Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
anymona spune:
sunt de parere ca sunt mai multe neajunsuri la bloc decat la casa: vecini multi, mizerabili si de proasta calitate, ghene imputite, lifturi oribile in care abia incapi cu un carut, locuri de parcare putine etc. un singur avantaj vad eu la bloc...si anume faptul ca ai acces mai facil la mijloace de transport, piata, magazine, scoli, gradinite etc
stiu ca e mai greu de intretinut o casa decat un apartament, ca e mai mult de munca etc, dar merita din plin...io am crescut pe valea prahovei la casa cu o curte imensa, aer curat etc si desi sunt de peste 10 ani in bucuresti tot nu am reusit sa ma adaptez traiului la bloc
16+
+ Clara Maria (01/02/2006)
letzy81 spune:
JoAnn stai linistita ca nu ai nevoie de pansament calmant,habar nu au unele asistente.
Mai mult ca sigur ca iti va face un detartraj si un periaj profesional.
In sarcina,mai mult ca oricand trebuie sa avem grija de igiena orala,periajul trebuie facut cat mai corect,cat mai riguros si sa dureze minim 3 minute.Ata dentara,apa de gura nu trebuie sa lipseaca.
Este adevarat ca poate sa devina destul de neplacut periajul mai ales in primul trimestru.Eu de ex de cand sunt insarcinata nu prea mai imi place sa-mi periez si limba;alteori trage de mine sotul(pe care eu il stresam inainte cu periajul) sa ma misc sa-mi spal dintii.
Oricum seara si dimineata este regula!
Alt factor care in sarcina ne predispune la gingivita/carii,este alimentatia sau igiena alimentatiei.Se stie ca in sarcina cele mai multe ne indopam cu dulciuri.Daca mai adaugam si un periaj prost facut/deloc atunci avem toate ingredientele.
Mai ales cele care au avut probleme parodontale(gingivite,parodontite)inainte de sarcina trebuie sa fie mai atente pt ca aceste probleme se pot agrava pe perioada sarcinii.
Ca si ape de gura recomandate celor cu probleme parodontale/si nu numai,sunt:Corsodyl.Periodontostop(cred ca se gaseste un pic mai greu),Listerine.
Pasta de dinti:Parodontax alternativ cu Sensodine.
Ceiul de musetel si apa cu sare tinute cat mai mult timp in gura ajuta!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
22+
mirunam spune:
Bravegirl, om fi vecine
. Noi tot cu pile, interventii si nu numai am primit pietris. L-au tasat jumatate de drum, e super (nah, le ce aveam inainte ne multumim cu putin) dar cealalta jumate nu e tasat bine si sar pietre in toate directiile
. Racaitura, nu am avut niciodata ... am fi fost fericiti. Noi suntem si putini deci nu prezentam interes electoral. A durat 3 ani pana am tras curentul, pe cont propriu desigur, ce sa mai vreau si drum zic mersi si suport
.
Ral_eli, rezista ca nu mai avem mult
!!!
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
21 +
MSymo spune:
Neatza si de la noi!
Ral-eli, nu te lasa, trebuie sa ramai pe pozitie!
Am dormit tun azi noapte si de cum m-am trezit m-am bagat direct pe calculator, e clar, sunt dependenta! Dar...nici n-am voie sa fac altceva!
O zi minunata sa aveti!
Symo
23+
Diana Nicole
www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe
beatrice75 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn ANYA fetelor nu ma doare un dinte anume ci toooooti dintii ![]() ![]() e din cauza gingiei inflamate, dar cel mai tare ma sperie ca incepe sa se dezlipeasca de pe dinti si parca simt un dinte din fata clatinandu-se ![]() ![]() dar la mine a inceput sa ploua acu si nu pot iesi ![]() ![]() 18+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
Fetelor, aveti grija si faceti-va inca de pe acum un detartraj, se delcnaseaza asa numita gingivita gravidorum, de care am mai scris. Ganditi-va ca apoi urmeaza cateva luni si de alaptare, nu-i de glumit.
Parul il tundem daca se ivesc probleme, dar cu dintii, este mai greu!
21+

beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn am sunat la cabinetul de langa mine si azi nu au program , abia maine de la 2....si nici nu stiu cum e dr. asta.....oricum asistenta a zis ca probabil o sa imi puna doar un pansament calmant ![]() , dar sa intreb dr. ginecolog daca imi da voie sa iau ceva antibiotic....am mai sunat la o dr. stomatolog la care am mai fost...dar nu raspunde...macar stiu ca asta e buna. si afara ploua ,ploua...si-i trecut de ora noua ![]() ![]() 18+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
Ploua?Inseamna ca nu esti din Bucuresti!Intra atunci pe google si cauta cabinete din orasul tau
21+

ALEXA1985 spune:
Anya - "La multi ani"
.
Alexia multumesc pentru reteta. Cand plec de la munca trec sa cumpar tot ce imi trebuie si te anunt apoi cum au iesit.
20+
BraveGirl spune:
Mirunam, si noi suntem putini. Adica suntem un MARE cartier de 39 de casute, in mijlocul unui camp
...avem vecini de calitate: stana de oi si vacile
. Dar nu sunt orice oi/vaci, ci sunt ale unui om important, care are voie sa le tina aici. Intr-o perioada am avut si ghereta in care statea un politist comunitar. Dar a venit criza ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
22+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ratusca83 spune:
neata burtici!!!
la multi ani Anya!!!!
noi ne-am trezit,am papat,am facut baita si ne-am bagat in pat la vorba![]()
ce altceva as putea face??
pupici la toate burticile
19+ si ingeras in ceruri
allexxia_m spune:
Anya 

saricina usoara, bb la termen si sanatos tun!
iar tu sa fii o fericita si frumoasa mamica! 
22+