Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
allexxia_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui letzy81 Fetelor mi-am strans sanii si am lapte.......... Nu-i un pic cam devreme?Stiu ca pe la 14-16 sapt incepe sa se formeze colostru dar am ramas asa surprinsa sa vad ![]() ![]() lapte.......Voi ati patit asa cava? Azi am intrat in sapt 23 FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 21+ |
eu, eu ....

de 2 zile am si eu tot asa cand strang de san, la dreptul iese ceva alb ca laptele iar la stangul mai mult lichid incolor
asta ma gandesc si eu, nu este cam devreme?
oricum eu m-am emotionat toata cand am vazut, ma bucur mult ca am canalele deschise si nu se va chinui BB sa pape laptic de la mine.
si in plus, ma mai bucur mult ca asta cred ca inseamna ca nu o sa am probleme cu laptele caci tare mult vreau sa-mi alaptez copilul

22+
douradoudou spune:
Miruna eu in fiecare zi ma trezesc lla 4 pt rugaciune si sa- I pregatesc sotului geanta pt sport pt ca merge la alergat si innot in mare inainte de a merge la birou. Si vreau sa va spun ca la 4:30 e plinpe faleza de oame
ni care fac sport si f multi inoata dupa...in legatura cu tusea ta : ai intrebat doc ce to- am spus??? Intreaba daca e tuse iritativa de la acid gastric.. Si si grija poate ai umezeala in casa si aia provoaca o alergie..
Joann fugi la dentist si cum au zis si fetele periaj corect si sa dureze cat o Melodie.. Mie asa imi zicea dentistul cand eram mica.. Ata dentara in fiec zi si apa de gura obligatoriu. ... Va pup pe toate
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
21+ cu
mirunam spune:
Bravegirl la noi de la drum pana la casa sunt vreo 10 case locuite, iar in coltul meu doar 4
. Politist comunitar nu o sa vedem niciodata dar avem caini comunitari, 10 bucati ![]()
Ce-i cu leneveala asta azi...??? Cand ajung acasa mi-am facut program de somnic ca m-am trezit la 5, parca vad ca la trezire ati umplut 20 pagini.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
21 +
danaint spune:
Neata fetelor
Anunt cu mandrie ca am supravietuit unui weekend cu program intensiv de nunti - am fost nasi sambata la Pitesti, si {doar
} invitati duminica la Brasov. Bb s-a cam suparat ca era muzica si galagie, si sambata am avut si niste contractii nedureroase la care am bagat panicata No spa, dar per ansamblu totu' ok. Acu imi e somn
, ieri am dormit de la 2 cand am ajuns in Bucuresti pana la 18:30 ![]()
In alta ordine de idei, am o durere musculara la piciorul drept, in spate, undeva sub fund, infioratoare. La unele miscari parca imi secera piciorul de sub mine, nu stiu... ce as putea sa iau?
Am vazut ca vorbiti de lapte - eu sunt campioana cred
la 10 saptamani mi-a aparut prima picatura... dra mea a zis ca normal e de la 14-16 saptamani, dar sa nu ma ingrijorez daca am fost mai precoce
Pana duminica am avut doar la un san, asa, cam o data pe saptamana. Duminica mi-a aparut si la al doilea san - o iau ca pe un semn bun. 
In ceea ce priveste Euroclinic - eu acolo am dra si acolo vreau sa nasc. Deci chiar e pe bune faza cu reducerea?? Ar fi chiar cool
Pot sa iau de la dra mea de familie trimitere - ce cool ar fi sa mai scap cu niste bani in plus ramasi 
s21 
JoAnn spune:
fetele
multumesc de indicatii
pasta de dinti folosesc lacalut aktiv, apa de gura si ata dentara,zilnic.
doar ca mi se pare cateodata ca de la ata dentara sangerez rau
,eu am dintii desi
si ma cam chinui cu ea
.
oricum dupa amiaza merg la dentist sa vad ce si cum...
| Politist comunitar nu o sa vedem niciodata dar avem caini comunitari, 10 bucati |

18+ viitoare mami de gemeni
anymona spune:
ral_eli...ce sefi ingrozitori ai!!!!! sper sa aiba si ei parte de acelasi tratament cand se vor afla in situatii delicate
16+
+ Clara Maria (01/02/2006)
adipapazi spune:
anya, la multi ani si sarcina usoara!
ratusca, sugubina, nasc la municipal cu dr. ina moldovan. este extraordinara. eu voi cam face cezariana, avand doi. nu as putea oricum intr-un spital privat, pt ca daca nasti mai devreme (ceea ce este mereu valabil la gemeni), nu prea au aparatura in dublu exemplar pt. plamanii copiilor, neonatologia nu este ca la stat, iar la municipal si giulesti au cei mai buni neonatologi. mai mult, aia de la euroclinic nici nu te lasa sa nasti la ei mai devreme de 38 de sapt, auzi!
ratusca si msymo, de ce ati luat gynipral? e pastila sau pe vena? stiu ca e ceva cu contractiile. e mai puternic decat no-spa?
mai fetelor, eu fac echo la 2 sapt ca sa-mi vad colul (deh, am doi pitici in burta si foarte multi pe creier) la adela dinu la CMU si nu astept niciodata. o gemelara de 16 sapt e 3 mil. banuiesc ca sarcina simpla e mai ieftina. nici la iosup nu am asteptat.
azi am vazut prima data miscandu-se burta. ai mei, la garsoniera fiind, cica se simt mai repede.
fug sa fac o ciorbita acra si porumb fiert.
cum ne dam seama ca avem contractii BH? eu stau mereu acasa sau in pat, iar daca ies mai mult de o ora, bag no-spa preventiv.
Adi
+17
ukume24 spune:
Buna dragele mele,
Astazi dam si noi de baut un Pesi cu lamaie ca si asa avem fete care au asemenea pofte. Schimbam si noi semnatura
.
Joy multumesc mult
esti o scumpa.
Ral-eli imipare tare rau de sefii tai si ma intreb de unde au atata tupeu. sa nu te lasi pentru ca nu prea au ei voie sa faca asa ceva. Bafta multa si sa nu te stresezi.
Noi suntem binisor numai ca nu il mai simt pe bebe asa mult ca saptamana trecuta.... oare de ce??
18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ratusca83 spune:
si eu aseara am vazut ca iese "lapte" de fapt un licghid...
adi noi luam gynipral pt contractii..am facut cerclaj si acum trebuie sa prevenim contractiile...
matiz unde esti pana la ora asta????
eu m-am plictisit de-mi vine sa plang
19+ si ingeras in ceruri
danaint spune:
| citat din mesajul lui JoAnn fetele multumesc de indicatii![]() pasta de dinti folosesc lacalut aktiv, apa de gura si ata dentara,zilnic. doar ca mi se pare cateodata ca de la ata dentara sangerez rau ![]() ,eu am dintii desi![]() .oricum dupa amiaza merg la dentist sa vad ce si cum... 18+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
Si mie imi sangerau RAU RAU gingiile, inca de pe la inceputul sarcinii. Am facut detartraj, si apoi inca unul f scurt de completare la a doua sedinta. Si apoi la indicatia stomatologului am luat set Paradontax - pasta + periuta speciala (e mai moale) + apa de gura. Si situatia e mult mai buna acum. Nu le mai am deloc inflamate (am avut la un moment dat la inceput un fel de ridicatura pe gingie sus, asa de sfert de cm in afara gingiei) si imi sangereaza rar

s22