Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Neatza, burtici!

Astazi dau cappucino cu lapte, fresh de portocale sau ceai de fructe cu miere si lamaie.

La multi ani Anya, sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen!

O zi buna va doresc!

Victoria, mami de Anna Sofia, 20+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Joann, mergi de urgenta la dentist. Si incearca sa mergi la unul bun, char daca tb sa iei un taxi. Eu cand mai aveam gingia inflamata l cate un dinte ma spalam temenic si ma dadeam cu un gel cu care stateam 10 min in gura apoi spalam temenic iar. Spalatul era cam dureros, insa tb indepartate bine toate resturile si bacteriile care genereaza inflamatia.

Si eu am o musca mare pe caciula ca n-am mai fost de cativa ani, din cauza ca nu m-a mai durut nimic intre timp Sunt si lenesa, recunosc.

Victoria, mami de Anna Sofia, 20+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joann, cel mai probabil este gingia inflamata. Stai linistita ca nu cad, dar senzatia de dinte care se misca e horror. Cel mai probabil scapi cu un detartaj si tratament pentru gingie. Poti incerca sa te clatesti cu ceai de musetel si putina sare asta ca sa nu iesi la farmacie.

Joy, accept cu placere caiul cu miere...am o tuse de toata frumusetea. Am experimentat si cel de ceapa, nu e bun dar sunt altele mai rele.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

am sunat la cabinetul de langa mine si azi nu au program, abia maine de la 2....si nici nu stiu cum e dr. asta.....
oricum asistenta a zis ca probabil o sa imi puna doar un pansament calmant , dar sa intreb dr. ginecolog daca imi da voie sa iau ceva antibiotic....

am mai sunat la o dr. stomatolog la care am mai fost...dar nu raspunde...macar stiu ca asta e buna.

si afara ploua ,ploua...si-i trecut de ora noua

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

oricum asistenta a zis ca probabil o sa imi puna doar un pansament calmant , dar sa intreb dr. ginecolog daca imi da voie sa iau ceva antibiotic....

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mda, apa de ploaie. Eu am mers, o singura data, la Neoclinique (au site), e un cabinet mare unde prinizi programari fara probleme. A fost dar aveam ceva uregent de facut si nu era nici complicat. Poti incerca, alte locuri nu am testat.

Oricum daca si astia iti spun de pansament renunta ca nu de pansament ai nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

neatza si o zi minunata tuturor!!!!

la mine se mentine si astazi pofta de pepsi cu lamaie asa ca intentionez sa trisez si sa beau un pahar...doar ca sunt la birou si mi-e asa o lene sa cobor sa-mi iau...

si eu am probleme cu dintii / gingiile in sensul ca sangerez la fiecare spalat pe dinti

felicitari adipapazi pt sarcina si pt bebelusi...tot timpul ma emotionez cand aud de mamici cu gemeni.
eu o sa nasc la Filantropia

miruna, cat te invidiez ca stai la casa, chiar dc nu ajunge taxiul pana la tine....si noi suntem in cautari de casuta pe pamant...nu cred ca reusim pana vine bebe, dar poate pana la primavara...sunt dispusa la o gramada de compromisuri..poate sa nu ajunga taxiul pana acolo, poate sa fie chiar mai mica decat apartamentul nostru de acum (care are 100 m2), numai sa am curte...vise vise

o zi usoara celor care presteaza la servici si o zi neplicticoasa celor care sunt nevoite sa stea in casa / pat!!!!

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata si de la noi

la toate fetele si o zi usoara !

eu tot nu-l simt pe bb asa cum as vrea eu, adevarul e ca am fost foarte ocupata si nici nu am fost super atenta. spre dimineata nu-mi aduc clar aminte daca am visat ca-l simt, sau chiar l-am simtit ...

mai am 3 zile si merg la eco sa-mi scoata dr. gargaunii din cap

aseara am prestat compot de visine si dulceata a ramas sa o fac azi; deci inca o dupa-amiaza plina... Miruna e plecata in vacanta asa ca nu am altceva de facut, decat sa ma distrez prin bucatarie

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+

Mergi la inceput

Anymona, intr-adevar merita sacrificiul, gropile, mormanele de zapada neclintite si toate neajunsurile, ca sunt, multe. Dar e altceva sa ai curtea ta, oricat de mica ar fi. Oricum prinzi un moment bun, preturile au scazut foarte mult. Nu mai vorbim de posibiltatea de a cumpara o casuta executata silita, la licitatii preturile scad considerabil, dar e nevoie de timp si cautari.
Bafta si sper sa imparti pareri despre gazon, hidrofoare si alte ciudatenii cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Anya!!!
Miruna, parca vorbesti de drumul nostru ..numai ca noi cu "pile si relatii" mai reusim din cand in cand sa-l carpim. Ne aduc tocatura aia de asfalt care rezulta din decopertarea altor strazi pe care le asfalteaza si o pun la noi si o taseaza. O vreme e super, nu-mi vine sa cred, dar apoi vin ploile rele si masinile mari si reapar gropi . Oricum, la noi e un pas inainte: vine taxil pana in camp
Joann, nasol cu dintii. Pe mine m-a apucat la Arianna si mi-a curatat canal+omorat nerv pe viu, ca aveam 6s si nu vroiam sa-mi faca anestezie sa nu-i faca rau la bebe. Acum, am o chstie tare la 2 cm de gingie, spre cerul gurii. Mi-e groaza sa merg la dentist, ptca am impresia ca e un colt de masea de minte iesit aiurea

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

'neatza la toate fetele!
la multi ani anya bebeu la termen si sanatos!

eu mi-am inceput dimineatza f prost :(, dupa o noapte chinuita numai cu drumuri la toilet pt pisu , ajunsa la munca mai mult teleghidata, m-au bagat sefii in sedinta...aceleasi tampenii, "noi iti vrem binele (bleah), si de aceea iti propunem alt post (binenteles inferior)". mi-e o sila! am refuzat ,binentels, au urmat niste amenintari subtile, dar am rezistat pe pozitii

19+

Mergi la inceput