuse productiva demna de fumator inrait. Acum stau pe ceaiuri si siropuri.

Rautsca, curaj, stiu ca e greu dar esti deja la jumatatea drumului, in plus in curand ne potolim toate ca nu o sa mai mearga prea mult cu efortul. Eu devenisem dependenta de Sudoku si integrame, poti incerca. Am incercat sa citesc, sa vad filme... dar nu aveam pic de rabdare.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Adi, rectific...am intrebat acum cateva zile, Euroclinic accepta nasterea de la 32 saptamani.
Gynipral am luat 2 zile inainte de cerclaj, pastil, la spital perfuzie si acum iau 1 pastila la 8 ore timp de o luna. Asa mi-a recomandat dr.
Si lasa piticii.....doar aia din burtica au voie la actiune!

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

adipapazi merci!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Adi, asa cum a zis si Ratusca, nu doare absolut deloc, insa eu nu am reusit sa-mi inving teama: de branula, injectii etc
Alexxia, La multi ani sotului! Da-mi niste indicii, apropo de cadou. Eu spre exemplu nu mai pot lua haine (cade sifonierul) , pantofi (are mai multi decat mine), parfumuri (de asemenea ma intrece)......asa ca mereu tr sa fiu inventiva si sa iau chestii haioase.

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

allexxia sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos si petrecere frumoasa diseara!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna eu ma joc pe internet tot felul de jocuri..de citit mi-am propus sa ma apuc si eu...dar nu stiu cand..
fetelor unde o fi matiz de nu-i prezenta??

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu i-am cumparat sotului la ultima aniversare un super smecher briceag, de care s-a bucurat enorm si il poarta mereu :)

un alt cadou care i-a placut au fost niste accesorii pentru pescuit (mulineta, ace etc) si o carticica a.b.c-ul pescarului incepator; pt ca lui ii place sa mearga la pescuit (dar nu prea are timp sa o faca f des)

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

msymo, asa e daca ai intrebat recent. detineam info mai veche.

allexxia, sotul joaca sah? i-ai putea lua un sah de jad.sau tenis? atunci o racheta/geanta de carat racheta sau un echipament nou, sau ceas sau cronometru daca alearga. o colectie de harti vechi daca e pasionat, desi e cam greu sa gasesti intr-o zi. sau de la libraria carturesti un ceai cu ceainic si cesti de atmosfera.o agenda cu hartie/coperti speciale si niste pagini cu gandurile tale despre el, un cd cu muzica chill out.nu mai stiu ce sa mai zic.

lasa, fetelor, ca stam toate tintuite la pat calare pe calculatoare. vedem un film, apoi comentam. mai citim o carte, mai comentam. mai facem o echografie, mai comentam, desigur. ce sa facem, asta e, tre sa fim cumintele.

Adi +17 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Adi si tu stai la pat?

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

merci mult fetelor!
merci mult si pentru idei
indicii, MSymo .....
tocmai asta e, ca nu bea, nu fumeaza, nu e pasionat nici de fotbal nici de pescuit nici de sah nici alte sporturi
o chestie care il pasioneaza masinile
tocmai asta e ca si mie imi e greu sa-i iau ceva, breloc am mai luat
pentru masina am mai luat diverse jucarii dar este si foarte pretentios

ce m-am gandit sa-i iau un semn cu "baby on board" ca tot o sa ne trebuiasca
dar mai trebuie ceva .... si nu stiu ce
imi tot storc creierii si nimic

23+

Mergi la inceput